Autor Tema: Hrvatska policija je igračka u rukama HDZ-a  (Posjeta: 12298 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
Hrvatska policija je igračka u rukama HDZ-a
« : Svibanj 23, 2011, 08:11:29 poslijepodne »
Pretpostavka da će večeras u Bruxellesu ministri vanjskih poslova raširenih ruku dočekati ulazak Hrvatske u EU, nije točna, piše slovenska agencija STA, pozivajući se na analizu Dela. Postoje, navode, države u Europi koje su skeptične prema ulasku Hrvatske u EU i taj skepticizam je opravdan, iznosi se u analizi, i najmanje ih je pet.

Zadnja u nizu afera koje potresaju Hrvatsku pokazala je da je "hrvatska policija i dalje igračka u rukama vladajuće stranke", navode.

Radi se o aferi u kojoj su "kako se čini, u Vladi HDZ-a nespretno pokušali oporbenom političaru Slavku Liniću namjestiti optužbu za ratno profiterstvo".
"Premijerka se doista može pohvaliti energičnom borbom protiv korupcije - kazneni progon njenog prethodnika premijera Sanadera je krunski dokaz - ali što kada se aparat za borbu protiv korumpirane političke elite udari samo a one koji su izgubili vlast ili su odbijeni od HDZ-a?", pitaju se.

"U Europskoj uniji, naravno, nisu glupi, pa u Zagrebu, čak i nakon završetka pregovora traže poseban nadzor pravosudnog sektora. S obzirom na stranku na vlasti, hrvatski pristup Uniji neće biti ulazak odlikaša na velika vrata, već jadni prelazak praga na bočna vrata", navodi se u tekstu u kojemu se za odlaganje ulaska u EU, krivi isključivo - hrvatsko političko vodstvo.

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/05/23/0750006.html
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Muha

• Jezerača
Odg: Hrvatska policija je igračka u rukama HDZ-a
« Odgovori #1 : Svibanj 23, 2011, 09:23:24 poslijepodne »
Citat:
"U Europskoj uniji, naravno, nisu glupi,

Naravno da nisu, super im ide upravo po radi takvih kakav si ti....hebala te ona točnije EU..

Offline Stjepan

• Administrator
  • Jezerača
  • Spol: Muški
« Odgovori #2 : Svibanj 23, 2011, 10:18:00 poslijepodne »
Citat:

Naravno da nisu, super im ide upravo po radi takvih kakav si ti....hebala te ona točnije EU..

Ne, super im ide zbog pregovaračkih timova koje je posložila stranka na vlasti koja nije shvatila osnovni smisao pregovaranja (ni ne može shvatiti jer im pregovaranje nije u krvi). O pristupu u EU se trebalo pregovarati, a ne samo klimati. Stranka na vlasti je složila klimatatorske timove koji nisu ispregovarali ništa, koji nisu štitili hrvatske interese i koji su isključivi krivci za sve ono što je uzrokovalo njihovo klimatanje.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #3 : Svibanj 24, 2011, 07:59:56 prijepodne »
Citat:
Stranka na vlasti je složila klimatatorske timove koji nisu ispregovarali ništa,

U ovome se čak i mogu složiti no gdje je alternativa?...u kakvom sastavu bi Hrvatska diplomacija bila bolja i svrsishodnija ?..u sastavu nacionalnog (spasa) jedinstva?...ima smisla no neizvedivio je?..stoga NE EU...mislim da se EU bude prije raspala nego kaj mi budemo u nju vlezli...   

Citat:
koko-vg
Citat:
Radi se o aferi u kojoj su "kako se čini, u Vladi HDZ-a nespretno pokušali oporbenom političaru Slavku Liniću namjestiti optužbu za ratno profiterstvo".

Ako je Linić nevin, zašto se toliko boji istrage?
I zašto njegov SDP odjednom tako panično vrišti i šizi na sve to? Istrage se - konačno - rade na sve strane. Kako se čini, državni zatvorski kapaciteti će nam biti premali. Zašto se sada tome toliko opiru? Zašto se diže tolika frka?

http://www.portaloko.hr/clanak/aleksandar-stankovic-damir-polancec-vjerojatno-laze/0/12908/

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #4 : Svibanj 24, 2011, 08:45:16 prijepodne »
Sam naslov je izjava koju je mogao izjaviti samo potpuni idiot...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #5 : Svibanj 24, 2011, 08:49:01 prijepodne »
Citat:

Osim vrijeđanja, naravno laprdaš stalno bez veze. Stjepan to je dao odgovor. Cijela ekipa koja je zadužena za pregovaranje nije sprema ni sposobna za takve zahvate. Možda za 5-6 godina bude, ali onda Hrvatskoj to neće biti aktuelno. Samo sam čekao da spomeneš još i neke face iz lokalne politike, jer po tebi svi su krivi, naravno, osim tebe, sleđa iz Hlebina i još par njih.
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #6 : Svibanj 24, 2011, 09:06:18 prijepodne »
Citat:
Osim vrijeđanja, naravno laprdaš stalno bez veze

Reci mi molim te zašto se predsjednik Josipović uključio u ovu cijelu priču?...pa iz aviona se vidi da je to napravio po radi svog stranačkog frenda, točnije treba ga zaštititi...kakvu poruku šalje?..nismo svi isti pred pravdom, točnije ima nas jednakijih....he.... Da je htio,Grbić je Linića recimo mogao optužiti i za privatizaciju Tvornice žnjora i pogodovanju van natječaja Agrokoru,muljanju s skladištima i ind.zonom na Kukuljanovu itd...

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #7 : Svibanj 24, 2011, 10:56:59 prijepodne »
Samo sam čekao da spomeneš još i neke face iz lokalne politike, jer po tebi svi su krivi, naravno, osim tebe, sleđa iz Hlebina i još par njih.

Tebi taj pamfletić odgovara jer se, baš kao i ti, izražava generalno, a generalno je u startu - netočno.

Da bi cijelu policiju proglašavao bilo kakvom, moraš biti malo žešće kratkovidan. I naravno, malo ćešće glup i pokvaren.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #8 : Svibanj 24, 2011, 11:37:34 prijepodne »
... Sleđ ... i slijepcu bi bilo dovoljno jednom pročitati da počevši od "nestranačkog" ministra preko ravnatelja policije otvoreno rade samo za stranku na vlasti. To kaj večina policajaca radi savjesno svoj posao, to je druga stvar, ali oni rade to kaj im se naredi odozgo ...

Citat:
Osim vrijeđanja, naravno laprdaš stalno bez veze

Reci mi molim te zašto se predsjednik Josipović uključio u ovu cijelu priču?...pa iz aviona se vidi da je to napravio po radi svog stranačkog frenda, točnije treba ga zaštititi...kakvu poruku šalje?..nismo svi isti pred pravdom, točnije ima nas jednakijih....he.... Da je htio,Grbić je Linića recimo mogao optužiti i za privatizaciju Tvornice žnjora i pogodovanju van natječaja Agrokoru,muljanju s skladištima i ind.zonom na Kukuljanovu itd...

Bilo bi blesavo i sramotno da se Josipović nije umiješao i sazvao sjednicu VONS-a. Neka zapne i ide do kraja. Ako je Linić pokupio tu lovu, nek vrati tu lovu s kamatama i odgovara kazneno, a kaj ako nije kriv (tvrdi da je lova vračena s računa na račun u banci a ne u gotovini) ? Anonimke su pisane i protiv picule i Mršića, samo da se skrene pozornost sa HDZ-a, pa su odbačene. Spominješ "Tvornicu žnjora" budi konkretan, u Hrvatskoj ih je desetak, ne navodiš o kojoj je tvornici riječ ... a da bar objasniš o kakvom se muljanju radi na Kukuljanovu ?

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #9 : Svibanj 24, 2011, 11:52:24 prijepodne »
Citat:
moraš biti malo žešće kratkovidan. I naravno, malo ćešće glup i pokvaren.

Pa zato ga i koriste v stranačke službe...

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #10 : Svibanj 24, 2011, 11:57:23 prijepodne »
... Sleđ ... i slijepcu bi bilo dovoljno jednom pročitati da počevši od "nestranačkog" ministra preko ravnatelja policije otvoreno rade samo za stranku na vlasti. To kaj večina policajaca radi savjesno svoj posao, to je druga stvar, ali oni rade to kaj im se naredi odozgo ...

Pa ta velika većina je policija, a ne ministar ili ravnatelj policije. Stoga neka se onoga koji viri nekome iz nečega prozove, a neka se ne proziva generalno policija, jer ti ljudi policija - NISU.

I ti policajci ne rade ono kaj im se zapovijedi odozgo, nego rade po zakonu, što će reći da nije dovoljno da budeš šef da bi bilo potvome, barem ne u policiji. Policija ipak nije ničija privatna prčija i firmica.

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #11 : Svibanj 24, 2011, 01:06:04 poslijepodne »
sleđ ... kaj si slijep ili glup ?  Prvao je Tuđman započel sa 200 bogatih obitelji, a Sanader nastavio i cijelu Hrvatsku pretvorio u šoping centar i privatnu prčiju, a Kosorica se pravi mutava i nema pojma kaj se radi. Ona veli da tek treba vidjeti da li se nekog treba procesuirati ili ne ? Žalosno. Carina je poslovala kao privatna firma. Nije samo ravnatelj carine sebi prisvajao lovu i materijalna sredstva, po hapšenjima i onime kaj smo imali prilike vidjeti u medijima, samo na dva granična prijelaza privedeno je više od deset carinika. Barišić je radio samostalno ? Sve se do dirigiralo odozgo ...

Offline Stjepan

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #12 : Svibanj 24, 2011, 10:47:58 poslijepodne »
Citat:
Stranka na vlasti je složila klimatatorske timove koji nisu ispregovarali ništa,

U ovome se čak i mogu složiti no gdje je alternativa?...u kakvom sastavu bi Hrvatska diplomacija bila bolja i svrsishodnija ?..u sastavu nacionalnog (spasa) jedinstva?...ima smisla no neizvedivio je?..stoga NE EU...mislim da se EU bude prije raspala nego kaj mi budemo u nju vlezli...   

Uskoro će većina onih koji su protiv EU biti isto tako zdušno za ulazak u EU. Ako HDZ nema alternative ulasku u EU onda će izvući najjači adut koji ima u rukavu. Koliko vidim postoje naznake da se adut priprema. O čemu govorim doznat' ćete uskoro.

Offline Mile car

• Veteran
  • NEBITAN SI
« Odgovori #13 : Svibanj 24, 2011, 10:49:01 poslijepodne »
Ispravka cijela Hrvatska je postala shoping centar od 2000 na ovamo, znači od dolaska Račana
NEBITAN SI, FEJK I SMARAŠ...

amarkulin

• Gost
« Odgovori #14 : Svibanj 25, 2011, 12:09:23 prijepodne »
Je, mile, samo kaj te činjenice malo demantiraju. Ali, fućkaš činjenice - ako je prigoda dobra nahititi se blatom na nekoga...

Godine 1989. registrirano je dioničko društvo Agrokor
1994. Stječe se većinski vlasnički udjel u Ledu, Konzumu, Silos-mlinovima, Bobisu i Solani Pag

8.11.1989. - Osnovan Getro
7.11.1994. - otvoren prvi Getro Cash&Carry centar u Sesvetama

Tvrtka Pevec d.o.o. osnovana je 1990. godine

Miroslav Kutle ... uz podršku tadašnjeg političkog vrha iz prve polovice devedesetih godina, postaje najpoznatiji hrvatski tajkun iz vremena privatizacije. Smjenom vlasti 2000. godine pada i Kutlina moć, jer gubi podršku političkog vrha. (kupio lanac trgovina Slavija i preimenovao ga u Dionu)

Prvi supermarket Billa u Hrvatskoj otvoren je 11.11.1999.g. u Zagrebu

Kaufland je u Hrvatsku stigao 2000., a prva poslovna jedinica otvorena je već 2001. godine.

Baumax je međunarodno aktivno obiteljska tvrtka koja je započela svoje poslovanje prije 30 godina u Austriji. bauMax je u Hrvatskoj prisutan već deset godina.

METRO Cash & Carry u Hrvatskoj je počeo poslovati krajem 2001. godine otvorenjem prvoga veleprodajnog centra u zagrebačkom Jankomiru.

Trgovački centar King Cross Jankomir nalazi se na prostoru od 150.000 m2 na vratima Zagreba, uz glavne prometne pravce u smjeru Italije i Slovenije i prvi je moderni trgovački centar na ovom prostoru otvoren u rujnu 2002. godine.

Trgovački centar City Center one otvoren je 12. listopada 2006. u zagrebačkom naselju Jankomir,

Lidl je svojih prvih 13 trgovina u Hrvatskoj otvorio 23. studenog 2006.
« Zadnja izmjena: Svibanj 25, 2011, 12:18:36 prijepodne amarkulin »