Mozda bi on da ides bes kacige...
Možda je tebi to teško shvatiti, ali moj muž je spreman puno toga učiniti da ja idem s njim motorom, samo nikak bez kacige.
Kupil bi on kakvu god hoću kacigu, samo ja nisam baš za vožnju na motoru, bojim se jer sam opala jednom davno i onda uglavnom kad nekam idemo on ide motorom, a ja autom.
Moj muž sigurno pe s ekipom, a kad čujem za klopicu na Djedu, možda napokon pristanem da mi kupi tu kacigu 
Bil bi i red, nema ljepšeg liječenja stresa i ljepšeg druženja od izleta motorima...
A s kojom ekipom muž ide?
Da, da, da, slušam to i doma godinama kak je motorom najljepše, ali ja ipak izbjegnem motor kad god mogu.
Ipak, pristala sam da ove godine idemo na jedan malo duži put motorom s frendovima, samo moram kupiti novu kacigu, a sad odgađam tu kupovinu, jer kad to odradim onda mi nema spasa

Ne znam ti točno reći koji su klubovi u pitanju ako to misliš (on je član bmw kluba u zg i još nekog u Gorici), ali za vožnje se dogovara sa svojim dečkima neovisno o klubu.
Pa kad imaju vremena i volje odu na neki moto susret ili nekam po vlastitom izboru i baš sam skoro načula da pričaju nekaj o toj Petrinji i Kostajnici, pa pretpostavljam da budu išli.