Autor Tema: Popis branitelja koje Srbija traži zbog "ratnih zločina"  (Posjeta: 13684 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Bilaj

• Gost
Odg: Popis branitelja koje Srbija traži zbog "ratnih zločina"
« Odgovori #15 : Siječanj 13, 2011, 09:29:24 prijepodne »
Mogli bi Srbi laprdati kaj hoće i koliko hoće kad bi naša politika imala jasne ciljeve i prioritete i definiranu granicu ispod koje se ne dopušta nikome.
Mi to nemamo.

I dali je vrhunac tog sluganstva prividno prijateljstvo našeg i srbijanskog predsjednika i njegov posjet vukovaru i nakon toga paulin dvoru.

Offline Goričanka

• Veteran
  • Spol: Ženski
« Odgovori #16 : Siječanj 13, 2011, 06:27:29 poslijepodne »
Ja mislim da taj posjet nije nikakva loša priča. Dapače, ako se netko želi ispričati treba mu dati priliku.
Loša priča je sve prije tog posjeta, u obje zemlje.
A vrhunac kiča u međunarodnim odnosima je "sapunica" Pahor-Kosor.
One slike ispred kamina, pogledi i osmjesi, sigurno nisu posljedica razgovora o Ljubljanskoj banci ili Piranskom zaljevu.
A i Sveta Gera izaziva malo teži grč mišića na licu, više liči na parezu facijalisa  :)
Ništa ljudsko nije mi strano, ali mi je nekad previše ....

Bilaj

• Gost
« Odgovori #17 : Siječanj 14, 2011, 09:32:28 prijepodne »
Ja mislim da taj posjet nije nikakva loša priča. Dapače, ako se netko želi ispričati treba mu dati priliku.

Da se otišlo samo u Vukovar onda bi bila isprika. Ali Vukovar pa paulin Dvor i onda sve one izjave srskih predstavnika u hrvatkoj je samo izjednačavanje krivnje.

Analogno bi bilo kada bi naš predsjednik išao u posjetu svim logorima u srbiji i da je spriski predsjednik tamo i da se ispriča za logore u srbiji.

A ovako kada srbija ponovo procesuira naše logoraše koji su bili u srpskim zatvorima je nečuvena pljuska.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #18 : Siječanj 14, 2011, 11:39:26 prijepodne »
Predsjednici  Hrvatske i Srbije složili su se u Vukovaru da Hrvatsku tužbu pred Haškim sudom za genocid treba odmah povući jer što bismo se više time bavili kad je rat ionako davno prošao, a i „tko nas bre zavadi?“
Tipična režija i scenarij po narudžbi međunarodne politike, a za naivne Hrvate. U Vukovaru je već po tko zna koji puta lansirana teza kako su „pogrešne politike“ dovele do zločina.
Na Ovčari su se poklonili „zločinima koji su se dogodili“, a da ni jednom riječju nisu dali do znanja tko ih je i kada počinio. Nakon toga su otišli u Paulin Dvor te frazu ponovili i tamo. Čija politika je poentirala NA ČIJU ŠTETU izjednačavanjem agresora i branitelja?