Nemojte zaključati, jer tema je baš zanimljiva.
Nisam ni mislila.
Izraz nije primjeren i mislim da je izrećen vjerojatno onako usput bez ramišljanja. To ne znaći da se može svejedno tako govoriti za dvije osbe u ovakovom slućaju. Nije lijepo,nije kulturno bez obzira što mislili o osobi ili osobama,a to prije svega više govori o osobi koja to govori,nego o kome se govori.
Fala mlačanin.
"...govori o osobi koja to govori"... - kao i mnogi komentari ovog forumaša.
Međutim njemu je jako važno da me okarakterizira i prozove prozove kak sam ljuta, živčana, ili ne znam više kaj mi tu i tam, usput napiše.
A samo skrećem pažnju na ono što me smeta, (pa čak ako i
samo mene smeta), ja sam i pisala, ostali nisu.
(na prlošlom forumu je
samo mene zasmetlo u komentaru o napuštenim i ubijenim životinjama, dio koji se odnosio na g. Piculu koji zarađuje bodove - sigurno se sjećate, i mnogi su me napali, kaj sam od ubijenih životinja vidjela samo dio o politici - da jesam, samo mi je taj dio bio krivo i potpuno bespotrebno, nadasve neistinito, napisan, kao i sad ovo, i o tome pišem).
Ako ostale nije zasmetalo, nije, jer Sledge mi je i to predbacio, mene je,
za mene je degutantno, i kompletno razmišljanje je vrlo problematično, pa taman da je samo na riječima ili napisano.
Tada sam tamo komentirala kako nije stavio link i kako se njegov komentar pogubio u masi slova jer ga je teško uočiti, a svoje mišljenje o konkretnom komentaru sam stavila u zagradu.
Dakle, Sledge, primijetila sam, ali
se nisam okomila na bit sve dok vi niste rekli kak to i nije nekaj, tada sam otvorila ovu temu.
Čak i u tom kekecovom bespotrebnom i seljačkom komentaru on koristi frazu iz koje se vidi da je ona ta koja eventualno daje (odlučuje o seksu).
Ne, u njegovom komentaru ona ne odlučuje.. ona se „prodaje“ zbog viših ciljeva (naravno da je nekaj prodala, ali nikako ne uslugu koju je kekec naveo i o kojoj ovdje polemiziramo).
Nija ta fraza slučajno tako formulirana i ne treba se na to ljutiti.
Ali to vidi samo on, ili ako hoćete samo on komentira tim rječnikom. Nikome zdrave pameti „
onu stvar … nije dala“ ne bi palo na pamet, u takvim državničkim poslovima, napisati za dogovor dvaju premijera.
Jer kad se
"ona je (možda) dala" koristi kao moguće rješenje, kak sam napisala čak i za državne pregovore, onda možete misliti kako taj čovjek razmišlja o susjedi, kolegici, ili bilo kojoj ženi.
Njemu su žene roba za prodaju bez obzira o čemu pregovaraju, bez obzira nude li se ili ne.
I služi se takvim komentarima kao TREĆA osoba, dakle netko tko uopće nije ni blizu, niti sudjeluje u „kupo-prodaji“.
Još bi koliko toliko razumjela da je on „kupac“. Ma ne bi, niti onda.
Niti se ljutim, niti sam živčana, niti "opominjem"
samo jednog forumaša (kako je on to doživio, jer onaj "njegov" dio je ionako bio na drugoj temi i u zagradi), nego komenitram muškarace kojima je žena-usluga u stvari proizvod (bez prisile, ma nemojte, kaj tek govore oni s prisilom) ovog slobodnog društava i koji si dozvoljavaju komentirati iza čoška gledajući nečije dogovore, ali isključivo u toj primitivnoj intonaciji.
Dodatak:
Usput - ocijenjujem riječi, komentar, upadicu ili bilo kaj kaj me zasmeta.
Kak ono ide: bitno je tko kaže, a ne kaj kaže.
A ne, ne pridržvam se toga. Obrnuto: bitno je kaj kaže, a ne tko kaže, kad se odnosi i na mene i na neku sasvim slučajnu osobu.
Edit: dodatak