Da?

?Llegalno preuzimanje vlasti?

??
Vi možete tvrditi tupiti ,govoriti što god mislite,moj stav je jasan i iza njega stojim,to nije u redu,nije i nikad neće biti,bilo u politici,ili u bilo kojoj drugoj sferi.Ja tvrdim de je Ožboltica prevarila građane grada Velike Gorice tom trgovinom.Prodala se za par fotelja.To je moj stav i nitko ga nemože promijeniti.
Možete Vi biti uvjereni koliko hočete u to da je to legalno,a da nije da bi Mlakar rekao drugačije jer nebi,jer u Hrvatskoj se provode i tumače zakoni po mjeri hadezea.Ista takva stvar je napravljena u Vukovaru,zar ne,a tamo nije bilo legalno jer je išlo na štetu hadezea.Nadam se da nisam pogriješila grad,možda je i neki drugi,ali je bilo tako,kao i u Velikoj Gorici samo obrnuta situacija,pa je i rješenje ministra bilo drugačije jer je tako pasalo hadezeu.Eto to su činjenice,crno na bijelo.
Jasno mi je da ćete vi opet tupiti svoje ,možete,meni svejedno,jer drugo ni neznate nego tjerati vodu na svoj mlin.
Da jesam članica haenesa,jesam i prvi puta član neke stranke i sigurno neću biti član neke druge stranke,ako ću željeti nekada prestati biti član sigurno neću ni otići u nikoju drugu,nego će to poglavlje biti za mene završeno.To je moj način života i odgoja,a vi si mislite što želite i pišite i neistine i svoje ideje ili što već koliko želite i na koji način želite.Ja znam što je istina.
Neznam ni tko ste ,ni šta ste,znam da ne dijelim jednako mišljenje sa vama niti ću ga ikada dijeliti.Možete mi podmetati šta god želite vaša volja ako vam su takve stvari drage.U životu sam imala i uspona i padova,nemogu se pohvaliti da mi je bilo kao u bajci jer nije ,daleko od toga.Imala sam životnih tragedija,jedna od njih je bolest mog djeteta od karcinoma.takve stvari vas mnogo čemu nauče i vrijednosti u životu i prioriteti vam postaju drigačiji.Ako vas ne slome iz toga izađete mnogo jači.Nemate stranke,osobe ili bilo čega drugog što bi me kupilo bilo čime ,nikada nitko nije kreirao moje mišljenje,ništa nisam ni dobila od stranke niti sam ikada ušla u tu stranku sa tom idejom.Eto toliko,a vi si mislite što želite