Autor Tema: Uhićen je Mladić!  (Posjeta: 20705 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mglavovic

• Skoro pa pravi član
Odg: Uhićen je Mladić!
« Odgovori #15 : Svibanj 28, 2011, 12:52:42 poslijepodne »
... da ti treći put pišem, nema smisla.

da, smiješan si jer pišeš bedastoće ;D
I JA SAM ANTE GOTOVINA I MLADEN MARKAČ! branim svoje.

Offline mojca

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #16 : Svibanj 28, 2011, 01:21:12 poslijepodne »
[

Ako češ na takve ljude poput Vesne, Gotovine, Markača, Čermaka i sve ostale heroje Domovinskog rata govoriti da se o njima pričaju hvalospjevi onda te ne razumijem.

Škarica heroj Domovinskog rata????? :D
U kojoj to državi? Hrvatskoj?hahaha,kako nju možete staviti u isti kontekst sa Gotovinom i Markačem.Oni su ljudi,heroji koji nisu na prodaju i zato su siroti u Hagu,osuđeni na tolike godine jer su vjerovali u istinu i pravdu koje tamo nažalost nema.Kako te nije sramota staviti prodavačicu i isti status sa njima,oni su pravi heroji,a ona prodavačica čudnog morala,koja samo misli use,nase i podase.

Jaguar

• Gost
« Odgovori #17 : Svibanj 28, 2011, 03:25:19 poslijepodne »
Gotovina i Markač bi bili jako povrijeđeni i uvrijeđeni da ih se uspoređuje uopće s nekim poput VŠO, koja je apropo sudjelovala u vladi Ive Sanadera koja ih je izručila Hagu.

@mglavovic priču o srbima možeš prodavati u svom trgovačkom centru.
@Milecare, da stvarao sam i za to nisam tražio nikakve privilegije niti ih imao, kao ni to da od države nisam dobio ništa niti sam osjećao da nešto trebam dobiti, osim imati normalnu državu, nažalost nisam to dobio, još uvijek, normalnu po mojim kriterijima iako se oni mogu bitno razlikovati od tvojih. Jel te još nešto zanima?

[

Ako češ na takve ljude poput Vesne, Gotovine, Markača, Čermaka i sve ostale heroje Domovinskog rata govoriti da se o njima pričaju hvalospjevi onda te ne razumijem.

U kojoj to državi? Hrvatskoj?hahaha,kako nju možete staviti u isti kontekst sa Gotovinom i Markačem.Oni su ljudi,heroji koji nisu na prodaju i zato su siroti u Hagu,osuđeni na tolike godine jer su vjerovali u istinu i pravdu koje tamo nažalost nema.Kako te nije sramota staviti prodavačicu i isti status sa njima,oni su pravi heroji,a ona prodavačica čudnog morala,koja samo misli use,nase i podase.

Offline mglavovic

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #18 : Svibanj 30, 2011, 09:15:15 prijepodne »

A da? Nisi srbin? zanimljivo... zašto onda pišeš na srpskom? Crna hronika, sopstveno,...

Jaguar

• Gost
« Odgovori #19 : Svibanj 30, 2011, 09:26:21 prijepodne »

A da? Nisi srbin? zanimljivo... zašto onda pišeš na srpskom? Crna hronika, sopstveno,...

Da bi ti imao o čemu laprdati. :P 

Offline mglavovic

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #20 : Svibanj 30, 2011, 09:34:02 prijepodne »

Vidi se da nikada nisi bila u Slavoniji i razgovarala sa stanovnicima tog područja, jer da jesi znala bi o čemu pričam. I kakve veze ima njezin doprinos u Domovinskom ratu sa lokalnom politikom????

To mi samo govori da nemaš adekvatnih argumenata za sraćkanje po njezinom doprinosu u Domovinskom ratu za koji je dobila brojne nagrade i priznanja pa ubacuješ lokalnu politiku.

Imaš ovdje na forumu temu LOKALNA POLITIKA pa u njoj "šeri, pišaj, smrdi" koliko ti je volja  :D

Vesna Škare nije mogla voziti tenk, ali barem je sudjelovala u Domovinskom rati i znamo svi točno gdje je i kada bila za razliku od nekih kvazi političara iz VG koji sjede u Saboru, koji su se kako kažu htjeli angažirati i ozbiljno razgopvarali za n.n. zapovijednicima te im je rečeno da ostanu na svom radnom mjestu. Šta imaš reči na to? to je sigurno veći doprinos :D

Offline mglavovic

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #21 : Svibanj 30, 2011, 09:35:59 prijepodne »

Da bi ti imao o čemu laprdati. :P 

Hvala na odgovoru, sve mi je jasno. No bez obzira na sve nemoj misliti da ja imam nešto protiv srbina, i to su ljudi, a ljudi mogu biti "zlatni" ili "govna"  :D

Jaguar

• Gost
« Odgovori #22 : Svibanj 30, 2011, 10:54:24 prijepodne »

Vidi se da nikada nisi bila u Slavoniji i razgovarala sa stanovnicima tog područja, jer da jesi znala bi o čemu pričam. I kakve veze ima njezin doprinos u Domovinskom ratu sa lokalnom politikom????

Da potpuno si u pravu, valjda je zato ona i njen DC u Vukovaru dobio 21 glas i unatoč tomu što je sama lista imala 27. :P
Nije li Vukovar u Slavoniji? ;D

Offline mglavovic

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #23 : Svibanj 30, 2011, 11:09:37 prijepodne »

Da potpuno si u pravu, valjda je zato ona i njen DC u Vukovaru dobio 21 glas i unatoč tomu što je sama lista imala 27. :P
Nije li Vukovar u Slavoniji? ;D

Nije ona bila na listi u Vukovaru. Recimo kad je 2006. na bila listi DC-a u VG dobila je 3 mandata kao i HNS. Mješaš kruške i jabuke, lokalni i državnu politiku. recimo HDZ je dobio više glasova na nedavnim izborima u Sisku od SDP-a, u Šibeniku je HDZ osvojio više od 50%, ali na državnoj razini bi bila drugačija slika.
Ali od tebe ne očekujem nekakve konstruktivne odgovore, pališ se na Vesnu Škare ko šibica :D i kako si i sam rekao pišeš da laprdaš :P

Nasrćeš na Vesnu Škare kao da zbog njenisi postao direktor neke gradske firme :)
« Zadnja izmjena: Svibanj 30, 2011, 11:11:36 prijepodne mglavovic »

Jaguar

• Gost
« Odgovori #24 : Svibanj 30, 2011, 12:21:42 poslijepodne »
glavoviću sam si rekao kakvu potporu ima u Slavoniji, nisam te potezao za jezik, pa je DC tako prošao u Vukovaru.
Onda skrećeš i laprdaš o nečemu što nema blage veze s onim što si predhodno tvrdio.
Ja ne nasrćem na nikoga, nego iznosim činjenice, činjenice za Slavoniju su takve, u Slavoniji VŠO i DC imaju šansi ko drek vitamina.
O direktorskim mjestima neznam ništa ali znam ponešto o fotokopiranju. :P
DC-u očito fotokopiranje ide dobro, kopije su jeftine i lako se utrže.

Offline mglavovic

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #25 : Svibanj 30, 2011, 04:48:05 poslijepodne »
glavoviću sam si rekao kakvu potporu ima u Slavoniji, nisam te potezao za jezik, pa je DC tako prošao u Vukovaru.
Onda skrećeš i laprdaš o nečemu što nema blage veze s onim što si predhodno tvrdio.
Ja ne nasrćem na nikoga, nego iznosim činjenice, činjenice za Slavoniju su takve, u Slavoniji VŠO i DC imaju šansi ko drek vitamina.
O direktorskim mjestima neznam ništa ali znam ponešto o fotokopiranju. :P
DC-u očito fotokopiranje ide dobro, kopije su jeftine i lako se utrže.

Daj još jednom pročitaj što sam napisao, da ti ne ponavljam, ispasti češ "mago"  :P stvarno trkeljaš.

Offline Stjepan

• Administrator
  • Jezerača
  • Spol: Muški
« Odgovori #26 : Svibanj 30, 2011, 06:35:05 poslijepodne »
Recimo kad je 2006. na bila listi DC-a u VG dobila je 3 mandata kao i HNS.

Samo zahvaljujući tome što ju je Sanader najurio pa je na račun toga dobila simpatije birača.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #27 : Svibanj 30, 2011, 08:19:55 poslijepodne »
Zadnjih x postova ima prejebene veze sa naslovom teme...  :P :P :P

Da se približim Jaguaru i njegovima, pa u istom revijskom tonu samo kažem "alal vera, majstore..."!
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #28 : Svibanj 30, 2011, 08:38:10 poslijepodne »
Da, imaju veze ko Vesna iz DTC-a  s Markačem i Čermakom ... ... a tko su to Jaguar i "njegovi" ?
« Zadnja izmjena: Svibanj 30, 2011, 08:41:10 poslijepodne koko-vg »
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #29 : Svibanj 30, 2011, 09:04:28 poslijepodne »
Naslov teme je koncipiran kao da je to uhićenje rezultat ne znam kakvog truda, akcije i istrage, a ustvari je riječ o običnoj predaji, dapače gostoprimstvu samog Mladića i njegova brata koji su dočekali specijalce sa špekom, suhim mesom i rakijom, tradicionalnom "mezom", a sam čin predaje je dogovaran više od godine dana između Mladićevih zastupnika i nekih stranih diplomata, pri čemu su strane sile napravile puno ustupaka, i cijelu operqaciju provele bez nasilja i uz dogovorene sve detalje.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”