Autor Tema: Muljanje i laži više neće biti dovoljni za osvajanje vlasti  (Posjeta: 6739 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline kuntakinte

• Jezerača
  • ...besposleni internetski masturbator...
Muljanje i laži više neće biti dovoljni za osvajanje vlasti
« : Travanj 17, 2011, 11:22:09 prijepodne »
Istraživanje GFK
Muljanje i laži više neće biti dovoljni za osvajanje vlasti

Političari će ubuduće morati voditi suptilnije kampanje, sa što manje pretjerivanja i površnosti, ustaša i partizana, a sa što više konkretnih rezultata.

Samo bi častan čovjek smio imati pravo javno govoriti, tvrdio je prije više od dvije tisuće godina veliki rimski ratnik, političar i cenzor Katon Stariji.

Iako je ostao zapamćen po rečenici/tvrdnji kojom je završavao svaki svoj govor: "Uostalom, mislim da Kartagu treba uništiti!", Katonov citat s početka teksta mnogo je aktualniji i zbog toga zanimljiviji. Jer Kartaga je (davno) razorena. Doduše, Katon nije imao sreće da dovoljno dugo poživi i doživi taj prizor koji je zazivao
...

Komentari
- 17.04.2011. u 10:32h opa bato je napisao/la:

U cilju eliminacije nepoćudnih i prikrivenih petokolonaša izdajnika sa izbornih lista,

potrebno je donijeti odgovarajući zakon, prema kojem će svi kandidati morati proći

policijsku i drugu provjeru, sa iscrpnim biografijama, životnim putevima, porijeklu,

djelovanju, stavovima, koje moraju biti plasirane kroz medije, da birači imaju

relevantne informacije za izbor kandidata.

Također se mora sprečavati izborni inženjering, a izborne komisije moraju biti

sastavljene od nestranačkih stručnih lica

http://www.vecernji.hr/vijesti/muljanje-lazi-vise-nece-biti-dovoljni-osvajanje-vlasti-clanak-276742

A-a,de bi...
wwwg tablice

amarkulin

• Gost
Odg: Muljanje i laži više neće biti dovoljni za osvajanje vlasti
« Odgovori #1 : Svibanj 24, 2011, 02:59:03 poslijepodne »
Ma, tko veli?  :)

preslagivanje vijećničkih mandata u toj županiji počelo praktički odmah nakon izbora. “Desna” koalicija stekla je tek jednu vijećničku ruku više od “lijeve”. Unatrag nekoliko mjeseci stvar je eskalirala nakon što je SDP na svoju stranu pridobio Vladu Miklobušca iz HDSS-a.

HSS je tada vlast uščuvao “preuzimanjem” SDP-ove vijećnice Helge Jug, koja je zauzvrat dobila posao u koprivničkoj Srednjoj školi, no dala je otkaz nakon medijske halabuke i prosvjetne inspekcije.

Sada su u SDP-ov tabor, uz Miklobušca, prešli i Slavko Konfic iz HSU-a te Joso Brkljača iz HSLS-a, pravdajući to odlukama stranačkih središnjica i preslikom političke situacije na nacionalnoj sceni.

http://www.vecernji.hr/vijesti/friscicev-hss-izgubio-vlast-podravini-njegovoj-izbornoj-bazi-clanak-291088

Cirkus Kolorado ide dalje...

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #2 : Svibanj 25, 2011, 09:25:22 prijepodne »
Pa ako neće biti dovoljne, kaj onda uopće pokušava SDP sqa svim svojim sadašnjim i nekadašnjim "koalitičarima"??

Pa ni oni ne mogu ponuditi ništa više od laži i muljanja, ne mogu ponuditi apsolutno ništa poštenije i pametnije od sadašnje vlasti, a znamo kakva je ja i što o njoj mislimo...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Jaguar

• Gost
« Odgovori #3 : Svibanj 26, 2011, 09:01:58 prijepodne »
A da uvezemo par kineza? 8)

Nijedna politička stranka nije idelana i da u njoj nema pojedinaca koji će naganjati svoj vlastiti interes.
Međutim razlike postoje i to drastične, oni koji to ne vide, zamagljuju sami sebe a i svoju okolinu.
Sve štetočine treba maknuti, bez obzira od kud i iz koje stranke dolazili, ima časnih i poštenih ljudi u ovoj zemlji i danas u politici, treba uključiti i nove snage, za što smo i sami krivi jer se ne angažiramo u dovoljnoj mjeri a onda su nam svi krivi i svi su lopovi. 8)

amarkulin

• Gost
« Odgovori #4 : Svibanj 26, 2011, 11:59:27 prijepodne »
Obični ljudi bi se angažirali, kad bi imali ikakve šanse doći do riječi. Sva su mjesta na svim listama u svim stranakam već godinama rezervirana za jedne te iste (uglavnom nesposobne) ljude. Kako znamo da su nesposobni? Pa pogledajte u kakvom stanju se država nalazi...

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #5 : Svibanj 26, 2011, 09:02:59 poslijepodne »
Tako je, idealan odgovor na ono isprazno bajanje od Jaguara... koji očito sam zamagljuje sebe, dapače od magle u kojoj se ne vidi ni prst pred nosom šalje vizionarske poruke...

Pa onda, Jaguar, makni štetočine, što ja - onako odokativno - procijenjujem da to više-manje znači maknuti prvih 30-ak ljudi na listi bilo koje stranke, iliti apsolutno SVE one koji su do sada, u ovih 20 godina, obnašali bilo kakve izborne dužnosti i funkcije u zakonodavnoj ili izvršnoj vlasti na razinama višima od županije.

Probaj maknuti Pusićku ili Čačića, Kosor ili Milanovića, dapače bilo kojeg saborskog zastupnika sadašnje ili bivše koalicijske vlasti... ja nemam ideju kako ih maknuti kada je to očito moguće samo kroz potpuno nove stranke, jer sadašnje stranke sadašnji politički glavonje smatraju svojim dvorištima i prčijama koje bez njih nebi mogle egzistirati.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Jaguar

• Gost
« Odgovori #6 : Svibanj 26, 2011, 10:31:17 poslijepodne »

Pa onda, Jaguar, makni štetočine, što ja - onako odokativno - procijenjujem ....

Ja to činim u kontinuitetu a što ti činiš? Procjenjuješ? I pamtnuješ svima ovdje.
Što čini 15 000 mladih u Velikoj Gorici? Samo za primjer.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #7 : Svibanj 27, 2011, 10:20:39 prijepodne »
Ja to činim u kontinuitetu a što ti činiš?

Nemoj me zajebavati i pričati mi viceve; ovo je za to krivi podforum...

BTW, a KAJ TI TO činiš, i to, kak veliš, u KONTINUITETU?? Di su rezultati tog tvog "rada u kontinuitetu"??

Ja ne činim ništa, jer ništa i ne mogu, osim boriti se sa vjetrenjačama i vikati u vjetar. A gubiti vrijeme u strankama i moguće bedastijeg od sebe (i istodobno velevažno nadređenijeg) uvjeravati što bi i kako bi trebalo - mislim da nema bedastije provedenog vremena... da ne velim da sve oni znaju kaj ne valja i sve znaju kaj bi stvarno trebalo - no ne čine ništa, "ne talasaju" jer je i njima dobro, vrijeme ide a raja pase travu...

Jedino kaj mogu je dati svoj glas onima koje smatram boljima, što u ovo vrijeme primarno znači onima koji IMAJU MUDA nešto promijeniti i koji se nebi libili ustati pred kojekakvim "demokracijama" i reći - "sorry, gospodo, ali to kaj vi propagirate nije naš primarno interes, nije uopće naš interes, i dapače je nešto protivno pozitivnim interesima ove zemlje i ovog napaćenog naroda..."

Jedino me tješi što takvi pojedinci i takve stranke postoje.

Procjenjuješ? I pamtnuješ svima ovdje.

Pa drugo osim procjene, i to dobre, i ne treba nikome od nas. A ako pametujem - drago mi je, to ipak ne može i ne zna svatko.