to će biti jako zanimljivo, posebno za Vas koji prigovarate GBR da je neškolovan. Jedan "neškolovani" GBR je crna ovca ali jedan "neškolovani" Žic je dobar, zanimljivi su Vam ti kriteriji koji se vodite. 
Za razliku od Beusa, dotični nije imao ni jednu važniju funkciju u gradu ili Saboru ako Beus.
Za razliku od Beusa, Žic nije napravio niz političkih gluposti kao ovaj.
I uostalom malo sam prosurfal webom i i zaista se može reći da je SDP izgubio njegovim odlaskom.
Naravno da ljudi prigovaraju Beusu da je neškolovan i kao takav još i pokušava svojom lošom interpretacijom progurati loš zakon u saboru o zemljišnim zajednicama.
I još samo jedno nemogu se uspoređivati saborska govornica i Žicova funkcija.
Beus je za razliku od Zoke počinio hrpu političkog zuluma, drugim riječima ili riječima koje ćemo svi razumijeti to je alijaš koji derneči na političkoj sceni pod krinkom živjela raznolikost i nejednakost.
Po meni koji ne pripadam ni jednoj struji ili političkoj opciji ovdje na forumu, vidim da sve stranke imaju svoje nickove i piskaraju tu po forumu hraneći svog ego samohvalnim postovima što mislim da će trajati i trajati kao i kazna Sanaderu za korupciju...
Jer ako slučajno napiše netko da je Beus nesposobni nepotističko egoistični frik, odmah se javi njih 3- 4 sa dokazima da to nije točno itd. ako bi se netko našao i rekao za Kunića da je čovjek za sva vremena i sisteme opet ista spika opet dokazi da je to jedan moralan frik itd a u biti je moralni klošar i kreatura koja je "navodno" iz usluge gradskoj vjećnici Mariji Stevinović (onako kao frend), inače bivšoj tajnici SDP-a, zaposlio kćer u vrtiću. Naravno ne treba ni spominjati da da nikad nisu objavljeni rezultati natječaja i slično a sama Marija je to u nekoliko navrata spomenula na sastanicima i raznim eventima.
Ili ako bi se netko drznuo reći za Betty da je kreatura loko novinarstva te bila spona između HDZ-a i lokanih tiskovina koje su im obilato pomogle da dođu na vlast, i bez obzira koliko ona ljubovala sa Antišom ili ne evo nje u uredu gradonačelnika, a o poznavanju struke tu nećemo trošiti riječi.
sad se svi odriču Šukera i okreću leđa, a kad je brkica bio u najvećem usponu klicali su mu kao Jaca Sanaderu, kud ti tud i mi. To me podsjeća na ona vremena "druže Tito mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo" umro Tito a mi se svi razbježali raznim putevima. Ovo ovjde je samo medij koji služi samodopadnosti političkih kreatura poput Beusa, Kunića, Fabijančićke, Barišića, Picule i ostalih.
I na kraju samo da zaključim da je PR posao koji je odardio mladi Žic za DC neuporedivo bolji i veći nego što to odrađuju stručnjaci iz SDP-a ili HDZ-a ili neke druge minorne stranke. Znam da će sad biti komentara i pljuvanja ali to su činjenice.