Nemam ja što demantirati ili ne demantirati, to za mene na koncu nije ni važno.
Ono što je za mene važno na koje radno mesto je netko zaposlen, što on radi i kolika je njegova stručnost, znanje a prije svega koliko doprinosi boljoj efikasnosti i učinkovitosti gradske uprave.
Pa s obzirom da je tamo imenovana ekipa koja je dobila poslove u gradskim firmama, a tebe brine njihova stručnost i znanje, bilo bi lijepo kad bi netko relevantan objavio i te natječaje na kojima su oni dobili poslove pa da se vidi koliko su stručni i dali si i za njih zabrinut.
Inače ne slažem se da netko ne bi mogao dobiti posao samo zato što je član bilo koje stranke ako je kvalitetan i stručan, potrebit i može doprinijeti sveukupnoj boljoj efikasnosti rada uprave, na zadovoljstvo građana kojima je gradska uprava servis za lakše i kvalitetnije življenje.
Šo se toga tiče i ja sam sličnog mišljenja, samo što u ovom slučaju nitko od nabrojanih nije imao posao, a stručnost i znanje je vrlo upitno.
Primjer:
Ja bi očekivao da je gradonačelnik pojačao s novim djelatnicima ured za graditeljstvo koji je rakrana goričke gradske uprave, građani čekaju građevinske još uvijek po 2-3 pa čak i 4 godine, što je sramotno i žalosno, dok gradonačelnik zapošljava recimo Zorana Žica, koji čak ima i svoj obrt, na izmišljeno radno mjesto kako bi zadovoljio apetite VŠO, Žica na gradski proračun, kako bi na kavicama radio PR stranki DC na teret građana Velike Gorice, dobivajući plaću za svoj (ne)rad. I nije on jedini on je valjda 20-ti u gradskoj upravi, a gradske tvrtke, ustanove? Čekam Mileta s popisom. 
Tu rakranu je stvorila Fabijančićka dok je bila privremena pročelnica.
Što se tiče Žica, vidim da Vam je svima trn u oku. Mislim da je i on sam svjestan te pozicije, ali se postavlja i pitanje koje otvara pandorinu kutiju. Tko je zaposlio više ?
Desnica ili ljevica?
Ti pišeš o Žicu kao da on ne zna ili nije svjestan mržnje prema njemu i da ako dođe do promjene vlasti u gradu da će mu biti upitan posao.
No bilo kako bilo zanimljivo je da se lovite jednog imena a pored šume ljevičara se vidi samo nesretni Žic.
Vidi se Žic, ne vidi se Senka Bulić ili Nemeškovićka ili Beusova žena u upravnom vijeću POU-a i to u vrijeme kad je Senka Bulić dobila managerski ugovor najmanje duplo povoljniji nego drugi ravnatelji gradskih ustanova.
Da ne bi sad ispalo da branim Žica ili Bulićku, ali to je upravo ono da se gleda jednostrano.
No kao što sam ti obećao da ću ti opisati i desnicu u to budi siguran da ću i njih opisati.
dok gradonačelnik zapošljava recimo Zorana Žica, koji čak ima i svoj obrt, na izmišljeno radno mjesto kako bi zadovoljio apetite VŠO, Žica na gradski proračun, kako bi na kavicama radio PR stranki DC na teret građana Velike Gorice, dobivajući plaću za svoj (ne)rad. I nije on jedini on je valjda 20-ti u gradskoj upravi, a gradske tvrtke, ustanove? Čekam Mileta s popisom. 
Što se tiče Žica i njegovog rada ili ne rada mislim da nigdje nećeš čuti od mene ili nekog drugog da ću reći dali netko radi ili ne radi to ipak neka ocjene njegovi poslodavci. Dali i uopće išta radni Stepanić, Katarina Šeravić, Leo Lisac ili gospođa Buklijaš to nije moja briga nego njihovog poslodavca.
Kažeš da ih ima najmanje 20-tak, pa daj objavi imena i prezimena fino budi čovik ka' ja i reci popu pop, a bobu bob.
Možda netko od Vas nam objasni što to točno Žic radi u upravi i za što je to stručnjak, koliko može doprinijeti boljem servisu građanima i u kom smjeru? 
Mislim da ćeš na to pitanje najbolje dobiti odgovor od njega osobno, pa ti predlažem da mu osobno uputiš to pitanje ako imaš muda, pa ćeš dobiti odgovor.