Autor Tema: Završeni pregovori s EU!  (Posjeta: 343787 )

0 Članova i 8 Gostiju pregledava ovu temu.

Tur

• Gost
Odg: Završeni pregovori s EU!
« Odgovori #345 : Siječanj 02, 2012, 11:37:43 prijepodne »
I naravno, plaši se ljude da će EU ukoliko referendum ne prođe vjerojatno strpati Hrvatsku u neki paket zemalja tzv. "Zapadnog Balkana". Sada se koriste oružjem kojeg su toliko pljuvali kada je to isto tvrdio HSP i slične stranke. Veli Pusićka da nam je isto i u Uniji i izvan nje, samo ćemo imati više novca na raspolaganju u EU. Pitanje je čime smo mi zaslužili taj novac? Svojim dobrim ponašanjem? Joj, dejte najte. Evo baš EUropljani imaju viška penez, pa si misliju zakaj nebi dali malo i Hrvatima? Istina je da smo mi neodgovornim pregovaranjem i lizanjem razno-raznih guzica u zadnjih 10 godina prodali sve što smo prodati mogli. Možda je bolje koristiti riječ "dali" od "prodali", jer kada nešto prodate onda se podrazumijeva da ste zamijenili jednu vrijednost drugom, a ono što smo mi dobili zauzvrat su sve samo ne vrijednosti.  Kada sve to uzmemo u obzir, lako je shvatiti da čak kad bi i povukli sav novac iz tih fondova, i dalje si ne bi mogli ni izbliza naplatiti štetu. Niti ćemo je ikada naplatiti. Isto tako vjerujte da su se gospoda pobrinula i da u budućnosti dobro zarađuju na nama, a ne obratno.
« Zadnja izmjena: Siječanj 02, 2012, 12:08:48 poslijepodne Tur »

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #346 : Siječanj 02, 2012, 12:32:14 poslijepodne »
Tako je, a najveća glupost je što kao "super stvar" predstavljaju mogućnost novog i puno većeg zaduživanja!! Poseban bonus stupidnosti ide na račun priča "dobit ćemo bespovratno" - iako je jasno da se ništa ne dobija na poklon, sve će se to vratiti sa stostrukim kamatama na ovaj ili onaj način.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Bilaj

• Gost
« Odgovori #347 : Siječanj 02, 2012, 01:41:46 poslijepodne »
Čuo sam sada jedan komentar zašto je referendum pomaknut i razmaknuto od izbora a opet jako brzo nakon izbora.

Provo je političare bilo strah da će revolt zbog HDZ dovesti do neizlaska na referendum o EU a nakon toga je došlo do panike u vladajućoj koaliciji da ako ne bude brzo referendum, onda će ljudi opet imati revolt protiv rezanja što će napraviti sadašnja koalicija.

Za sada jedino što sam čuo da je plus za EU jest da ću doći smanjene carine na bešavne cijevi- šteta što do ulaska u EU neće više biti ni jedne jedine željezare u hrvatskoj.

Tur

• Gost
« Odgovori #348 : Siječanj 02, 2012, 05:04:15 poslijepodne »
Kej nam bu doneslo eventualno članstvo v Evropske unije, brošura mvpei-a: http://www.mvep.hr/custompages/static/hrv/files/111116-sto-donosi-clanstvo-EU.pdf

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #349 : Siječanj 02, 2012, 06:01:13 poslijepodne »
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Zagorec BP

• Gost
« Odgovori #350 : Siječanj 02, 2012, 07:03:44 poslijepodne »
Ovaj prethodni video bi trebalo puštati na javnoj televiziji, a ne popise vlastitih i tuđih (političari i neupućeni) želja kojima smo zasipani sa tih ekrana. No srećom imamo ljude koji nas informiraju. 8)

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #351 : Siječanj 02, 2012, 10:20:30 poslijepodne »

hornet34

• Gost
« Odgovori #352 : Siječanj 04, 2012, 09:39:38 prijepodne »
neznam samo otkud medijima takve informacije tipa da je 2/3 hrv. stanovništva "za" EU,kao što sam čuo na radiju kad sam išel na posel...ili recimo neki dan na dnevniku noveTV 80%...jel to znači da referenduma ni netreba,da je to već gotova stvar...krećem se među ljudima,i radim na mjestu gdje stvarno dosta ljudi procirkulira,kad je priča o eu uglavnom je zaključak "NE"...kakva su vaša iskustva?teško mi je povjerovat u te podatke...

Zagorec BP

• Gost
« Odgovori #353 : Siječanj 04, 2012, 09:49:03 prijepodne »
Večina ljudi koje ja znam su protivnici EU pa ni meni nije jasno otkuda takvi podaci medijima. No to je samo statistika, a statistika je , zapravo, točan zbroj netoćnih podataka...

Ustvari, političari su okruženi svojim istomišljenicima i možda dobivaju krivu sliku o javnom mišljenju ili su već pospremili negdje u sef listiće sa zaokruženim "DA", pa je sve već odlućeno.

Gledam Pusičku na telki kak' nas hoće zaplašiti o neulasku u EU. Njih (političari koji su pregovarali) i njihovu  nesposobnost mora biti strah takve odluke jer su tko zna što potpisali u Briselu, a to skrivaju pred narodom, kao zmija noge. Čini se da su nas sve prodali za svoju plačicu u tzv. europarlamentu.

Offline kuntakinte

• Jezerača
  • ...besposleni internetski masturbator...
« Odgovori #354 : Siječanj 04, 2012, 09:54:34 prijepodne »
NA BIRALIŠTA OPET 22.1.
I službeno POČELA KAMPANJA ZA EU! Pogledajte VIDEO spotove za EU. Pusić: Odlučujemo pripada li Hrvatska i politički Europi
 ...Ako kažu da, Hrvatska ide prema punopravnom članstvu 1. srpnja 2013. Ako kažu ne, cijela stvar se zaustavlja i situacija se bitno mijenja - rekao je Pusić te dodala kako nije riječ o formalnoj proceduri.
http://www.jutarnji.hr/vesna-pusic--izadite-na-referendum-i-glasujte-za-eu/997295/

Miki Zoki: Od sada odluke se više neće donositi bez nas.Ni mimo naših interesa.
Koji flajpan...
wwwg tablice

hornet34

• Gost
« Odgovori #355 : Siječanj 04, 2012, 10:10:51 prijepodne »
a ono"Hrvatska je puno postigla u zadnjih 20 godina i ja sam iznimno ponosan na to..." ili "zastupati ćemo naše interese,odnosno interese...pazi ovo,naših građana..."zbogom Bosno odoh ja u Sarajevo...

Offline kuntakinte

• Jezerača
  • ...besposleni internetski masturbator...
« Odgovori #356 : Siječanj 04, 2012, 10:12:49 prijepodne »
Srbi bi rekli;
-Majke mi,smešni ste.  ;D
wwwg tablice

Tur

• Gost
« Odgovori #357 : Siječanj 04, 2012, 10:15:00 prijepodne »
neznam samo otkud medijima takve informacije tipa da je 2/3 hrv. stanovništva "za" EU,kao što sam čuo na radiju kad sam išel na posel...ili recimo neki dan na dnevniku noveTV 80%...jel to znači da referenduma ni netreba,da je to već gotova stvar...krećem se među ljudima,i radim na mjestu gdje stvarno dosta ljudi procirkulira,kad je priča o eu uglavnom je zaključak "NE"...kakva su vaša iskustva?teško mi je povjerovat u te podatke...
Ma gledajte, slažem se s vama, ali to me jako podsjeća na slučaj s HDZ-om. U 4 godine ja nisam čuo niti jednog čovjeka oko sebe da podržava HDZ, a pričao sam sa mnogima. U redu, možda se tu i tamo našao netko, ali to je oko 1% ljudi sa kojima sam imao prilike komunicirati. I onda, dođu izbori, a kad tamo HDZ pobjedi (2007.) ili osvoji 43 mandata (2011.). To na državnoj razini još mogu i shvatiti, ali kad u mojem selu pobjedi HDZ, a 90% ljudi s kojima pričaš ga nemreju smisliti, e tu onda nekaj ne štima.

hornet34

• Gost
« Odgovori #358 : Siječanj 04, 2012, 10:27:21 prijepodne »
mislim da uspoređujete dvije potpuno različite stvari...ne vjerujem da po pitanju ulaska u eu ljudi budu toliko dvolični...

Tur

• Gost
« Odgovori #359 : Siječanj 04, 2012, 10:29:52 prijepodne »
mislim da uspoređujete dvije potpuno različite stvari...ne vjerujem da po pitanju ulaska u eu ljudi budu toliko dvolični...
Pa ako je netko dvoličan u slučaju parlamentarnih izbora, ne vidim zakaj bi promjenil svoj karakter odjedamput i postal nedvoličan. I po čemu su to potpuno različite stvari? I u jednom i drugom slučaju se odlučuje o budućnosti zemlje. Mislim, ja razgovaram sa susedom i on veli:"Hebala te Europa, sve nas budu pokrali", i onda kad ga pitam kak bu glasal: "Pa valjda ZA".
« Zadnja izmjena: Siječanj 04, 2012, 10:31:39 prijepodne Tur »