Autor Tema: Odg: Katolička Crkva - žene svečenici ?  (Posjeta: 28209 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Mile car

• Veteran
  • Spol: Muški
  • NEBITAN SI
Odg: Katolička Crkva - žene svečenici ?
« Odgovori #15 : Siječanj 26, 2011, 09:12:31 poslijepodne »
Odmah si se pronašao??  ::) ::) ::)

Ne nego me nevjerovatno podsjećaš na dotičnog organa iz video klipa

Gde mu dođe ta Kuba u tri  materine
« Zadnja izmjena: Siječanj 27, 2011, 07:40:09 prijepodne Mlačanin »
NEBITAN SI, FEJK I SMARAŠ...

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #16 : Siječanj 27, 2011, 10:44:12 prijepodne »
Gdje nalaziš sve te srpske idiotarije?

Ah, da... pitam svašta...  ::) ::) ::)
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Newbie

• Jezerača
  • Stručnjak za potpuno nevažne stvari
Odg: Odg: Katolička Crkva - žene svečenici ?
« Odgovori #17 : Siječanj 27, 2011, 12:07:26 poslijepodne »
Umjetnicka vrijednost tih filmova je ravna nuli, mislim Mile, stvarno :)

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #18 : Siječanj 27, 2011, 08:01:29 poslijepodne »
Svaka vrijednost tih filmova ravna je nuli!!

A Milence se uzdiže gledajući iste, pa je rezultat vrlo vidljiv...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Mile car

• Veteran
  • NEBITAN SI
« Odgovori #19 : Siječanj 27, 2011, 09:35:11 poslijepodne »
Gdje nalaziš sve te srpske idiotarije?

Ah, da... pitam svašta...  ::) ::) ::)

Vuče li te nostalgija Sladge ?

Nije bit umjetničke vrijednosti nego da tebi pobudim lijepe uspomene na izuzetno visoko sofisticirane odgovore dotičnog pandura kojeg sam poistovijetio sa tobom i tvojim postovima na ovom forumu, te shodno tvojim lupetanjima isti su dobili prestižni naziv "Shit of the millenium"

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
« Odgovori #20 : Siječanj 28, 2011, 02:59:51 poslijepodne »
Post od @jaguara i komentari premješteni u novu temu: Smije li Crkva biti hrvatska?
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #21 : Siječanj 28, 2011, 08:56:51 poslijepodne »
Vuče li te nostalgija Sladge ?

Nije bit umjetničke vrijednosti nego da tebi pobudim lijepe uspomene na izuzetno visoko sofisticirane odgovore dotičnog pandura kojeg sam poistovijetio sa tobom i tvojim postovima na ovom forumu, te shodno tvojim lupetanjima isti su dobili prestižni naziv "Shit of the millenium"

Kada vidim kakvi kreteni - čija si ti apsolutna inkarnacija - navijaju za tu šugavu Jugu, proklinjem svaku sekundu koju sam izgubio u toj umjetnoj nasilnoj zločinačkoj vukojebini, a na žalost izgubio sam ih dosta u svojih gotovo 45 godina života... Juga je kao i ti - promašen slučaj, gubitak vremena, oličenje primitivizma i neznanja. I zato si se odlično i našao u njoj, i zato ti toliko fali. Međutim, ista ne fali nikome tko imalo zna i osjeća što je sloboda, demokracija, te hrvatstvo.

U skladu sa tvojim (malo)umnim naporima, kao i pod dojmom tebi nesumnjivo omiljenih promašenih jugonostalgičarskih bijednika tipa Dežulovića i Lucića, sam si ustanovio potpuno nebitnu nagradu čije ime ni ne znaš napisati, tako da me ubija sekiracija što ih ti dodjeljuješ u stilu "sam sebi dovoljan"...

Offline Mile car

• Veteran
  • NEBITAN SI
« Odgovori #22 : Siječanj 28, 2011, 09:30:26 poslijepodne »
kao i pod dojmom tebi nesumnjivo omiljenih promašenih jugonostalgičarskih bijednika tipa Dežulovića i Lucića, sam si ustanovio potpuno nebitnu nagradu čije ime ni ne znaš napisati, tako da me ubija sekiracija što ih ti dodjeljuješ u stilu "sam sebi dovoljan"...

Hahahaha Sladge ti si caaar.
Htio ti ili ne, čeka postao si legenda foruma s brojem osvojenih prestižne nagrade "SHIT OF MILLENIUM"  :P :P :P

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #23 : Siječanj 29, 2011, 01:25:23 poslijepodne »
Htio ti ili ne, čeka postao si legenda foruma s brojem osvojenih prestižne nagrade "SHIT OF MILLENIUM"  :P :P :P

Molim forumaše da malo "prouče" gramatički i misaoni slijed ove rečenice.  ;) ;) ::) ::) :P :P

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #24 : Veljača 01, 2011, 09:08:53 poslijepodne »
Pa mislim onako kako sam i rekao - ako te se to ne tiče, ako nisi ni vjernik - onda ODJEBI  sa svojim uvredama tuđih svetinja.

Mislim da moraš biti podosta glup da ne kužiš što sam rekao.

Ako te sad nazovem Krešo (kreten od milja), hoće li me moderator opet izbaciti sa foruma jer sam nekaj krivo napravio ?
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #25 : Veljača 01, 2011, 09:19:58 poslijepodne »
Želiš li me zvati i tata - dođe ti na isto sa tim imenom...

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #26 : Veljača 01, 2011, 09:23:38 poslijepodne »
... nije me bilo sedam dana, ali vidim da je sve po starom, Sleđ, po tvojim postovima vidim da ovaj put pokušavaš biti veći katolik od pape .
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #27 : Veljača 01, 2011, 09:34:22 poslijepodne »
Bože dragi - nadao sam se da ćeš nakon tih 7 dana bar malo nešto pametno napisati, umjesto toga ti nas bombardiraš koncentratom gluposti, očito debelo i s kamatama nadoknađuješ kaj te nije bilo... valjda ni sam ne kužiš kaj si rekao, ali glavno da je to tebi zgodno, pa neka bude...

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #28 : Veljača 04, 2011, 03:50:06 poslijepodne »
U ZAHTJEVU pod naslovom "Crkva 2011: Neophodna obnova", više od 140 katoličkih teologa iz Njemačke, Austrije i Švicarske pozvali su crkvu u Rimu na temeljite reforme koje bi označile kraj celibata svećenika.

Zahtjev teologa dostupan je svima putem internetske stranice njemačkog lista Süddeutsche Zeitung. U zahtjevu također stoji da bi nove reforme značile i mogućnost zaređivanje žena te prihvaćanje homoseksualnog partnerstva od strane crkve.

Ne treba odbacivati homoseksualce koji zajedno žive u odgovornoj vezi

Nadalje, predlažu da i vjernici sudjeluju u izborima biskupa, a svoje stavove su opravdali skandalima o seksualnim zlostavljanjima unutar katoličke crkve koja su u Njemačkoj prošle godine izašla na vidjelo.

Jedan od potpisnika, Gerhard Kruip sa Sveučilišta u Mainzu kazao je da Crkva mora dopustiti više slobode savjesti po pitanju seksualne etike. smatra da je pogrešno odbacivati homoseksualce koji zajedno žive na odgovoran način i u ljubavi.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/teolozi-predlazu-vatikanu-ukinite-celibat-dozvolite-redjenje-zena-i-prihvatite-gayeve/536454.aspx

Offline BobRock

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #29 : Veljača 04, 2011, 05:57:07 poslijepodne »
U ZAHTJEVU pod naslovom "Crkva 2011: Neophodna obnova", više od 140 katoličkih teologa iz Njemačke, Austrije i Švicarske pozvali su crkvu u Rimu na temeljite reforme koje bi označile kraj celibata svećenika.

Pa kaj ovo nije razumno? Po mojem sve drugo je nerazumno i diskriminirajuće.

Ne želim sada kritizirati dosadašnje stavove crkve, razloga za takve stavove je možda i bilo, možda, ali smatram da treba ići s vremenom i slušati razum. Ak je nekaj bilo nerazumno, zakaj to mora i dalje takvo ostati? Zbog tradicije? Osim toga - taj zahtjev nisu napisali ljudi ko ja i ti koji pojma nemaju, nego školovani teolozi koji sigurno više znaju nego mi svi ovdje zajedno.