Nažalost svjedoci smo trenutka kada u Lijepoj našoj sve više zamaha i glasa u medijskom prostoru zauzimaju antihrvatski poltroni kamuflirani u kojekakve medijske dušobrižnike, koji se kakti brinu za dobrobit hrvatskog naroda , a zapravo negiraju i sprdaju se sa svime što je hrvatsko.
Od domovinskog rata, samostalnosti do vjerskog opredjeljenja na dalje.
Upravo posjet pape Benedikta XVI , u nekim medijima pokrenuo je bezobrazni napadi na istog i većinu hrvatskog puka , provokacije podrivanje i u naslovima članaka izrugivanje te me potakao na pokretanje ove teme, a pogotovu što i ovaj forum vrvi novopridošlim članovima koji svoju duhovnu hranu pronalaze u takovim medijima , a onda truju sve , misleći da je hrvatski puk zaista ovca koja ne razaznaje svjetlo od zla i tame.
Pokušaja takovog djelovanja je bilo i biti će, no nek barem ostane linkovima evidentirano što su i kako pisali pojedini mediji, a ovom temom, barem kao malu satisfakciju javno ih možemo staviti na stupu srama.
U posljednje vrijeme po meni najveće antihrvatsko smeće je INDEX.HR, toliko mi je postao omražen da bih morao cijeli dam kopi paste da prenesem sve linkove kojima pljuje i omalovažava vjernike.
Stoga samo i jednostavno Index.hr smeće nad smećem.