Autor Tema: OSMAŠICE I OSMAŠI,Posjetite Zrakoplovnu tehničku školu Rudolfa Perešina  (Posjeta: 11951 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline kuntakinte

• Jezerača
  • ...besposleni internetski masturbator...
OSMAŠICE I OSMAŠI!

Posjetite Zrakoplovnu tehničku školu Rudolfa Perešina!

Poziv svim osmašicama i osmašima u privitku!

Priloženi dokumenti:
 OSMAŠICE I OSMAŠI.doc (21.50 KB)
http://www.ss-zrakoplovna-rperesina-velikagorica.skole.hr/?news_hk=1&news_id=125&mshow=824#mod_news

-

OSMAŠICE I OSMAŠI!!!
AKO JOŠ NISTE ODLUČILI U KOJU ĆETE SE SREDNJU ŠKOLU UPISATI...
AKO ŽELITE UPOZNATI JEDNU SASVIM JEDINSTVENU ŠKOLU...
AKO ŽELITE POSTATI ZRAKOPLOVNI PROMETNIK ILI ZRAKOPLOVNI TEHNIČAR.........
DođIte nam u posjet!!!
•                  individualno ili grupno
•                  s roditeljima ili sami,
gdje ćete, uz stručno vođstvo naših nastavnika, pedagoginje i/ili ravnateljice, imati prilike razgledati prostore u kojima radimo i dobiti odgovore na sva pitanja koja će vam, vjerojatno, pomoći u odabiru srednje škole koju želite upisati.
Potrebna je prethodna najava na tel.: 01/62 60 526 ili e-mail: ss-velika-gorica-504@skole.t-com.hr !
Veselimo se vašem dolasku
http://www.ss-zrakoplovna-rperesina-velikagorica.skole.hr/upload/ss-zrakoplovna-rperesina-velikagorica/newsattach/125/OSMA%A9ICE%20I%20OSMA%A9I.doc
wwwg tablice

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
Odg: OSMAŠICE I OSMAŠI,Posjetite Zrakoplovnu tehničku školu Rudolfa Perešina
« Odgovori #1 : Veljača 13, 2011, 11:00:40 poslijepodne »
Upišite se - i znajte da posao vidjet nećete...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #2 : Veljača 14, 2011, 08:56:45 prijepodne »
... koji si ti pesimist
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #3 : Veljača 14, 2011, 10:20:03 prijepodne »
Nema to veze s optimizmom ili pesimizmom, nego upravo čistim realizmom, što je horoskop i svih ostalih škola čija ciljna zanimanja možeš raditi maltene samo u jednoj firmi u državi... a takovih zanimanja ima još, jasno - zato je tu potrebno otvoriti "četvero oči". Kada tome pribrojim i dugogodišnji rad na ZLZ i podosta dobro poznavanje situacije u određenim segmentima, znam da ta moja izjava nema baš puno veze sa pesimizmom. BTW, prevelik je rizik da djetetovu budućnost i željeno zanimanje - pogotovo vrlo izvjestan neuspjeh u ostvarenju toga - svedeš samo pod nazivnike "pesimizma". Ipak su to malo prekrupne stvari da bi se o njima razgovaralo na razini "pesimist - optimist".

BTW, vele da je pesimist ustvari optimist - ali sa debelim iskustvom...
« Zadnja izmjena: Veljača 14, 2011, 10:21:57 prijepodne Sledgehammer »
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline kuntakinte

• Jezerača
« Odgovori #4 : Veljača 14, 2011, 05:50:29 poslijepodne »
Druga krajnost su deficitarna zanimanja:par let dobivaš po 500 kn a onda se trajno za*.
Il napraviš pravu stvar,pobereš penezi i posle otijdeš v pekaru delat.
 d d d
wwwg tablice

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
« Odgovori #5 : Veljača 14, 2011, 07:42:44 poslijepodne »
Škola o sebi ipak ima dobro mišljenje i nada se i dalje dobrom upisu.
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

Offline Nino_vg

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #6 : Veljača 15, 2011, 05:16:13 poslijepodne »
Slažem se sa Sleđom, meni su dva nećaka završila ZTŠ i sad jedan dela u Tisku a drugi je na burzi, a obećanja kod upisa su bila VEEEELIKA!
E j... ga!
riječi su isto kao i gomila ljudi, nije nužno znati za sve, izaberi za sebe samo one prave.. j,b.štulić

Offline Goričanka

• Veteran
  • Spol: Ženski
« Odgovori #7 : Veljača 15, 2011, 05:23:43 poslijepodne »
To je po mom mišljenju jedna jako dobra strukovna škola, a problem zapošljavanja kod nas postoji i u drugim strukama.
Čak mislim da se ovde još i može nekaj očekivati, obzirom da se bu zračna luka širila, i trebalo bu ljudi zaposliti kad dođe vreme.
Koliko bu za to zapošljavanje presudna struka i škola, to je drugi par cipela.
Ništa ljudsko nije mi strano, ali mi je nekad previše ....

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
« Odgovori #8 : Veljača 15, 2011, 05:30:59 poslijepodne »
Dobo,ipak to kaj mnogi možda nemaju kaj delati nije do same škole. Danas imamo mnogo škola koje svake godine izbace jednu generaciju gubitnika na cestu. Uvijek se upiše neki smjer po naputku ministarsrva, da bi to već druge godine bilo ukinuto. Naravno , oni upisani idu po tom programu dalje, a zna se da je sve fulano. I nikome ništa!

Svi oni bezbrojni savjetnici i "lezilebovići " i dalje ostaju na svojim mjestima, primaju plaču za svoj nerad i ne odgovornost, zajedno sa onima koji su odgovorni za takvu situaciju.

Mi još uvijek , kao da smo najbogatija zemlja na svijetu, lutamo - u traženju puta da ga nađemo- kroz školske reforme, bez da itko odgovara za sve promašaje.
Svi se smiju i tetoše nas poput  Jadranke, a svake godine sve je gore. Od zemlje znanja, postajemo polako zemlja koja zna da nezna, a ne smije se znati da se zna. ;D :o

hornet34

• Gost
« Odgovori #9 : Veljača 15, 2011, 06:21:21 poslijepodne »
dok se još zvala "Rudi Čajevec" ta škola je imala nekakvog smisla,ipak je tu bil "zmaj" kaj se tiće tehničkog smjera škole(zim,ire) i sa kapacitetom od cca.100 učenika pri upisu i njih oko pola pri završetku školovanja ili malo više mogli su popuniti kapacitete za tu struku...ovak danas moramo se moliti da kak veli goričanka prošire zračnu luku a s tim i nekakvu tehničku podršku.pa da ta škola dobije svoj smisao...a isto tak možda se i ukaže prilika da se zarade nekakvi extra penezeki,kad se zna da su naši ljudi koji su to delali prije bili cjenjeni i dobro delali svoj posel...

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
« Odgovori #10 : Veljača 15, 2011, 06:28:31 poslijepodne »
Imao sam prilike razgovarati sa nekim osobama koje su završile tu školu, a danas im djeca idu u tu školu.
Govore da se nakon četvrtog razreda treba dalje nastaviti sa školovanjem, dati potrebne ispite i da se takovi profili ipak traže (IRE ZIM ),a spominje se mogučnost zaposlenja u drugim zemljama.

Nešto se ipak može.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #11 : Veljača 15, 2011, 08:32:48 poslijepodne »
Da može se; strašno mi je stimulativno školovati se uz saznanje da se unaprijed školujem za - inozemstvo...  ::) ::) ::)

Daj mi reci kakav izraz lica bi ti imalo dijete da mu veliš - "daj se školuj za mehaničara za avioniku, čujem da ima posla u Frankfurtu, a traži se i u Emiratima!"... sigurno bi pucalo od sreće!!

Sa druge strane, pitanje je koliko se učenika školuje za nešto u čemu nema šanse dobiti posao? Koliko su planovi i realne potrebe usklađene sa kvotama upisa?

Ista je stvar deja vu već mnogo puta i na mnogim drugim mjestima; jedna željeznička škola izbacuje svake godine ne znam koliko razreda prometnika, strojovođa itd itd - problem je što u tim strukama već godinama nije nitko nov zaposlen (HŽ - je državni holding kojemu su metnuta ograničenja kao i državnim službama - nema novih zaposlenja)...

Znam ljude gdje oba roditelja po par desetljeća rade u HŽ-u, imaju sina koji je završio za prometnika još pred više od 5 godina, no posla i šanse za isti - nema, iako su prisutne i debele veze... koje velika većina ipak nema, a stotinjak novih "nadobudnika" (da ih tako nazovem, u skladu sa tim sranjem od Bolonjskog procesa) ipak izlaze svake godine sa diplomom ravno pravac - Zvonimirova... u zemlji koja nema nikakvih kriterija, pokazatelja, usmjerenja i usklađenosti svih faktora na dionici "potrebe - školovanje kadra - podmirenje potreba kadrom", takve eskapade nelogičnosti uopće ne čude...

Offline kuntakinte

• Jezerača
wwwg tablice