Autor Tema: Leti, leti, leti ... barba Luka ...  (Posjeta: 9923 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
Leti, leti, leti ... barba Luka ...
« : Veljača 12, 2011, 05:33:10 poslijepodne »
Odlučeno: Do kraja mjeseca 'barba Luka' leti

Nakon javne svađe s Vladimirom Šeksom i Ivanom Jarnjakom, prema neslužbenim informacijama, Luka Bebić ipak će biti smijenjen s mjesta predsjednika Sabora.
Najuže vodstvo stranke već donijelo odluku o tome, te da će je uskoro službeno podržati i Predsjedništvo HDZ-a budući da gotovo svi smatraju da Bebić mora otići. Do Bebićeve smjene, navodno bi trebalo doći u roku od dva tjedna, a najkasnije do 1.ožujka.
      "Bebić se nikada nije odrekao bivšeg premijera Ive Sanadera, u zadnje vrijeme sve više koketira s oporbom i predsjednica u njega nema povjerenja. To su glavni razlozi zbog kojih treba otići", ispričao je član vladajuće stranke.
Kaže kako je vrh HDZ-a koji se s predsjednicom stranke i Vlade Jadrankom Kosor u petak navečer sastao u Banskim dvorima već tada odlučivao o Bebićevoj sudbini.
Odluka o Bebićevoj smjeni, međutim, mogla bi imati ozbiljne posljedice jer postoji mogućnost da zbog toga Bebić napusti HDZ što znači da bi stranka ostala bez još jedne sigurne ruke u Saboru i to u situaciji kada im je zbog tanke većine svaki glas itekako važan. No, u HDZ-u ističu kako ih to previše ne brine jer "Bebić ionako nije njihov".
O tome tko bi ga mogao naslijediti u fotelji saborskog šefa u HDZ-u još nisu odlučili, no jedno je sigurno - to neće biti potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks.

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/02/12/0028006.html

... ma to je tek početak ...
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline kuntakinte

• Jezerača
  • ...besposleni internetski masturbator...
Odg: Leti, leti, leti ... barba Luka ...
« Odgovori #1 : Veljača 12, 2011, 07:20:26 poslijepodne »
I?
Kam sad pe?

Agencija za promicanje izvoza?
Povjerenstvo za praćenje monetarnih tokova?
Odbor za doktrinu hrvatskog egoizma u pregovorima s EEZ?
Klub hrvatskih lobista u Haagu?

..?
wwwg tablice

Offline Nino_vg

• Skoro pa pravi član
  • Spol: Muški
« Odgovori #2 : Veljača 12, 2011, 07:36:27 poslijepodne »
"Ured za istraživanje ruda i gubljenje vremena"
riječi su isto kao i gomila ljudi, nije nužno znati za sve, izaberi za sebe samo one prave.. j,b.štulić

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #3 : Veljača 12, 2011, 08:04:28 poslijepodne »
Ured za istraživanje hrvatskog jezika u govoru i pismu, te sanaderovih zločina u riječi i slici.
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Jaguar

• Gost
« Odgovori #4 : Veljača 12, 2011, 08:43:35 poslijepodne »
Ured za istraživanje hrvatskog jezika u govoru i pismu, te sanaderovih zločina u riječi i slici.

Nije li ovo javna i otvorena demonstracija moći Vladimria Šeksa u državi, s kojom se potvrđuje mnogo stvari o kojima je i ovdje u različitim temama na forumu diskutirano?
Jer nije problem što je Beba dirnuo Jarnjaka ali kad dirne Šeksa, to je već preopasno, Jaca to mora slijediti i po ovom primjeru se vidi tko zapravo upravlja zemljom u svim, za zemlju relevantnim segmentima.

Čak i respektiram karakter stare komunjare Bebe, koji kao dobri stari i pravi komunista se zna pozvati na Mao Ce Tunga, koji stoji iza Sanadera i kada on tone, za razliku od drugih koji su ga izdali i napustili a do jučer su mu virili iz riti.

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #5 : Veljača 12, 2011, 10:28:36 poslijepodne »
Naravno da je tak, ali me veseli da su sami počeli svoju "demontažu".

Jaguar

• Gost
« Odgovori #6 : Veljača 12, 2011, 11:05:04 poslijepodne »
A jel će biti ovako dalje i u hrvatskom Saboru? ;D

demokratska procedura u HDZ

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #7 : Veljača 13, 2011, 11:02:00 poslijepodne »
Kaj se raja pjeni kam ide barba Luka - pa njemu je tak svejedno, i ja bih rado dao da me smjenjuju kad budem imao toliki račun i kad bum imao toliko godina...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Jaguar

• Gost
« Odgovori #8 : Veljača 14, 2011, 08:00:33 prijepodne »
Kaj se raja pjeni kam ide barba Luka - pa njemu je tak svejedno, i ja bih rado dao da me smjenjuju kad budem imao toliki račun i kad bum imao toliko godina...

uvaženi Sledgehammer naravno, to je svojim izjavama i potvrdio da se njemu živo............

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #9 : Veljača 14, 2011, 10:27:17 prijepodne »
Pa budimo realni, bez nepotrebnog licemjerja, i postavimo se u mislima samo u njegovu situaciju na desetak sekundi... i prvi zaključak koji bi i sami "za sebe" donijeli bi bio - "jebe mi se"... milijunaš, 7 banki na grbači, i kaj mi 'ko može?

On bu se povukao na svoje plantažice mandarina i maslina, uživao u trešeti, briškuli, vinu i smokvama na dalmatinskom suncu, uz osiguranu užu i širu familiju za malo duže vrijeme - ja ne vidim da mu prijeti ikakva opasnost, a najmanje nekakva zbog koje bi se trebao uzrujavati... a i kada se vrati u svoj kraj, tamo će ga tretirati kao lokalnog kralja, diku i ponos, obrazac sposobnosti i poštenja - i sa svime onim prije - ima li bolje kombinacije?

Ima - kada bi imao par desetljeća manje, ali on se ionako nije vruć vode napio u životu...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Newbie

• Jezerača
  • Stručnjak za potpuno nevažne stvari
« Odgovori #10 : Veljača 14, 2011, 11:24:00 prijepodne »
Sledge, sam ima jedan ali... ali mozda mu naknadno nes nadju... a zna se kako to ide. I Glavas je bio heroj dok je bio u HDZ-u, sa odlaskom, postao je trazeni ratni zlocinac.

amarkulin

• Gost
« Odgovori #11 : Veljača 14, 2011, 11:25:13 prijepodne »
Pače - osuđeni ratni zločinac.

Jaguar

• Gost
« Odgovori #12 : Veljača 14, 2011, 12:26:19 poslijepodne »
Citat:
Sledge, sam ima jedan ali... ali mozda mu naknadno nes nadju... a zna se kako to ide. I Glavas je bio heroj dok je bio u HDZ-u, sa odlaskom, postao je trazeni ratni zlocinac.

Kod ovog ali stvar je vrlo jednostavna, pogledaš njegova primanja, šta je imao prije ulaska u HDZ, šta ima sada, sabereš i oduzmeš i stvari su kristalno jasne, razliku, ukoliko je ima oduzmeš, smanjiš mu mirovinu na razumnu u okvirima hrvatske zbilje i nema više nikakvog ali.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #13 : Veljača 14, 2011, 03:31:39 poslijepodne »
Kod ovog ali stvar je vrlo jednostavna, pogledaš njegova primanja, šta je imao prije ulaska u HDZ, šta ima sada, sabereš i oduzmeš i stvari su kristalno jasne, razliku, ukoliko je ima oduzmeš, smanjiš mu mirovinu na razumnu u okvirima hrvatske zbilje i nema više nikakvog ali.

Ja bvaš nebi rekel da je ikaj kristalno jasno, dapače - da je uopće išta jasno!...

On je imao dosta i prije HDZa, bio je dugogodišnji sekretar KP u Splitu i šire, bio je on glavonja i prije, a i najgore je što se ništa od toga što ti spominješ na može samo tako dokazati...

Offline Goričanka

• Veteran
  • Spol: Ženski
« Odgovori #14 : Veljača 15, 2011, 06:54:18 poslijepodne »
A najbolji mi je kad veli da ima 47 godina radnog staža  ???
Baš se bogec nadelal!
Ništa ljudsko nije mi strano, ali mi je nekad previše ....