Autor Tema: Poziv na revoluciju!  (Posjeta: 9788 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline kuntakinte

• Jezerača
  • ...besposleni internetski masturbator...
Poziv na revoluciju!
« : Veljača 21, 2011, 06:27:40 poslijepodne »
Nedjelja, 20.02.2011 17:15  Autor: Mario Gršić   

Poziv na revoluciju!
Internetom kruži poziv na prosvjed   

ZAGREB – Internetom ovih dana kruži poziv na revoluciju. Nepoznati aktivisti preko društvene mreže Facebook i e-maila pozivaju na prosvjed pred Banskim dvorima u utorak u 13 sati.

Cilj ovog prosvjeda je srušiti nesposobnu Vladu koja iz dana u dan sve dublje ukopava Hrvatsku, smatraju nepoznati aktivisti. "Nemamo više što izgubiti, gore od ovoga ne može biti", piše aktivist od kojeg je inicijativa krenula i nabraja neke od gorućih problema kao što su nezaposlenost, nelikvidnost, kao i „okrutnost“ banaka prema građanima.

"Ovo nije političko pitanje, ovo je pitanje opstanka naše zemlje i svih ljudi koji u njoj žive. Ova vlast jednostavno mora pasti, svaki novi dan na vlasti samo je korak dalje prema dnu.“, navodi se u pismu.

Aktivisti ističu kako smo stavljeni pred zid i nalazimo se u kutu, te ako uskoro nešto ne napravimo slijedi nam uspostava dužničkog ropstva kao i uvođenje novih poreza te harača. „Nemojte se bojati, manje ih je nego nas“, zaključuje se u ovom internetskom pozivu
http://www.petrinjskiradio.hr/content/view/11959/106/

Des petek 13.,a kaj zutra...
wwwg tablice

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
Odg: Poziv na revoluciju!
« Odgovori #1 : Veljača 21, 2011, 09:09:42 poslijepodne »
Gdje je na Facebooku taj poziv - jer je dokazano da je to patka wannabe organizatora portala Index, koji se - kao i obično - pozivaju na izmišljotine...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Stjepan

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #2 : Veljača 21, 2011, 09:15:10 poslijepodne »

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #3 : Veljača 21, 2011, 09:20:38 poslijepodne »
Organizator je Savez ze promjene ...

dalje čitaj na linku

http://zelenapolitika.wordpress.com/
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Jaguar

• Gost
« Odgovori #4 : Veljača 21, 2011, 11:02:02 poslijepodne »
I kaj velite, bu se skupilo 6 i 1/2 prosvjednika i koliko bi onda jaja moglo pasti? ;D
Ak dođu one dve male doli iz Dalmacije, bu frcalo svud po svud. 8)

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #5 : Veljača 22, 2011, 01:22:21 poslijepodne »
Liči mi na privatnu inicijativu i test veličline osobnog ega i sposobnosti da nešto napravci... što ne znači da ne podržavam, ali mislim da je to puno premalo i preslabo za bilo što ozbiljno...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Vegi

• Iskusni član
« Odgovori #6 : Veljača 22, 2011, 01:32:59 poslijepodne »
Čitam na netu da se revolucionari pozdravljaju sa "smrt fašizmu".

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #7 : Veljača 22, 2011, 01:57:44 poslijepodne »
Da, sve jaka muda od revolucionara...

Offline Vegi

• Iskusni član
« Odgovori #8 : Veljača 22, 2011, 03:00:55 poslijepodne »
Da su ova deca malo iskusnija znali bi da ni problem smijeniti ovu Vladu, pa izbori su blizu, sveopće nezadovoljstvo je veliko i ne treba za to nikakva revolucija, problem nastaje kod odluke koga dopeljati na to mjesto??!. Onaj koji bi trebao na to mjesto zasjesti već sad bi se trebao iskristalizirati svojim jasnim stavovima i rješenjima i na izborima bi imao podršku najmanje 60% građana, a možda i više.
Nažalost jasnog cilja i opcije još nema i dok god ga nebude, nikakve revolucije nebudu rešile stvar prek noći.
« Zadnja izmjena: Veljača 22, 2011, 03:19:16 poslijepodne Vegi »

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #9 : Veljača 22, 2011, 04:00:35 poslijepodne »
Jasno, nekak je problem i kaj oni kaj se najviše busaju u prsa - SDP - najmanje zadovoljavaju ikoji pozitivan kriterij... naravno, i njihovi sateliti, raja i koalitičarske ovčice spadaju pod iste te skute i pod ovu moju tvrdnju...

amarkulin

• Gost
« Odgovori #10 : Veljača 22, 2011, 04:09:01 poslijepodne »
Nažalost jasnog cilja i opcije još nema i dok god ga nebude, nikakve revolucije nebudu rešile stvar prek noći.

A ne bude ga zato što su postojeća stranačka vodstva spriječila afirmaciju kvalitetnih ljudi - jer su se valjda osjetili ugroženim... S druge strane, skupiti tri galamdžije i povesti ih u bunt nije nikakav pothvat, ali skupiti tri kreativca i voditi ih u neki konstruktivni projekt je jako veliki pothvat. Na žalost, u strankama se takvi vođe ne nalaze.

Offline BobRock

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #11 : Veljača 22, 2011, 05:01:06 poslijepodne »
Meni se čini čist jasno zakaj SDP ne iskače sa idejama i inicijativom. Kaj god da pametnog vele, navukli budu si antipatije na sebe. Svi znamo da treba smanjiti troškove, ali ak veliš da treba sniziti mirovine, ili otpustiti radnike, ili preispitati ko je stvarno bil branitelj, a ko ni, ili diči cijene energenata (...), mam si zgubil glasove. A to im ni treba. Bolje nek šute, HDZ bu i tak smenjen (bar tak zgleda), a drugi najveći su oni, tak da je vrlo vjerojatno da budu došli na vlast i bez da mrdneju *. Kaj god da naprave prije izbora mogu se samo zaje.

A ak budu za kaj, onda budu poslije smjene vlade išli sa radikalnim metodama. Nagovjestiti ih prije izbora ne bi bilo baš bistro.

amarkulin

• Gost
« Odgovori #12 : Veljača 22, 2011, 05:04:21 poslijepodne »
Je, to je sve jednako bilo i pred prošle izbore. I kaj se dogodilo?

Jaguar

• Gost
« Odgovori #13 : Veljača 22, 2011, 05:19:39 poslijepodne »
Možda bi bilo dobro da uvezemo jedan vlak Kineza i riješimo naš problem, tak sve uvozimo, zakaj ne bi i poltičare?

Offline Muzh

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #14 : Veljača 22, 2011, 06:58:58 poslijepodne »
Kak i navek reschejne je jednostavnejsche nek si mi mislimo. Namesto revolucije treba je vljuditi i obrazovati nove generacije da misle svojum glavom.

Prilog schtiva:
http://www.balkan-express.org/template-features/2-aktualno/131-slavko-kuli-to-vi-mene-trpate-meu-te-idiote-ekonomiste-kad-ja-to-nisam--------------------------------------------------------------------------------