Autor Tema: Završeni pregovori s EU!  (Posjeta: 343719 )

0 Članova i 9 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
Odg: Završeni pregovori s EU!
« Odgovori #450 : Siječanj 16, 2012, 03:02:06 poslijepodne »
Jel ovo objavio isti onaj Ratko Martinović koji piše za 4D Portal, koji se bavi rubnim tematikama najčešće povezanim sa misterijama, tajnama, teorijama zavjere, paranormalnim, novim svjetskim poretkom i nepravdom ?
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #451 : Siječanj 16, 2012, 03:05:54 poslijepodne »
Nema veze tko je objavio - ovo je intervju, ako nisi shvatio... mogao ga je objaviti i David Copperfield - nije zato manje točan...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #452 : Siječanj 16, 2012, 05:02:10 poslijepodne »
Da, prenio ga je lik koji je opsjednut urotama, tajnama, misterijama zavjere itd. Čak je napisal i knjigu (tak se barem fali) ali je očito nitko neće objaviti.
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #453 : Siječanj 16, 2012, 05:12:56 poslijepodne »
Mene ne zanima uopće tko ga je prenio, nego što piše unutra... obzirom to nije autorski članak, potpuno je svejedno tko ga je prenio i otkuda ga je prenio, bitno je da je to intervju koju nije izmišljen, da nisu mijenjana i modificirana pitanja i odgovori, tj. da nije rađeno ništa nauštrb autentičnosti... mogao sam ga prenijeti i ja, i ti, i bilo tko - prenijeta je informacija, bez autorskih dodataka i autorovih intervencija, mišljenja i komentara, i to je svakom dovoljno...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline kuntakinte

• Jezerača
  • ...besposleni internetski masturbator...
« Odgovori #454 : Siječanj 16, 2012, 11:12:54 poslijepodne »
Zutra na Gaženice, neznam ob kulko vur, skup NE u EU.
Il tak nekaj...
wwwg tablice

Bilaj

• Gost
« Odgovori #455 : Siječanj 17, 2012, 11:15:43 prijepodne »
Kad se nemre nač da je krivo kaj čovijek govori onda se treba diskreditirati osobu.

Bolje bi bilo da se govori o tome da argumentima govori.

Offline kuntakinte

• Jezerača
  • ...besposleni internetski masturbator...
« Odgovori #456 : Siječanj 17, 2012, 01:26:26 poslijepodne »
“NE u EU”

„NE u EU“ naziv je tribine koja će se sutra održati u Domu kulture Galženica. Na tribini će govoriti Marjan Bošnjak, Josip Miljak (HČSP), Daniel Srb (HSP), Željko Sačić (ABH) i Roko Šikić (Volim Hrvatsku).

Tribina je organizirana na inicijativu Vijeća za Hrvatsku – NE u EU, a počinje u 19 sati.
http://www.cityportal.hr/vijesti/ne-u-eu/

Šikić, Srb, Bošnjak, Sačić i Miljak sutra na tribini Ne u EU

Inicijativa Vijeća za Hrvatsku sutra s početkom u 19 sati u dvorani Galženica održava tribinu pod nazivom «NE U EU».

Koji su problemi koji mogu snaći Hrvatsku ako uđe u Europsku uniju i zašto zaokružiti «Ne» na referendumu 22.siječnja glavna su pitanja kojima će se baviti sutrašnja tribina. Pred velikogoričanima će tako govoriti Roko Šikić predsjednik udruge «Volim Hrvatsku», Danijel Srb predsjednik Hrvatske stranke prava, Marijan Bošnjak autor knjige "EU? - Ne hvala!", general Željko Sačić i Josip Miljak.

- Vijeće za Hrvatsku NE U EU poziva sve one koji su svjesni trenutne političke i ekonomske situacije u Hrvatskoj, Europskoj uniji i svijetu, da se suprotstavi manipulaciji informacijama, emocijama i povjerenjem hrvatskog naroda i svih državljana Republike Hrvatske. Ukoliko tzv. „političke elite“ ustraju u svojem naumu, jedini ispravan način legitimnog i nenasilnog otpora njihovoj samovolji je odbacivanje potpisanog Lisabonskog sporazuma. Takva će odluka omogućiti biračima da dobiju punu istinu, a kotaču povijesti dati dovoljno vremena da samelje tvorevinu koja i sama puca pod pritiskom obmane koju nazivaju „putem koji nema alternativu“ - pozvalo je Vijeće za Hrvatsku u svom priopćenju početkom siječnja.
http://www.vgdanas.hr/Info/Clanak/3849/sikic-srb-bosnjak-sacic-i-miljak-sutra-na-tribini-ne-u-eu.aspx
wwwg tablice

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #457 : Siječanj 17, 2012, 01:29:26 poslijepodne »
Svi oni koji glasaju za ulazak u EU tvorevinu slažu se sa

- politikom koja je heroja generala Gotovinu i ostale naše generale i branitelje strpala u euROPSKE i druge tamnice,
- politikom koja nas je etiketirala kao zločinački narod, a našu Hrvatsku kao genocidnu državu nastalu na "zločinačkom pothvatu",
- politikom koja nam je zabranila zaštitu našeg djela Jadrana tj. uspostavu gospodarskog pojasa,
- politkom koja nam je zabranila zaštitu hrvatskih granica i prepuštajući susjedima što nikada nije bilo njihovo,
- politikom koja je upropastila naša brodogradilišta, kao i hrvatska sela, tj hrvatsku poljoprivredu i stočarstvo, te mnoge druge grane privrede,
- politikom koja bi zakonodavnu vlast dala u ruke tuđinaca,
- politiku koja bi i lokalnu vlast u Hrvatskoj dala u ruke tuđinaca,
- politiku koja bi jeftino prodala tuđinu našu zemlju, more, šume, otoke, te rijeke i ostalo naše prirodno bogatstvo,
- politiku koja je srpskoj manjini i strancima davala veća prava, nego Hrvatima u Hrvatskoj,
- politiku koja je uvjetovala donošenje nekršćanskih zakona propagirajući kulturu smrti,
- politiku koja nam je nametnula peder parade u hrvatskim gradovima,
- politiku osiromašivanja obespravljenog mlaog čovjeka kako bi vlasnici bogatih korporacija i financijski moćnici bili još bogatiji,
- politiku koja smatra da su Hrvati nesposobni da sami upravljaju svojom zemljom
- politiku koja želi da hrvatska bude kolonija velikih kolonijalnih sila (Njemačka, Velika Britanija i Francuska), a hrvatski narod obespravljeni robovi koji trebaju služiti njihovim interesima.

Ako se vi ne slažete s ovakvom izdajničkom antihrvatskom politikom, tada je logično da ćete izaći na referendum i glasati PROTIV ulaska u EU tiraniju.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #458 : Siječanj 17, 2012, 01:34:27 poslijepodne »
Zeleno-plava magistrala - NE u EU! - Marijan Bošnjak, Kristina Ćurković i Srećko Cvitanović

Zeleno-plava magistrala - NE u EU! - Marijan Bošnjak, Kristina Ćurković i Srećko Cvitanović

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #459 : Siječanj 17, 2012, 01:49:34 poslijepodne »
Snimka prosvjednog skupa 14. siječnja 2012. na Trgu bana Jelačića...

ABH Prosvjedni skup „ZA HRVATSKU - NE U EU"

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #460 : Siječanj 17, 2012, 02:28:57 poslijepodne »
Jesi li barem pregledao prilog (počinje s Miljkom) prije no što si ga stavio na forum ?   Poziva na oružje i pljuje po svima koji ne misle isto kao i oni ???  O kakvom balkanu on govori ?  Znam ih puno koji su protiv unije (a i sadašnje vlasti) jer će izgubiti razne povlastice, privilegije i pun kufer tga što su imali za vrijeme HDZ-a ...

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
« Odgovori #461 : Siječanj 17, 2012, 06:36:34 poslijepodne »
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #462 : Siječanj 17, 2012, 07:20:24 poslijepodne »
Znam ih puno koji su protiv unije (a i sadašnje vlasti) jer će izgubiti razne povlastice, privilegije i pun kufer tga što su imali za vrijeme HDZ-a ...

Na koji način će izgubiti?? Zbog sadašnje vlasti vrlo vjerojatno, i treba, no zbog EU - daj m i barem jedan primjer...

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #463 : Siječanj 17, 2012, 07:38:49 poslijepodne »
http://www.novilist.hr/Vijesti/Gospodarstvo/Zapad-kroz-EU-pljacka-istocnu-Europu

Zapad kroz EU pljačka istočnu Europu

Ovih dana imenovan sam direktorom američkog Instituta za svjetske probleme za Europu i ne želim štedjeti ovaj narod od istine. Europska unija samo je još jedan oblik pljačke jer kao što je nekad u povijesti Europa pljačkala druge kontinente, tako danas kroz Europsku uniju pljačka istočnu Europu

Uoči skorašnjeg odgovora iz Bruxellesa kojim će se odlučiti sudbina za više od osam tisuća radnika u »3. maju«, »Kraljevici«, »Brodotrogiru« i »Brodosplitu«, o najcrnjem scenariju, ali i još uvijek mogućim izlazima za spas ove strateški važne industrije u Hrvata razgovarali smo s poznatim stručnjakom s Ekonomskog instituta Slavkom Kulićem. 

Što će se dogoditi ako Hrvatska ostane bez brodogradnje?

– Bez brodogradnje, gospodarstvo Hrvatske će nestati jer je većina naše nacionalne ekonomije vezana je uz ovu industriju. Onaj tko bude vlasnik preostalog u gospodarstvu, taj će ubuduće određivati i formu života na ovim prostorima, od Ustava, zakona i svega ostalog. Oni koji pokušavaju napraviti okvir moraju znati da se prije radi slika, a tek onda okvir. To što će Hrvatska ostati bez svojih brodogradilišta nije ništa u odnosu na što još čeka ovaj narod kojeg će politička vlast žrtvovati u političke svrhe i »cilj svih ciljeva«, a to je uključenje u Europsku uniju. U tu umjetnu asocijaciju, s ovakvom politikom i ponašanjem državne vlasti, ući ćemo kao objekt, a ne kao subjekt civilizacije. Politička vlast Hrvatske vidi samo i isključivo sebe u birokratskoj strukturi Europe i nimalo ih ne brine od čega će ovaj narod i radnici živjeti. Što će to i tko čuvati interese hrvatskog naroda ako stranci kupe sve što vrijedi?! Ako ništa ne proizvodimo i ne izvozimo, članstvo u takvoj Europi postaje besmisleno. Hrvati na ovaj način neće imati priliku da budu ni podanici, ni najamnici jer strani kapital ima svoju vrijednosnu strukturu koja prati interese kapitala i zato je krajnje vrijeme da pobjegnemo od ove društvene nesreće.
Politika je problem

Govorite kao najljući euroskeptik.

– Nisam ni pesimist ni optimist, samo javno i odgovorno kažem istinu. Dosad sam napisao pet knjiga o Europi i vrijeme je potvrdilo njihov sadržaj. Ovih dana imenovan sam direktorom američkog Instituta za svjetske probleme za Europu i ne želim štedjeti ovaj narod od istine. Europska unija samo je još jedan oblik pljačke jer kao što je nekad u povijesti Europa pljačkala druge kontinente, tako danas kroz Europsku uniju pljačka istočnu Europu. Europske direktive su ultimativne, ocijenio bih ih kao teži oblik staljinizma. Da kojim slučajem te direktive primamo iz Moskve, sigurno je da bi se pobunili protiv njih. Ovako, šutke ih prihvaćamo. Ne znam zašto nikad nitko nije raspravio ni u vjerskom, političkom ni znanstvenom determinizmu posljedice jednog takvog ultimativnog odnosa prema Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi. Oni žele da kupujemo njihovu robu, tako i brodove, da ostanemo bez domaće proizvodnje. Sve što naša politička vlast stavlja u funkciju političke svrhe proizlazi iz funkcionalnog aspekta Europske unije da sociološko-psihološki principi izostavljaju iz prosuđivanja takvog članstva i suživota. Nitko ne spominje što će se dogoditi s nama kada postanemo članica Unije. Tog trenutka spustit ćemo se na onu potrošnju na razini koje proizvodimo. Drugim riječima, manje ćemo proizvoditi i još ćemo manje trošiti.   

Gdje smo pogriješili s brodogradnjom?

– Brodogradnja je kralježnica hrvatske proizvodnje u posljednjih šezdeset godina, po brodu smo postali i ostali prepoznatljivi u svijetu. Istina, gradili smo skupe brodove jer su brodogradnju vodili inženjeri, a ne ekonomisti. Iza toga stajala je bivša država koje je to financirala premiranjem brodogradnje jer je postojala nacionalna valuta. Hrvatska nema ni financijsku ni ekonomsku moć da podupire takvu brodogradnju u kojoj stranci dobivaju veću vrijednost od one koje plaćaju. Osim toga, kuna je samo prijelazno, transakcijsko sredstvo.

Pod udarom špekulantskih principa u međunarodnim razmjerima, u kojima se cijena čeličnog lima mijenja svakih 15 do 20 dana, a u posljednje tri godine varirala je između 600 i 1.700 dolara, hrvatska brodogradnja napuštena od države sama više ne može pronaći moguće u nemogućem. Toga moramo biti svi svjesni, baš kao i činjenice da nemamo ni sirovinsku bazu odnosno domaće željezare koje bi pratile proizvodnju na navozima. Nemamo ni monetarnu, a još manje neovisnu političku vlast Republike Hrvatske koja sada pod svaku cijenu napušta spašavanje nacionalne brodogradnje. Pitanje brodogradnje pokušava se riješiti s naslova političkog restrukturiranja odnosno privatizacije škverova, a to vodi ka njihovoj likvidaciji. Zaključno, nije problem u brodogradnji, već u politici.

Brodogradilišta moraju opstati

Pred zaključnim smo pečaćenjem sudbine domaćih škverova. Što se u ovom trenutku uopće može više učiniti da se hrvatska brodogradnja ili barem jedan njezin dio uspije održati?

– Mi još uvijek imamo mogućnost da u koncepciji dugoročnog razvitka Hrvatske po prvi put damo značenje jadranskoj orijentaciji u kojoj bi brodogradilišta, ili barem jedan dio njih, itekako dobili na značaju i smislu. To znači gradnju brodova za domaće brodare. Jadranska koncepcija podrazumijeva i jači značaj povezivanju otoka s kopnom što bi otvorilo gradnju trajekata za svaki veći otok, baš kao i manjih i brzih brodova za naše najudaljenije otoke kao što su Vis, Korčula i Lastovo. Time bi velikim dijelom zaposlili kapacitete naših brodogradilišta, uz nove narudžbe iz inozemstva jer, bez obzira na ovu recesiju, oceani čekaju nove brodove s obzirom na to da je dobar dio svjetske flote zastario. To opet otvara mogućnost da se neka od brodogradilišta upotpune s remontom i popravcima brodova. Brodogradilišta, sigurno je, nemaju razloga da budu zatvorena, još manje da umru.

Čak i kad bismo to uspjeli osmisliti za brodogradilišta u ovom »cajtnotu« završnih pristupnih pregovora s Europskom unijom, opet bismo bili u istim problemima s navozima. Tako je gotovo dva desetljeća.  Orijentaciju i zapošljavanje kapaciteta brodogradilišta kroz gradnju vlastite trgovačke i putničke flote mogu dopustiti samo oni najjači, poput Kine i Koreje, koji se odbijaju povinovati bilo kakvim pravilima WTO-a, upumpavajući obilate državne novce u navoze, a sa svojim resursima još su u poziciji da diktiraju cijenu čelika. Hrvatska ne barata nikakvim »inputima« koji direktno utječu na cijenu koštanja broda.

– Izlaz bi se mogao naći u tome da naša brodogradilišta sklope dugoročne ugovore za željezarama i čeličanama u svijetu, čak i na principu zajedničke izgradnje broda na principu »joint venturea«, a ne da kao sada do čelika dolazimo preko više ruku. Na taj način izbjegli bismo princip špekulacije. Otklanjanjem tog izvanjskog udara na cijenu broda na nama bi bilo samo da počnemo respektirati ekonomsku logiku proizvodnje na navozima što znači više kvalitetnih ekonomista koji bi, uz inženjere, vodili brodogradilište. Ekonomisti bi tu morali staviti odgovornost, ne po naknadnoj već unaprijed smišljenoj istini. Drugim riječima, da se financijska logika i kalkulacija ne radi nakon, već precizno definira prije samog početka gradnje broda. Treba jednom zauvijek dokinuti i praksu da politika manipulira nadzornim odborima i upravama u brodogradilištima. Brodogradnjom se moraju baviti ljudi kojima je stalo do ove Hrvatske i onog što proizvodimo i prodajemo svijetu. Jer, svijet će nas cijeniti po onome što pridonosimo, a ne što od njega prosimo.

================

Azija je slomila model razvoja Zapada

Azija je pobijedila i slomila model razvoja Zapada u kojem kapitalizam napušta tržište i pribjegava vojsci i oružju, napuštajući svoje institucije. Svijet ulazi u nasilnu preraspodjelu u kojoj moćni jedu slabe, u brzi jedu spore, mali nestaju na račun opstanka velikih. Europski odjel Institute On World Problems, koji odnedavno vodim, traži novi civilizacijski ustroj jer u ovoj nasilnoj preraspodjeli civilizacije i kulture malih naroda nestaju. Samo ako poštujemo ekonomsku i tehnološko-tehničku logiku možemo se tome othrvati. To moramo osvijestiti. Sve ovo što se događa tek je prvi razred onoga što se dogodilo, da ne spominjem ono što bi tek trebalo uslijediti.

==========

Recimo da čovjek zna što govori, malo bolje, otvorenije i iskrenije od onih koji se tu busaju da znaju...
« Zadnja izmjena: Siječanj 17, 2012, 07:43:35 poslijepodne Sledgehammer »

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #464 : Siječanj 17, 2012, 07:42:29 poslijepodne »
http://www.hkv.hr/izdvojeno/vai-prilozi/i-lj/ivanievi-mira/10289-mira-ivanievi-zato-glasovati-protiv-ulaska-hrvatske-u-eu.html

Mira Ivanišević: Zašto glasovati protiv ulaska Hrvatske u EU

Tko su najveći zagovornici ulaska u EU?

Prema dosljednom svakodnevnom pranju mozga građana, raznim porukama na svim televizijama i hrvatskom radiju, radi se o ljudima koji su svoj „ugled“ i karijeru stvorili u komunističkom režimu ili o njihovim potomcima koji sada jugoslavensko bratstvo i jedinstvo žele prenijeti na jednakost, bratstvo i jedinstvo koje vlada u EU. Teškim radom i eu_uzeodricanjem moći ćemo uživati blagodati koje imaju svi narodi u EU, jer to sami nismo u stanju realizirati zbog prevelikog broja lopova i korupcije, koja na sreću u EU ne postoji.

I sadašnja vlada to nekima obećava, jer nastavlja s politikom Račan/Sanader/Kosor, na zadovoljstvo političara EU. Ministrica Pusić nagovještava povlačenje tužbe protiv Srbije, pa na taj način rehabilitira sve Srbe, a optužuje Hrvate za rat pa i za agresiju na BiH. Sadašnja vlada ne priznaje dogovor bivše vlade i sindikata o referendumu o referendumu, jer da će oni to riješiti zakonom i izmjenom ustava. Kako će se odnositi prema drugim dogovorima bivše vlasti?

Gospoda Pupovac i Stanimirović su veoma zadovoljni suradnjom s novom vladom, koja će poštivati Sporazum između HDZ-a i SDSS-a o suradnji od 10. siječnja 2008,. čiji tvorci i supotpisnici su bili Ivo Sanader, Vojislav Stanimirović, Milorad Pupovac i Ratko Gajica, kao i da stručni kadar ostane raditi i dalje u državnim institucijama, pa si je tako Kukuriku osigurala potporu SDSS-a u Saboru i potporu ulasku u EU. Mnoge točke tog sporazuma su ugrađene u Poglavlje 23, s kojim su birokrati EU bili zadovoljni, ali će nas svejedno budno pratiti hoćemo li date obveze i ispunjavati.

Tako će ova vlada morati zakonom regulirati status nacionalne koordinacije vijeća srpske nacionalne manjine – Srpskog pusic milanovicnarodnog vijeća (SNV) sa statusom pravne osobe te osigurati sredstva za osnovne organizacijske, komunikacijske i tehničke pretpostavke za rad. (Taj prijedlog Jadranke Kosor nije prošao u prošlom sazivu sabora, bar se javno ne zna.)

Nova obećanja

Novi premijer je obećao i daljnje stambeno zbrinjavanje srpskih povratnika, ne više izbjeglica, kupnjom 2300 stanova po tržnoj cijeni u gradovima izvan PPDS-i. Ali novi premijer nas tješi da ćemo to realizirati ne proračunskim sredstvima već inozemnim sredstvima. Ne govori kojim sredstvima i tko je u sadašnjoj EU još toliko darežljiv, osim onih političara koji se nikada nisu pomirili s našom samostalnošću i koji žele pretvoriti manjinu u konstitutivni narod. Mislim da će to ponovno platiti i najsiromašniji hrvatski građanin, jer i on mora plaćati PDV, možda sada i 25%.

Prema internetskim podacima:

- Hrvatska će godišnje u EU blagajnu uplaćivati 550 milijuna eura + 50% od uplaćenog PDV-a + 50% od naplaćene carine.

- Za korištenje EU-sredstava, odobrene programe, stoji Hrvatskoj na raspolaganju 2012. 170 milijuna eura, a u 2013. 32 milijuna eura.

- Europska komisija prihvaća i odobrava programe. Mi s 1% zastupljenosti ionako nemamo nikakav utjecaj na odluke. Dokosor sanader sada je pokazala samo brigu o zaštiti srpske manjine, a ne svih građana, pa ako naša vlada prezentira program stambenog zbrinjavanja on će biti prihvaćen, a sredstva možda osigurana iz nama odobrene kvote. Za ulaganje u infrastrukturu i proizvodnju ćemo se morati snaći prodajom državnih nekretnina, teritorijem itd.

- Umirovljenik i s 1000 kuna mirovine biti će žrtva tih nebuloza.

- Svi građani će na svojoj grbači nositi i dio troškova za podmirivanje EU troškova za svoju napuhanu birokraciju, kojoj se želi pridružiti i dio naše političke „elite“.

Ukupni proračun EU za 2012. iznosi 147.885.101.616 eura. Za izlazak iz EU potrebno je platiti do 30% jednogodišnjeg proračuna.

Glasujte za tu ružičastu budućnost, prema preporuci Josipovića, Pusić, Milanovića, Kosor i ostalih, jer samo oni se najbolje brinu o nama i treba im bez rezerve vjerovati da Hrvatima žele da što prije nestanu.