BobRock
Da ima imalo kulture, savjesti, obzira, uljudnosti, pameti... u toj stranci koja njega i njegvo ponašanje podržava, on bi tak letel s te pozicije urednika da više nigdje ne bi našel posla u toj branši. Pa kaj su baš svi slepi da ne vide kakvu štetu takva ... spodoba dela svojim novinama, svojoj stranci, našoj Gorici i cijelom Turopolju?
Zašto misliš da Aco nema kulture a GBR ima??
Uf, sad mi i ti dižeš živac.

Ko ti je rekel da ja mislim da Aco nema kulture a GBR ima? Ko ti je to rekel? Kak si uopće došel na to? Si to sam zaključil? Skroz sam? Ili ti je to neko došapnul? To ti vjerojatno pretpostavljaš da sam ja tak mislil, kaj ne? E tu si onda isti ko i Sleđ, i na to ti mogu odgovoriti ko i Sleđu: pretpostavka je majka svih zajeba, a ti si se dobro zajebo.
Pitaš "zašto?", a ne "da li?". A jel znaš razliku između ta dva izraza? Jel ti to poznato?
Evo, ak nije ja bum ti objasnil: "zašto" podrazumijeva da je ta tvrdnja koja stoji iza toga točna, pa se time dodatno pitaš o razlogu nastanka te tvrdnje. Znači pitanjem "zašto" ti tu tvoju tvrdnju uzimaš kao činjenicu. "Da li" bi prvo ispitalo je li je ta tvrdnja točna ili nije. A ti si podrazumijeval da ja mislim da Aco nema kulture a GBR ima. I tu si se zajebo. Znači zajebo samo u slučaju ak to nisi namjerno napravio. Ak je namjerno, onda je još i gore.
Jednostavno mi stavljaš riječi u usta koje ja nisam izrekao. Kak bi ti tak nekaj nazval? Neko bi rekel da lažeš. Ja ne bi. Ja ću reći da ti
izmišljaš i time manipuliraš tok diskusije u pravcu koji ti želiš. A to neće moći. Tak moreš diskutirati sa svojim pajdašima, kad diskutiraš s menom nemoj zmišljati da sam ja nekaj rekel kaj nis rekel. Kod mene ti to ne pali.
Ili pak nisi uopće skužil kaj sam ja napisal, pa bi se onda prvo trebal naučiti čitati sa razumijevanjem. Jel to možda?
...ne vidim razliku čak suprotno, osobno više cijenim ljude koji mi u facu kažu što misle nego one koji mi iza leđa rade o glavi... drugim riječima za ovo prvo bar znaš na čemu si dok ovo drugo neznaš...
I ja cijenim iskrenost i otvorenost. Prije svega.
Ali ne u svako vrijeme i na svakom mjestu! Ak ti misliš da si neko škrabalo može dopustiti u javnim novinama pisati sve kaj mu padne na pamet onda imaš stvarno jadne poglede prema pristojnosti, kulturi i odgoju. Jadna li nam naša Hrvatska ak ih više tak misli ko i ti.