Autor Tema: Hrvatska policija je igračka u rukama HDZ-a  (Posjeta: 12279 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Mile car

• Veteran
  • Spol: Muški
  • NEBITAN SI
Odg: Hrvatska policija je igračka u rukama HDZ-a
« Odgovori #15 : Svibanj 25, 2011, 04:50:35 poslijepodne »
Miroslav Kutle ... uz podršku tadašnjeg političkog vrha iz prve polovice devedesetih godina, postaje najpoznatiji hrvatski tajkun iz vremena privatizacije. Smjenom vlasti 2000. godine pada i Kutlina moć, jer gubi podršku političkog vrha. (kupio lanac trgovina Slavija i preimenovao ga u Dionu)

Prvi supermarket Billa u Hrvatskoj otvoren je 11.11.1999.g. u Zagrebu

Kaufland je u Hrvatsku stigao 2000., a prva poslovna jedinica otvorena je već 2001. godine.

Baumax je međunarodno aktivno obiteljska tvrtka koja je započela svoje poslovanje prije 30 godina u Austriji. bauMax je u Hrvatskoj prisutan već deset godina.

METRO Cash & Carry u Hrvatskoj je počeo poslovati krajem 2001. godine otvorenjem prvoga veleprodajnog centra u zagrebačkom Jankomiru.

Trgovački centar King Cross Jankomir nalazi se na prostoru od 150.000 m2 na vratima Zagreba, uz glavne prometne pravce u smjeru Italije i Slovenije i prvi je moderni trgovački centar na ovom prostoru otvoren u rujnu 2002. godine.

Trgovački centar City Center one otvoren je 12. listopada 2006. u zagrebačkom naselju Jankomir,

Lidl je svojih prvih 13 trgovina u Hrvatskoj otvorio 23. studenog 2006.

I što je tu mene demantiralo ?
NEBITAN SI, FEJK I SMARAŠ...

amarkulin

• Gost
« Odgovori #16 : Svibanj 25, 2011, 04:58:10 poslijepodne »
Pa, ti si rekel: "cijela Hrvatska je postala shoping centar od 2000 na ovamo, znači od dolaska Račana", a odavde se lijepo vidi da je formiranje šoping centra od milja zvanog Hrvatska započelo od uspostave "samostalne i suverene države hrvatskog naroda". Kad je Račan došel na vlast već se naveliko švercalo...

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #17 : Svibanj 25, 2011, 06:37:47 poslijepodne »
Prvao je Tuđman započel sa 200 bogatih obitelji, a Sanader nastavio i cijelu Hrvatsku pretvorio u šoping centar i privatnu prčiju, a Kosorica se pravi mutava i nema pojma kaj se radi.

Ja nisam ni slijep ni glup, što se za tebe ne može baš reći. Pogotovo zato jer sve to kaj navodiš nema veze sa naslovom teme, a pogotovo nema veze sa policijom. To kaj veliš gore u ovom citatu je istina, samo si je smjestio u potpuno krivu temu i koristiš je u krivom kontekstu.

Policija je sustav kojega nitko ne može koristiti kako mu se sviđa, ili ga privatizirati. To ner ide jedinu u glavu tebi i tebi sličnim znalcima, a ogromna većina naših novinarskih "veličina" je upravo na toj razini. Sve znaju a da se od stola i kave maknuli nisu. I onda im i ne ostaje drugo negoli da donose generalne zaključke.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #18 : Svibanj 25, 2011, 06:42:06 poslijepodne »

Ništa.

Netko ne zna napraviti razliku između domaćih postojećih dućana i trgovačkih lanaca, koji su postojali još iz vremena Jugoslavije, i onih koji su došli ovamo u Hrvatsku kasnije. A to kasnije je - izuzev Bille, koja je došla samo godinu prije SDPa i koalitičara - sve kasnije isključivo zasluga te iste SDP-vlasti, jer su se svi ti trgovački lanci dovukli u Hrvatsku baš u vrijeme 2000-2004, u vrijeme kada im nitko od vlastodržaca nije znao postaviti niti jedan uvjet poslovanja na korist Hrvatskoj...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #19 : Svibanj 25, 2011, 08:41:25 poslijepodne »

Ništa.

Netko ne zna napraviti razliku između domaćih postojećih dućana i trgovačkih lanaca, koji su postojali još iz vremena Jugoslavije, i onih koji su došli ovamo u Hrvatsku kasnije. A to kasnije je - izuzev Bille, koja je došla samo godinu prije SDPa i koalitičara - sve kasnije isključivo zasluga te iste SDP-vlasti, jer su se svi ti trgovački lanci dovukli u Hrvatsku baš u vrijeme 2000-2004, u vrijeme kada im nitko od vlastodržaca nije znao postaviti niti jedan uvjet poslovanja na korist Hrvatskoj...

Mercatone je došao 1999.
Lidl je došao 2006.
Mercatone je došao 1999.

A u svezi policije ... HDZ je PRIVATIZIRAO policiju, kako god ti mislio i postavljal se na zadnje noge ...
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Mile car

• Veteran
  • NEBITAN SI
« Odgovori #20 : Svibanj 25, 2011, 10:07:13 poslijepodne »

Tako je to što si napisao je full točno, jer je baš u to doba došlo najviše stranih trgovačkih lanaca.
NEBITAN SI, FEJK I SMARAŠ...

Offline kuntakinte

• Jezerača
  • ...besposleni internetski masturbator...
« Odgovori #21 : Svibanj 26, 2011, 12:36:30 prijepodne »
A to kasnije je - izuzev Bille, koja je došla samo godinu prije SDPa i koalitičara - sve kasnije isključivo zasluga te iste SDP-vlasti, jer su se svi ti trgovački lanci dovukli u Hrvatsku baš u vrijeme 2000-2004, u vrijeme kada im nitko od vlastodržaca nije znao postaviti niti jedan uvjet poslovanja na korist Hrvatskoj...

To treba deti v kontekst vremena;jesmo kupovali mejne nek des i de smo kupovali,Karantanija i ostatek Austro-Ugarske.
wwwg tablice

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #22 : Svibanj 26, 2011, 09:05:45 poslijepodne »
HDZ je PRIVATIZIRAO policiju

Za ovakvu izjavu moraš ipak biti đukela bez ikakvog rodovnika, znanja i mozga... a ti si upravo to.

Tako je to što si napisao je full točno, jer je baš u to doba došlo najviše stranih trgovačkih lanaca.

Pa to je jasno svakome osim gluhonijemo-slijepim osobama, koje nekim čudom ipak lupetaju po tipkovnici. A možda to rade - repom?
« Zadnja izmjena: Svibanj 26, 2011, 09:07:36 poslijepodne Sledgehammer »