Autor Tema: Osudili su Hrvatsku jer se branila  (Posjeta: 7054 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Zagorec BP

• Gost
Osudili su Hrvatsku jer se branila
« : Travanj 15, 2011, 12:25:53 poslijepodne »
Nisam politički opredijeljen,ali i slijepcu je jasno da su osudom generala u Haagu zapravo osudili hrvatsko osamostaljivanje.
I da, ja to povezujem sa međunarodnom politikom gdje tzv. Europska unija radi na tome ( i uspijeva) da kolonizira i podjarmi hrvatski narod preko banaka i pokvarene hrvatske vlade, da nam oduzme zemlju, vodu i zrak.
Ponos su nam već uzeli jer nismo u stanju reći NE toj bagri koja osniva megalomansku državu (EU) i sebe proglašava kraljem budućih kolonija.  Fuj.  >:D

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Spol: Muški
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
Odg: Osudili su Hrvatsku jer se branila
« Odgovori #1 : Travanj 15, 2011, 12:29:31 poslijepodne »
Zanimljivo, tko nam sudi Nizozemski sudac, gdje nam se sudi u Nizozemskoj ?
A tko je bio u Srebrenici kada je tamo izvršen pokolj? Nizozemci!

Sa kime šuruje Srbija??

Dakle davno predvidiv kraj, a ovo je samo finale.
Sramotno ! I u takvu bi Evropu mi trebali ići.

A naši uvlakaći šute. Pssssst.
Još veća sramota.
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #2 : Travanj 15, 2011, 12:43:09 poslijepodne »
Obzirom je moja tema na presude generalima starija, molim da se rasprava nastavi tamo, a admin spoji teme u skladu sa kronologijom.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #3 : Travanj 15, 2011, 01:06:34 poslijepodne »
Alphons Orie je na haaškom tribunalu branio optuženika Duška Tadića, dužnosnika bosanskih Srba iz okolice Prijedora optuženog, kasnije i osuđenog za ratne zločine nad nesrpskim stanovništvom. Pripremajući tada obranu Tadića, Orie je nužno bio u kontaktu sa srpskim državnim i obavještajnim strukturama koje su oblikovale njegov pogled na zbivanja na prostorima bivše Jugoslavije. Je li se tijekom ovog postupka rodila ljubav prema Srbima?...Bilo kako bilo zauvijek će ostati zabilježeno da  je sudac Orie osudio GOTOVINU…

Offline Stjepan

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #4 : Travanj 15, 2011, 07:32:09 poslijepodne »
http://www.jutarnji.hr/veleposlanstvo-sad-a--nepravomocna-presuda-generalima-nije-ocjena-domovinskog-rata/939246/

Veleposlanstvo SAD-a: Presuda generalima nije ocjena Domovinskog rata

Nepravomoćna presuda hrvatskim generalima na Haaškom sudu nije ocjena hrvatskog Domovinskog rata, kaže se u priopćenju koje je nakon izricanja haaške presude generalima Anti Gotovini, Ivanu Čermaku i Mladenu Markaču izdalo američko veleposlanstvo u Hrvatskoj.

“Presuda u ovom predmetu nije ocjena hrvatskog Domovinskog rata. Hrvatska je imala legitimno pravo obraniti svoju neovisnost i teritorijalnu cjelovitost. Osim toga, Haaški sud istražuje pojedinačne slučajeve. Njegove odluke ne predstavljaju opće povijesne ocjene pravednosti ili nepravednosti ratova u bivšoj Jugoslaviji”, kaže se u priopćenju.

hornet34

• Gost
« Odgovori #5 : Travanj 15, 2011, 09:46:45 poslijepodne »
prestrašno...

Offline kuntakinte

• Jezerača
  • ...besposleni internetski masturbator...
« Odgovori #6 : Travanj 15, 2011, 09:57:16 poslijepodne »
Veleposlanstvo SAD-a: Presuda generalima nije ocjena Domovinskog rata
Osim toga, Haaški sud istražuje pojedinačne slučajeve.

Zločinački pothvat Glavnoga štaba HV i Precednika Države je pojedinačni slučaj!?
Stvarno nas drže za budaletine.
Kaj nas imaju držati-stanje stvari je takvo.

Nek se fino napuše...

Posledice ove presude nas moreju gadno * .
wwwg tablice

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

amarkulin

• Gost
« Odgovori #8 : Travanj 16, 2011, 11:54:42 prijepodne »
Zločinački pothvat Glavnoga štaba HV i Precednika Države je pojedinačni slučaj!?
...
Posledice ove presude nas moreju gadno * .
Da, bit će još svega. I to zbog gluposti naše politike na najvišoj razini. Najprije jedan predsjednik države izjavi (i to još i snimi):

Predsjednik: Jedan letak ovako, znači opće rasulo, pobjeda Hrvatske vojske uz podršku svijeta itd. Srbi vi se već povlačite preko itd., a mi vas pozivamo da se ne trebate povlačiti, mi vam jamčimo... Znači, na taj način im dati put, a jamčiti tobože građanska prava itd.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/procitajte-brijunske-transkripte-glavni-dokaz-haskog-suda-/547318.aspx

A onda drugi hrvatski predsjednik dokument koji predstavlja vojnu i državnu tajnu objavi u novinama...

Kao i uvijek do sada - sami smo si najviše krivi za svoju prokletu sudbinu.

Offline kuntakinte

• Jezerača
  • ...besposleni internetski masturbator...
« Odgovori #9 : Travanj 16, 2011, 05:26:05 poslijepodne »
Bilo bi zanimlivo znati kaj je bil cil i posledica jenomu i drugomu.
Zakaj se "Čubasti" snimal dok "Eto Franje pravi sranje-nekad veće, nekad manje" i posledica te egzibicije,zakaj je "Precednik svih Jugoslovena koji peva ustaške pesme u Australiju" to objavil,zakaj je svedočil,kaj je zato dobil i tere su posledice sega toga negvoga srajna.
wwwg tablice