Uvaženi Jaguar, a zakaj se žestite i srdite, ja iznosim svoje mišljenje, kaj nesmijem?...u zapadnim demokracijama je normalno da se u politici okušaju ljudi koji su nešto iza sebe napravili, dokazali široj društvenoj zajednici kako stvoriti i stvarati, dakle ti i takvi ljudi ulaze u politiku s obzirom da imaju i ne ovise o nikom svoje znanje i vještine podijele sa širom društvenom zajednicom...e sad kod nas je sve naopako, evo primjer Milošević, svaki normalan čovjek postavlja pitanje kaj je to njemu trebalo...čovjek ima, ne ovisi o nikom no kod nas se sad takvog čovjeka naravno bez dokaza blati, pljuje i proziva na način kako je on došao do svega toga a pri tom se zaboravlja, niti se spominje da je njegov tata godinama stvarao i gradio vrijednosti koje je prenio na sina....ako smo pravna država onda dozvolimo da pravosudna tijela odrade posao za koji su plaćeni a ne pozivati ljude na građanski neposluh i linč bez dokaza...
uvaženi muha, kao prvo uopće se ne žestim i ne srdim, odakle Vam to? Lijepo i to je u redu da i uspješni ljudi se uključe, netrebate to meni govoriti, ja to vrlo dobro razumijem i razumijem kakva je svjetska praksa, međutim idete iz krajnosti u krajnost, gdje samis sebe pobijate, u primjeru Beusa, naglašavam još jednom ne branim Beusa, koga stalno napadate i pokušavate naći argumente koji ne postoje, ali dobro rekao sam da se palite na Beusa i ostajem pri tome, nego kad imate već takve kriterije, objasnite molim Vas meni neukom kakva je onda razlika u tom pogledu između Beusa i Pančića?
U pogledu u kojem smo do sada raspravljali? Ako imate iste kriterije, tako me zanima Vaš odgovor.
Što se tiče Fiolića, nemam nikakvih loših primisli, uzeo sam ga za primjer kao sukob interesa u smislu da će on i njemu slični inicirati , predložiti i podržati zakon o ZZ, što je kao što vidite i učinjeno u svih ovih 20 godina, tu mislim na cjelokupni HDZ, kojem uopće nije niti bio interes da to napravi.
E sada drago mi je da ste počeli uvažavati mišljenje uvaženog prof. Simonettija, a VŠO Vam je mogla davno još poraditi na ta tri zakona da to nju zanima, kao što Vi dobro znadete povjerenstvo se čak nije ni sastalo 6 mjeseci, a zadnji put se sastalo na neki način pod pritiskom prijedloga zakona koji je učinio GBR i to Vas najviše žulja, što je upravo GBR dao u saborsku proceduru prijedlog zakona te na taj način prisilio i povjerenstvo da nekaj radi, a nije im baš do toga i do nekakvog posla jer da je već bi nešto radili,
I molim odgovor sukladno našoj ranijoj diskusiji, koja je onda razlika između Pančića i Beusa? radujem se tom Vašem odgovoru.
Apropo Miloševića, e baš ste našli koga će te argumetirano braniti, to što je tata privatiziro, što mu je omogućen monopol, on je uspješan i zaradio je, dajte najte me nasmijavati, Vi kao zakleti socijaldemokrata dajete mi takvu argumentaciju za Miloševića, smiješno do bli, dovoljno informacija je izašlo vani što ga već kompromitira, državna revizorica Krasić već je lijepo obogatila sebe i svoju familiju, pojeo vuk magare i jedna socijaldemokrata na takav nači mi daje objašnjenje, takva objašnjenja očekujem od od klijentelističke desnice a ne od socijaldemokrata, samo ste potvrdili koliki ste Vi socijaldemokrata pod skutima VŠO i HDZ-a.