Autor Tema: Premijerka Kosor ukida zastaru za ratne profitere  (Posjeta: 15029 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
Premijerka Kosor ukida zastaru za ratne profitere
« : Travanj 28, 2011, 04:36:43 poslijepodne »
Od danas više neće biti isto za one koji su mislili samo na svoju korist dok je mladost ginula u ratu, rekla je predsjednica Vlade Jadranka Kosor na sjednici na kojoj je u hitnu saborsku proceduru upućen prijedlog Zakona o nezastarijevanju kaznenih djela ratnog profiterstva.

Riječ je o provedbi ustavne promjene koju je inicirao još predsjednik Ivo Josipović kao oporbeni zastupnik, a lani je uvrštena u Ustav, prema kojoj nema zastare za ratne profitere.

Zakon nabraja kaznena djela za koja neće biti zastare, između ostaloga riječ je o utaji poreza, nesavjesnom gospodarskom poslovanju, prijevarama, zloporabi stečaja.

... Kaj sve ne bu napravila samo da ostane na vlasti. Da i krene s čiščenjem, pa tko bi od njene ekipe ostao ???
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Jaguar

• Gost
Odg: Premijerka Kosor ukida zastaru za ratne profitere
« Odgovori #1 : Travanj 28, 2011, 04:56:50 poslijepodne »
Ni jedan važniji prijedlog ili zakon oporbe nisu prihvatili u Saboru, naknadno su uvijek prema dnevnopolitičkim potrebama izvlačili te prijedloge i izlazili kao svojima, tako i sa ovim.
Nadam se da ovaj narod neće sebi više dozvoliti da nasijeda na te štoseve HDZ i manipuliranje, koje sustavno godinama provodi.
Pa naravno kada bi se primili toga ozbiljno HDZ bi nestao sa poltičke scene, od vrha do lokalne razine a bogami i velikog broja članova, čast izuzetcima, kojih je u cjelini gledajući jako malo, koji su čistog obraza i ruku.

Offline krok

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #2 : Travanj 28, 2011, 05:08:08 poslijepodne »
Baš me zanima hoče li netko pozvati  Pašalića.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu

Jaguar

• Gost
« Odgovori #3 : Travanj 28, 2011, 05:14:21 poslijepodne »

Pa kak ne, već je Jaca imala i s njim tajni sastanak, treba "osnažiti" HDZ pred izbore, to što se razišao s Sanaderom, Jaci i nije baš nešto važno, uklapa se u njen tim s Kalmetom, Milinovićem......hoće, hoće krok, bez brige. ;D

Offline krok

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #4 : Travanj 28, 2011, 05:55:40 poslijepodne »

Pa kak ne, već je Jaca imala i s njim tajni sastanak, treba "osnažiti" HDZ pred izbore, to što se razišao s Sanaderom, Jaci i nije baš nešto važno, uklapa se u njen tim s Kalmetom, Milinovićem......hoće, hoće krok, bez brige. ;D

Nisam na to mislio. Mislio sam da li će ga pozvati na razgovor jer se za njega spominje da je imao prste u raznim transakcijama. Od kud mu milijuni? Šparao je kao doktor  ;D 4000 godina ;D
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu

Offline Newbie

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • Stručnjak za potpuno nevažne stvari
« Odgovori #5 : Travanj 28, 2011, 07:24:44 poslijepodne »
Bogami, bazul bes mesa, znas kak se more usparati...

Offline kuntakinte

• Jezerača
  • ...besposleni internetski masturbator...
« Odgovori #6 : Travanj 28, 2011, 11:28:54 poslijepodne »

Pozvati il prozvati?
Je,mam po Žužulu...

Nisam na to mislio. Mislio sam da li će ga pozvati na razgovor jer se za njega spominje da je imao prste u raznim transakcijama. Od kud mu milijuni? Šparao je kao doktor  ;D 4000 godina ;D

A-a,to mu je od dečjega doplatka- ima de-ce-deset.

Saki zakon ima nekakov razlog/uzrok/povod i cilj zakaj je donesen,pak ak do zna nek me, maloga, informera.
wwwg tablice

Zagorec BP

• Gost
« Odgovori #7 : Travanj 29, 2011, 07:24:56 prijepodne »
Bilo bi lijepo da je taj zakon donesen prije 10 godina, a sada je malo kasno za reakciju.

Većina ljudi je osiromašena, znanje je rastjerano (mislim na kumulativno znanje u velikim pogonima, tvornicama i sada brodogradilištima), nekretnine čekaju kupca iz europe ili sa istoka, Jaca prosipa pamet i prijeti, sudovi su spori i neučinkoviti....

Sve ispada kao propali eksperiment. Nama treba na vlasti neki Hedervary ili neki jači tiranin pa da se i ovi bogati malo u red dovedu i poćnu plačati za odrađeni posao i budu kažnjeni za ono što su ukrali (kroz neplačene poreze, plače, muljanje sa nekretninama i pokretninama).

Ah, sve je to lijepo na papiru, ali mi nemamo snage da to provedemo u praksi.

Sami generiramo korupciju počevši od sitnih službenika u općinama pa do krupnih riba u industriji, vladi, korporacijama...

:D

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #8 : Travanj 29, 2011, 08:11:26 prijepodne »
Citat:
Bilo bi lijepo da je taj zakon donesen prije 10 godina, a sada je malo kasno za reakciju.

Imali su priliku ispraviti 10 godina povijesne nepravde Jaguarovi i Koko-ovi pajdaši u periodu 2000-2003 godine ali nisu....HDZ-ovi uznici su Hrvatsku popljačkali a ovi Kukuriku frikovi narod prevarili...neznaš kaj je gore...po meni su gori ovi kaj su prevarili narod...idući tjedan iz SDP-a službeno izlazi Ljubo Jurčić koji najavljuje pokretanje nezavisnog političkog bloka ...http://www.nacional.hr/clanak/104315/jurciceva-nova-hrvatska-protiv-neoliberalnih-zabluda-i-nesposobnih-reformatora

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #9 : Travanj 29, 2011, 08:14:02 prijepodne »
Muha, već je blesavo ponavljati da nisam ni u jednoj stranci, pa te molim da mi objasniš, koji su to "moji" ?
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Jaguar

• Gost
« Odgovori #10 : Travanj 29, 2011, 08:33:36 prijepodne »
Muha, već je blesavo ponavljati da nisam ni u jednoj stranci, pa te molim da mi objasniš, koji su to "moji" ?

koko mi smo očito Muhi trn u oku, zbog čega stalno miga lijevo-desno, neka se čovjek veseli.
A što se tiče Račanove Vlade kad ju Muha već spominje:
Račanova Hrvatska je bila ipak bolja, ljepša, sretnija, zadovoljnija a to je i mišljenje minimalno 80% građana Hrvatske u koji postotak spadamo očito koko i ja, te nas Muha zog toga proziva da su to bili "naši".
Ako to tako gledamo, ja se slažem s tim kad su "naši" i "vaši" u pitanju.

I kada već Muha spominješ Račanovu Vladu, oni su morali ispravljati krivu Drinu, kao što će i sada morati još više, nakon 2 mandata HDZ-a, bili su na dobrom putu, Hrvatska je krenula u pozitvnom smjeru, trebao je još jedan mandat da se potpuno vide rezultati iako su već bili vidljivi, međutim dogodilo se to što se dogodilo, na tim izgrađenim temeljima je HDZ uživao još cca. dvije godine i onda je opet sve krenulo nizbrdo i naopako. Tako je narod htio i odlučio na izborima, pa mi stoga ponekad nije žao i kada ostanemo bez kruha i mlijeka, sami smo odlučivali o svojoj sudbini. ;D

Nemogu jedni stvoriti koliko drugi mogu upropastiti. 8)

« Zadnja izmjena: Travanj 29, 2011, 08:35:17 prijepodne Jaguar »

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #11 : Travanj 29, 2011, 08:56:53 prijepodne »
Citat:
Hrvatska je krenula u pozitvnom smjeru, trebao je još jedan mandat

Ak je krenula u pozitivnom smjeru nije mi jasno zakaj to građani Hrvatske onda nisu honorirali već kaznili?...o čemu ti pričaš...?..o vladi koja je smanjenjla radnička prava?...o Zakonu koji su htjeli progurati gdje je poslodavac mogao dati otkaz radniku bez obrazloženja?...jel o to pozitivni pomak...he..smiješan si...

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #12 : Travanj 29, 2011, 08:59:37 prijepodne »

He..1 April je iza nas, nemoj drobiti, osim kaj si gl.. ispadaš i smiješan...

Jaguar

• Gost
« Odgovori #13 : Travanj 29, 2011, 09:07:52 prijepodne »
Citat:
Hrvatska je krenula u pozitvnom smjeru, trebao je još jedan mandat

Ak je krenula u pozitivnom smjeru nije mi jasno zakaj to građani Hrvatske onda nisu honorirali već kaznili?...o čemu ti pričaš...?..o vladi koja je smanjenjla radnička prava?...o Zakonu koji su htjeli progurati gdje je poslodavac mogao dati otkaz radniku bez obrazloženja?...jel o to pozitivni pomak...he..smiješan si...

Danas tu pogrešku shvaćaju uglavnom i okorjeli desničari iz ove današnje perspektive, ima iznimki, kao ti recimo.
Uhvatio si se jedne stvari, radničkih prava, tvrdiš da sam smiješan iako sam govorio o sveukupnoj situaciji i politici Račanove Vlade a ne nikako o tome da je bila savršena i idealna, što nijedna neće biti nikada.
A kad već spominješ radnička prava i otkaz radniku bez obrazloženja? Jel ti stvarno misliš da je danas bolja situacija?
Misliš da danas dobiješ obrazloženje za otkaz? Da dobio si ga i onda a dobiješ ga i danas, samo što ti znači to obrazloženje kada ostaješ bez posla. Nemoj se hvatati za nešto o čemu nemaš pojma, jer da imaš znao bi da radnička prava i danas nisu nikakva, izuzev državne i lokalne uprave, gdje su radnici zaštićeni ko lički medvjedi, privatni sektor je isti bio onda  a i danas, još gori.

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #14 : Travanj 29, 2011, 09:17:22 prijepodne »
Muha, daj se samo sjeti kak su ovi kaj danas vladaju, došli na vlast ?  Kupovinom i podmićivanjem. Pervarili su birače. Samostalno su izašli na izbore, obećali brda i doline, a onda, naglo otrježnjenje ... nema se dovoljno glasova (muljaže oko izbora, izbornog zakona i glasanja mrtvaca te pun kufer bosanaca da i ne spominjem) Ide se u koaliciju, kupiti koga god se da, ali da se ne plati previše ... To si sve zaboravio ?  HSS ? Tko njih još smatra ozbiljnom strankom ? HSP ?  Sjetim se samo Brdeka, Mimija Rojca i na kraju Demokratskog Trgovačkog Centra i Vesne ŠO.  Sramota za politiku i za Hrvatsku. Ti i takvi kao ti, zalažete se da nam bude bolje uz ovakve predstavnike ? Srami se, poklopi ušima i čkomi.