Ja ne nagađam o ničijem identitetu - ja taj identitet ZNAM.
Još gore!
No ne otkrivam ga - no u čemu je pošteno biti anoniman, a istodobno na tuđem terenu širiti svoju propagandu? Gdje je tu poštenje, što se i kakvi interesi se skrivaju iza nečije tobožnje "objektivnosti" i "širine pogleda" - to ima svatko ovdje pravo znati, a nadam se da je dotični toliki "karakter" da stoji iza svojih postupaka, svoje ideologije i svojih stavova, da ih se NE SRAMI (iako bi počesto imao zašto).
Ja NE OTKRIVAM NIČIJI IDENTITET - no ljudi imaju pravo (i to nije na štetu onoga na koga se to odnosi) znati TKO to njima prodaje filozofije, tko iznosi objede i laži na tuđi račun, kojim povodom i zbog čega to radi - to reći NIJE povreda ničijih prava ili pravila foruma.
Na ovom forumu niko nema prava otkrivati identitet drugih članova, kaj si ti djelomice pokušao. I to je povreda pravila foruma. A sad ak ti misliš da je to po tvojim moralnim načelima ok, to je druga stvar. Za to te ja ne bi kaznil, već za ovo prvo, pa si ti to sad tumači kak got očeš.
I da si pročital to kaj sam napisal, i da si to još više mogao ili htio razmeti - nebi tak nekaj meni spočitaval.
Pročital sam, i, na žalost, moram priznati da su mi se neke stvari u tvom postu sviđale. Samo kontekst u kojem si to objašnjaval je bio previše subjektivan. Sve ono drugo spamanje HDZeovih igrača nisi ni primjetio, samo kad neko, tj. koko, pokuša tumačiti HNS odma uskačeš i napadaš. Očigledno da imaš problem s tim članom, ali to me se ne tiče. Tvoja privatna stvar. Samo vrijeđanje i širenje mržnje ovdje na forumu, to više nije privatna stvar.
Kaj se tiče uvreda, čudno kak se ti, kao zaštitnik baš takvih koje ja razotkrivam kroz njihovu pravu ulogu ovdje, ne javljaš kad se tak ponaša netko tko puše u diple u kakve dahćeš i ti - jel to odraz poštenja i objektivnosti? Tražite ono - što niste spremni dati??
I muhi sam (kao prvome!) skretal pažnju na neke njegove ispade, kaj to nisi videl? Tak da tvoje priče o poštenju i neobjektivnosti nisu ništa nek izmišljotine jednog neinformiranog tipa koji se ponaša ko da sve zna, a zapravo zna samo trunku. Da ne velim gore riječi... Ti i Mensa? Jadna li je ta Mensa.
Ovo sa HDZ-om je toliko jadno da je bezvrijedno za komentar - osim kao studija tvoje "širine" misli. Jer ti moraš svrstavati ljude u neki koš, drugačije ti ne znaš - ako ne spada u neku partiju da se ti znaš postaviti za ili protiv, ti si izgubljen. Zato i jesi u stranci, to je prva lekcija iz formatiranja. Iako ništa nije ni skroz crno ni skroz bijelo - ti preferiraš upravo takvo ponašanje i shvaćanje. Jer je za sve između toga potreban mentalni napor da bi se to shvatilo. A to je prečesto - puno preteško.
Ja i HDZ?
C'mon - ovo nije podforum viceva...

Ako se javno priznaš da si glasal za HDZovca, i ako to i braniš, i ako sad ne napadaš ni jednom od ovih HDZovih pijuna koji više nego očigledno ovaj forum spamaju bedastoćama, lažima i vrijeđanjima, nego jednog koji pokušava braniti HNS, onda je jasno na čijoj si strani.
Ili očeš reći da je samo slijepa mržnja pokretač tvojih postova? Onda se odi lječit. Ozbiljno.