Autor Tema: Uhićen Mladen Kruljac  (Posjeta: 39846 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline BobRock

• Administrator
  • Jezerača
  • Spol: Muški
Odg: Uhićen Mladen Kruljac
« Odgovori #45 : Srpanj 12, 2011, 12:36:05 poslijepodne »
Koja argumentacija... želudac mi se okreće! 
Ovo je žalosno da fizički ne možeš podnjeti istinu. Jadan ti ako ti se od istine okreče želudac.

Citat:
A zakaj ti nisi priznal da je jedan gigabajt = 1073741824 bajta??? Pa i to je istina.
Istina, ali govorimo o Kruljcu a ne o gigabajtima, a Mesić itekako ima veze jer je em štitio em unaprijedio Kruljca.

Znam da ti je teško prihvatiti da ima u cijeloj našoj politici lopova i da Mesić nije svetac.

Hahahaha!    :D

Baš si smiješan!   :P

Bilaj

• Gost
« Odgovori #46 : Srpanj 13, 2011, 12:34:52 poslijepodne »
bilaj, slike pa pogledaj ...

Eto Brodarac je u zatvoru umro.
Koji je sljedeći general.

Offline Stjepan

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #47 : Srpanj 13, 2011, 11:45:55 poslijepodne »
Eto Brodarac je u zatvoru umro.

U nekim drugim državama bi zbog ovoga padale glave, a od nadležnog ministra bi se očekivala ostavka, ali ne i kod nas.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #48 : Srpanj 14, 2011, 11:49:10 prijepodne »
U nekim drugim državama generali koji su radili makar i prljave poslove ali za dobrobit svoje zemlje ne bi bili u zatvoru...gadi mi se licimjernost  POZICIJE I OPOZICIJE, opozicija je do jučer prozivala poziciju kad će Brodarca strpati u zatvor, he..sad kad ga ovi strpaše u zatvor i usliše im želju ti isti žale za Brodarcom kaj je dotični umro...

Offline Stjepan

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #49 : Srpanj 14, 2011, 02:03:15 poslijepodne »
U drugim državama generali završavaju vojne škole u kojima je čast jako važna stvar. Većina naših generala, koji su na sudu ili oko njega, preskočili su vojno obrazovanje. Pogledaj si listu optuženih i pogledaj koliko je na njoj onih koji su završili vojne akademije. Tamo se inače uči i kako se postupa s civilima i zarobljenicima. Misliš li da je slučajno to što je Ademi oslobođen svih optužbi?

A da su svi radili samo za dobrobit zemlje ne bih baš rekao jer je dobar dio njih itekako radio i za svoju osobnu dobrobit.

U drugim državama bi generali završili na vojnom sudu ili bi vojska na drugi način sama riješila problem. Samo kod nas je naopako.

I budimo iskreni, mnogi od hrvatskih generala nisu zaslužili taj čin. Npr. prije par mjeseci je u HV bilo 28 generala, a prema NATO standardima ne smije ih biti više od 16.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #50 : Srpanj 14, 2011, 02:54:17 poslijepodne »
U drugim državama generali završavaju vojne škole u kojima je čast jako važna stvar. Većina naših generala, koji su na sudu ili oko njega, preskočili su vojno obrazovanje. Pogledaj si listu optuženih i pogledaj koliko je na njoj onih koji su završili vojne akademije. Tamo se inače uči i kako se postupa s civilima i zarobljenicima. Misliš li da je slučajno to što je Ademi oslobođen svih optužbi?

A da su svi radili samo za dobrobit zemlje ne bih baš rekao jer je dobar dio njih itekako radio i za svoju osobnu dobrobit.

U drugim državama bi generali završili na vojnom sudu ili bi vojska na drugi način sama riješila problem. Samo kod nas je naopako.

I budimo iskreni, mnogi od hrvatskih generala nisu zaslužili taj čin. Npr. prije par mjeseci je u HV bilo 28 generala, a prema NATO standardima ne smije ih biti više od 16.

Odlično rečeno, potpisujem!!
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #51 : Srpanj 14, 2011, 03:30:28 poslijepodne »
Citat:
U drugim državama generali završavaju vojne škole u kojima je čast jako važna stvar.

Jel TITO završil školu za MARŠALA...

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #52 : Srpanj 14, 2011, 03:48:49 poslijepodne »
Što mislite, što bi bilo s Damirom Goršetom, da nije završio onak, kak su rekli, samoubojstvom ?
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #53 : Srpanj 14, 2011, 04:30:05 poslijepodne »
Prije svega smatram da nije nužno obrazovanje za uspjeh, primjer GOTOVINA ... kod većine Hrvata nacionalni heroj..došao je iz legije gdje je izučio vojne vještine, lako se sve to može izokrenuti pa postaviti pitanje "tko ide u legiju?"...lopovi, razbojnici, avanturisti i slč....koji je od njih Gotovina?..zašto je otišao u legiju?...neki govore zato da bi se sakrio od organa gonjenja nakon pljačke dragog kamenja, neki da je previše Hrvatski mislio...no to nije sad niti važno...bio je tu u vrijeme agresije kad nije trebalo obrazovanje za odlazak na prvu liniju...potrebna je bila hrabrost a koja složit čete se uveliko nedostajala kod visokoobrazovane skupine....kalkulirali su, čekali, vagali... sad ti isti pljuju po domovinskom ratu i onima koji su ga iznjeli pri tom otimajući im zasluge....
« Zadnja izmjena: Srpanj 14, 2011, 04:56:22 poslijepodne Muha »

hornet34

• Gost
« Odgovori #54 : Srpanj 14, 2011, 10:31:59 poslijepodne »
kaj ti sleđ potpisuješ,to kaj števa trkelja...kaj sad ispada odjedamput da su časnici drugih država bolji?kaj niste na ovom forumu dosta spominjali nizozemce,engleze,amerikance ko debile koji su napravili sranja za 3 generacije iza sebe,a sad odjednom svi bolji od naših...recite mi u kakvu vojnu školu ideš kad dopustiš recimo Srebrenicu,i za to još dobiješ kolajnu?

Jaguar

• Gost
« Odgovori #55 : Srpanj 15, 2011, 12:38:23 prijepodne »
U nekim drugim državama generali koji su radili makar i prljave poslove ali za dobrobit svoje zemlje ne bi bili u zatvoru...

Da ali ne i za svoju dobrobit i osobnu korist, to su Muha jako različite stvari, nije mi jasno kak ti to ne kužiš, ti koji se kak ti zalažeš za poštenje, moral i odgovornost. Zanimljivo!  8)

Offline Stjepan

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #56 : Srpanj 15, 2011, 12:53:30 poslijepodne »
Prije svega smatram da nije nužno obrazovanje za uspjeh, primjer GOTOVINA ...

Uvijek postoje iznimke, ali Gotovinu ne možeš uspoređivati s geodetima i vozačima autobusa jer je on neke stvari učio godinama na svojoj koži. Zanimljivo je ovo negiranje struke kod nas. Svi znaju sve bolje od onih koji su se školovali za nešto.

I budi dosljedan, ako Gotovini nije nužno obrazovanje, onda nemoj ni isticati da neki saborski zastupnici imaju samo srednju školu. :-)

Offline Newbie

• Jezerača
  • Stručnjak za potpuno nevažne stvari
« Odgovori #57 : Srpanj 15, 2011, 01:22:30 poslijepodne »
Prije svega smatram da nije nužno obrazovanje za uspjeh, primjer GOTOVINA ...

Uvijek postoje iznimke, ali Gotovinu ne možeš uspoređivati s geodetima i vozačima autobusa jer je on neke stvari učio godinama na svojoj koži. Zanimljivo je ovo negiranje struke kod nas. Svi znaju sve bolje od onih koji su se školovali za nešto.

I budi dosljedan, ako Gotovini nije nužno obrazovanje, onda nemoj ni isticati da neki saborski zastupnici imaju samo srednju školu. :-)

Stjepan, ljepo pise da je Gotovina stekao iskustvo u ratnim vjestinama na vlastitoj kozi, pa to znanje upotrijebio za oslobadjanje hrvatske, dok neki saborski zastupnici nisu nikakvo iskustvo stekli u upravljanju drzavom, a opet su saborski zastupnici koji svoje znanje koriste za unazadjavanje drzave i njezinih gradjana. Tako da Muha ne grijesi u svojim konstatacijama i izjavama!

Bilaj

• Gost
« Odgovori #58 : Srpanj 15, 2011, 01:41:19 poslijepodne »

Rat je najbolja škola za sve vojnike, pa uključujući i generale.
A bome i kirurge :-(
« Zadnja izmjena: Srpanj 15, 2011, 01:51:32 poslijepodne Bilaj »

Offline Stjepan

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #59 : Srpanj 15, 2011, 01:58:47 poslijepodne »
Stjepan, ljepo pise da je Gotovina stekao iskustvo u ratnim vjestinama na vlastitoj kozi, pa to znanje upotrijebio za oslobadjanje hrvatske, dok neki saborski zastupnici nisu nikakvo iskustvo stekli u upravljanju drzavom, a opet su saborski zastupnici koji svoje znanje koriste za unazadjavanje drzave i njezinih gradjana. Tako da Muha ne grijesi u svojim konstatacijama i izjavama!

E jeste lonac i poklopac, vi morate biti uvijek u pravu, u ničemu da pogriješite.

Saborski zastupnici ne upravljaju državom. A kako je njihova uloga kod nas zaista beznačajna (samo dižu ruke po stranačkom diktatu) onda ne vidim nikakve razlike u tome da li imaju osnovnu školu, doktorat ili je možda postavljen zastupnik od kartona na kojemu je nalijepljena slika.

I to je jedna od stvari koju bi trebalo promijeniti.

Znači po vama general može biti bez škole, a zastupnik mora biti najmanje magistar?