Autor Tema: Uhićen Mladen Kruljac  (Posjeta: 39828 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline BobRock

• Administrator
  • Jezerača
  • Spol: Muški
Odg: Uhićen Mladen Kruljac
« Odgovori #15 : Srpanj 11, 2011, 11:37:40 prijepodne »
... a to što tebi smeta da je Mesić štitio lopova je samo tebi na sramotu.

Sad se više ne domišljam, sad znam s kim "imam posla".  :(

Ak kaj više velim grozi mi ban.

Bilaj

• Gost
« Odgovori #16 : Srpanj 11, 2011, 12:02:54 poslijepodne »

Drago mi je da si napakon shvatio da ja mrzim lopovi bez obzira na stranačke boje i da želim da se svakoj aferi čim više piše.

Zato i imam toliko objava na temi Afere http://www.forumgorica.com/politika/afere/ gdje objavljujem lopovluke.

A da mi je samo znati zašto je koko želi skrenuti lopovluk kruljca na reakcije branitelja i zašto ti ne želiš priznati da je mesić štitio kruljca.

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #17 : Srpanj 11, 2011, 12:12:20 poslijepodne »

Drago mi je da si napakon shvatio da ja mrzim lopovi bez obzira na stranačke boje i da želim da se svakoj aferi čim više piše.

Zato i imam toliko objava na temi Afere http://www.forumgorica.com/politika/afere/ gdje objavljujem lopovluke.

A da mi je samo znati zašto je koko želi skrenuti lopovluk kruljca na reakcije branitelja i zašto ti ne želiš priznati da je mesić štitio kruljca.

Ti ili ne kužiš ili ne želiš skužiti kaj sam napisao ... Svaka budala pokušava iskoristiti braniteljsku populaciju za svaku glupost (i za ono kaj treba a još više za ono kaj ne treba) Uvijek će se naći onih koji su spremni da na račun "hrvatstva" idu protestirat. Ako je Kruljac kriv, nek odgovara za to kaj je napravil, a isto tak i svi ostali.
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #18 : Srpanj 11, 2011, 12:15:57 poslijepodne »
Citat:
Bilaj

zašto je koko želi skrenuti lopovluk kruljca na reakcije branitelja

He..to mu je zadatak..pri tom ko i žena koju sam maloprije spomenuo ne samo da ne vjeruje svojim očima nego niti svojim ušima...nije li Mesić jednom prilikom rekao da nije pjevao ustaške pjesme već samo otvarao usta... «Nije istina da su svi ljevičari isti. Neki su isti, a neki su još i gori!»

Bilaj

• Gost
« Odgovori #19 : Srpanj 11, 2011, 12:22:11 poslijepodne »
... Svaka budala pokušava iskoristiti braniteljsku populaciju za svaku glupost ....

A tko bi prosvjedovao u obranu zbog takvog lopovluka?

Pogotovo kada se zna da je prilikom imenovanja Kruljca za zapovjednika bilo dosta tekstova o njegovom upitnom moralu.

Kak tak nekaj možeš i očekivati?!

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #20 : Srpanj 11, 2011, 12:30:44 poslijepodne »
Sjeti se natpisa uz ceste i jumbo plakata,  vezane uz jednog drugog generala (protestirali su branitelji, imali i majice sa natpisima i njegovom slikom ...) bio je srčan i hrabar za vrijeme rata, ali ... bilo je i svjedoka koji su potvrdili da je osobno ubijao civile ... sad je u zatvoru ...
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #21 : Srpanj 11, 2011, 12:40:49 poslijepodne »
Citat:
koko-vg
bilo je i svjedoka koji su potvrdili da je osobno ubijao civile ... sad je u zatvoru

Koji svjedoci???....izdajice!...

Bilaj

• Gost
« Odgovori #22 : Srpanj 11, 2011, 01:27:55 poslijepodne »
Sjeti se natpisa uz ceste i jumbo plakata,  vezane uz jednog drugog generala (protestirali su branitelji, imali i majice sa natpisima i njegovom slikom ...) bio je srčan i hrabar za vrijeme rata, ali ... bilo je i svjedoka koji su potvrdili da je osobno ubijao civile ... sad je u zatvoru ...

Ako misliš na Norca, onda mogu razumjeti te branitelje. Potovo one koji su imali rođake u Širokoj Kuli. Za taj pokolj ni jedan četnik nije u zatvoru.

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #23 : Srpanj 11, 2011, 01:39:22 poslijepodne »
Napisao sam ti da je na zadnjoj sjednici sabora Đakić rekao :"nismo svi jednaki" ... dokle god takav zakon bude vrijedio u hrvatskoj, tako će nam i biti. Nažalost ...

Offline Stjepan

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #24 : Srpanj 11, 2011, 01:42:20 poslijepodne »
Citat:
koko-vg
bilo je i svjedoka koji su potvrdili da je osobno ubijao civile ... sad je u zatvoru

Ti odabravaš ubojstva? Govor mržnje i odobravanje ubojstava će ti priskrbiti vrlo brzu izlaznu kartu s foruma. Nadam se da ćeš nam točno objasniti što si mislio bez ikakve muljaže.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #25 : Srpanj 11, 2011, 01:57:22 poslijepodne »
Citat:
koko-vg

Ti odabravaš ubojstva? Govor mržnje i odobravanje ubojstava će ti priskrbiti vrlo brzu izlaznu kartu s foruma. Nadam se da ćeš nam točno objasniti što si mislio bez ikakve muljaže.

O čemu ti briješ ?...nije ti dobro??...tko odobrava ubojstva?...gdje sam ja izrijekom to rekao?...svašta....osim kaj si pristran izgleda da nisi baš ni pri sebi...zakaj nisi reagiral kad je KOKO osobno meni prijetio klanjem...??... čudna mjerila...

Bilaj

• Gost
« Odgovori #26 : Srpanj 11, 2011, 02:30:49 poslijepodne »
Napisao sam ti da je na zadnjoj sjednici sabora Đakić rekao :"nismo svi jednaki" ... dokle god takav zakon bude vrijedio u hrvatskoj, tako će nam i biti. Nažalost ...

Jel ti točno znaš što je točno Dakić rekao?
Ja se slažem s njim. Nije isto dali je neki branitelj bio u minhenskoj bojnoj ili u Vukovaru.

Offline Stjepan

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #27 : Srpanj 11, 2011, 02:45:34 poslijepodne »
O čemu ti briješ ?...nije ti dobro??...tko odobrava ubojstva?...gdje sam ja izrijekom to rekao?...svašta....osim kaj si pristran izgleda da nisi baš ni pri sebi...zakaj nisi reagiral kad je KOKO osobno meni prijetio klanjem...??... čudna mjerila...

Svjedoke ubojstva nazivaš izdajicama? Ne mora čovjek biti previše inteligentan da zaključi kako je očito da smatraš da im je bilo bolje da prešute ubojstvo zbog 'viših ciljeva'.

Ne stignem čitati sve, pa sam morao pronaći tu poruku u kojoj je on tebi prijetio klanjem. Njegova poruka je neukusna i protiv pravila ponašanja, ali siguran sam da je nijedan sudac ne bi okarakterizirao kao prijetnju ubojstvom.

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #28 : Srpanj 11, 2011, 02:50:44 poslijepodne »
muha, tebi da se spomene  muhomlat, ti bi smatrao da se sprema atentat na tebe, daj se skuliraj.

Offline BobRock

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #29 : Srpanj 11, 2011, 03:02:18 poslijepodne »
... i zašto ti ne želiš priznati da je mesić štitio kruljca.

Aj ne melji bedastoće. Zakaj ja da ikome ikaj idem priznavati? Kaj sam ja to sve svojim očima vidio?

Ma i da jesam osobno vidio -  kaj me uopće boli k... za Mesića ili Kruljca ili nekog? I odkud ti znaš da ja nekaj želim ili ne želim?  ???

Same bedastoće. Smiri malo hormone.