sleđ, ja ti nisam Plemenitašica niti Rožica-ljutibijes pa da me izbaciš iz takta ...
Oprosti, ali... ti si jedna obična seljačina, u najgorem smislu te riječi. Neznalica, primitivac, tupan, neinteligentna gnjida koja zna samo podjebavati i vrijeđati, a kada ti se odgovori, onda glumiš gljivu i čudiš se k'o pura dreku. Misliš da te dvoličnosti možeš prodavati kako i koliko hoćeš...
Naravno da te ne mogu izbaciti iz takta - budalama se to nikada ni ne može desiti!...Zato i jesu budale! Sam kaj se ja nemrem spustiti tak nisko, iako se zaletim dosta duboko, ali ti si ipak nekaj nedostižnog preveč... I ne spominji Ružicu ili Plemenitašicu - one su za tebe enciklopedije i rječnici hrvatskog književnog jezika, i to je činjenica koju ne mogu poreći, iako se ja sa njima baš i ne slažem. Ali protiv istine nemrem. A istina je u svakom postu nekako na suprotnoj strani od tebe.
Nemoj se k'o zadnji jadnik skrivati iza drugih... uvijek "mi, mi..." Koji to "MI"??
Tebi sam postavio pitanja da objasniš nama "glupanima" (forma prosječnih ljudi koje ne razumiju tvoje duboke misli) što, kako i zašto NE i DA, ti si dao neke od najdebilnijih izjava koje ovaj forum pamti od prvih dana, današnja spika bor-jela je samo kap u moru tvojih neinteligentnih gluposti, koje dokazuju svakim postom samo jedno - ti nemaš tri čiste za bilo kakvim znanjem...
Nikome nisi pomogao, nikoga savjetovao, nikome rekao ništa osim podjebavanja, neargumentiranog dovođenja tuđih izjava pod znak upitnika. Prozvali su te zbog toga mnogi - no ti se i dalje praviš grbav. Možda drugačije i ne znaš? Ego nabija kredite koje tijelo i "znanje" ne mogu vratiti, i eto problema za sitnu dušicu našeg kokota... isti kokošji mozak, ista galama... ista nadobudna dječačka naiva Kušanova lika...
Koliko poštuješ i mene i druge, toliko i ja poštujem tebe. Otprilike manje od dreka kojeg sam maloprije ostavio u zahodu... ružno zvuči, no zato tvoje malo slovo i doživljavam samo kao odraz tvoje nepismenosti, nikako kao odrazu nekakvog "nepoštovanja", obzirom ti ni ne znaš kaj to uopće znači. Jer
nisam vidio ni da si drugima iskazao bilo kakvo poštovanje - a i kako ćeš kada ni rečenicu ne znaš početi velikim slovom. Dalje ni ne trebam ništa reći, sve je jasno.
===================================================
Newbie - jasno je sve kaj veliš. No ja od ovog morona gore očekujem, dapače inzistiram!, da mi veli zakaj se bor ne kiti, nego se kiti jela... I da se nije zaletio, već bi to odavno objasnio, no to niti zna, niti može. Zato mu je bolje nadrobiti dvije stranice sranja i uvreda, sad sam mu i ja kriv zato kaj hoću da mi objasni te svoje bahate stavove, jer je nastupio kao ultimativni znalac. Pa neka me uvjeri da to i je!
Ma kaj pričam... kad je jasno da od toga nebu niš.