Autor Tema: Martina Dalić u zemlji čudesa  (Posjeta: 13734 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Bilaj

• Gost
Odg: Martina Dalić u zemlji čudesa
« Odgovori #15 : Prosinac 30, 2010, 08:35:06 prijepodne »
ovo nije točno, doma ide neka baba iz siska (roksandić il tak nekak!

http://www.sabor.hr/Default.aspx?art=37142

Izvješće o prestanku mirovanja zastupničkog mandata zastupnika IVANA
ŠUKERA i prestanku obnašanja zastupničke dužnosti zamjenice
zastupnika IVANKE ROKSANDIĆ

ali i:

http://www.sabor.hr/Default.aspx?art=37145

IZVJEŠĆE MANDATNO-IMUNITETNOG POVJERENSTVA O PRESTANKU ZASTUPNIČKOG MANDATA ZASTUPNIKA STJEPANA KUNDIĆA, dr. med. I POČETKU OBNAŠANJA ZASTUPNIČKE DUŽNOSTI ZAMJENICE ZASTUPNIKA IVANKE ROKSANDIĆ

Offline dadi

• Iskusni član
« Odgovori #16 : Prosinac 30, 2010, 08:52:03 prijepodne »
za ovo fakat nisam znal. al Kundić ni menjal šukera pa nije zbog njega otišel. A zakaj je dal ostavku to zna on i HDZ! Roksandićka je bila zamjena za Šukera!

Offline Goričanka

• Veteran
  • Spol: Ženski
« Odgovori #17 : Prosinac 30, 2010, 08:58:57 prijepodne »
Dokaz da je Šuker bio dobar ministar financija je što državna blagajna nije bankrotirala, što su plaće državnim namještenicima (zdravstvo, školstvo, vojska, policija, javne službe,...) redovito isplaćivane.

Goričanka, ja ne velim da je bilo sjajno - velim da bu bez Šukera JOŠ GORE!

Goričanka, daj se skoncentriraj.

A da se ti malo skoncentriraš  :)
Ništa ljudsko nije mi strano, ali mi je nekad previše ....

amarkulin

• Gost
« Odgovori #18 : Prosinac 30, 2010, 10:40:18 prijepodne »
Krivi si dio citirala...

A njegov glavni zadatak - uravnoteženje proračuna - je uspješno napravio. Nisam rekao da je to napravljeno bezbolno i dugoročno jeftino, ali drugi način nije ni postojao.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #19 : Prosinac 30, 2010, 11:27:49 prijepodne »
To je glupost. Šuker se jedino mogao umoriti od ganjanja nesposobnih ministara da skrešu troškove u svojim resorima.

Stvarno - glupost!

Dokaz da je Šuker bio dobar ministar financija je što državna blagajna nije bankrotirala, što su plaće državnim namještenicima (zdravstvo, školstvo, vojska, policija, javne službe,...) redovito isplaćivane.

Stvarno - još malo gluposti.  :-X

I to je dokaz da je mnistar - dobar??  ::) ::) ::)

koji nemaju hrabrosti donijeti radikalne mjere koje će pokrenuti gospodarstvo.

Nije problem u radikalnim mjerama - problem je u načinu njihova izvođenja, načinu rada, popisu koga nepravedno oštetiti i koga isto nepravedno poštediti.

Nama u MUP-u je već dva puta uzeto po 6% plaće, plus mnogo drugih zakonskih prava i prava iz Kolektivnog ugovora. Pa ne vidim da je zbog tih mjera išta bolje, da smo spasili državu, da proračun više nije lakrdija, da se sustav počeo postavljati na zdrave noge itd itd... niš od toga ja ne vidim. Osim manje plaće. Dokle?
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Neo

• Iskusni član
  • mas-tur-bator
« Odgovori #20 : Prosinac 30, 2010, 12:34:23 poslijepodne »
Nama u MUP-u je već dva puta uzeto po 6% plaće, plus mnogo drugih zakonskih prava i prava iz Kolektivnog ugovora. ................. niš od toga ja ne vidim. Osim manje plaće. Dokle?

Ajde šuti barem imaš plaću i vremena za trabunjanje po forumu. Bilo bi bolje da vam je svima podijelio otkaze, a novac preusmjerio ljudima koji rade i privređuju.

amarkulin

• Gost
« Odgovori #21 : Prosinac 30, 2010, 12:37:57 poslijepodne »
Sledge, ovo ti je promaklo:

A neki drugi trebaju donijeti nove strategije i PROVESTI ih.