Doista misliš da smo mi ostali toliko naivni i nerazumni?
Misli.
Ja sam otvoreno, kao i sve do sada, pozvao da mi da neki argument, tj. citat u kojemu je vidljiva argumentacija. Nisam ju dobio, a iskreno - ni ne očekujem ju, jer retrogradno je teško postavljati nove navode, a starih nema.
Znam samo da plemenitašica leleči po goričkim blogovima (
http://plemenitashica.iz.vg/osobno/2010/11/14/ne-diram-te-ne-diraj-me - a sada je otkrila i Facebook, Bože pomozi!!), i nikako prestati sa napuhavanjima stvari kako bi sebi, i stanovitoj grupici za koju je "sigurna da govori i u njihovo ime" markulin plus kuntakinte), dala argumente, jer sad već
"ovdje i ne postoji sloboda misli i izražavanja"...!
Baš me zanima razvoj mašte i sklonosti prema preuveličavanju - kao da do sada nisu već natprirodno razvijene... možda je ovo vrhunac:
"i shvatite da uvijek pišem i govorim istinu."

Ovo mi je isto prejako:
"nije napisana u kontekstu da sam ja advokat kunte i markulina, možda je nespretno napisana jer je pisana u "mi" obliku, što je ispalo kao da su me ovlastili da pišem za njih,
a nisu.
"Inače, na fejsu nisam prijatelj čak niti sa adminom kojeg štujem, vama za informaciju. Uostalom
čak me i taj Admin krivo percipira, no, svatko ima izbor."
"Admin LAŽIRA rezultate!"
...........................
Ljudi - ima li netko broj od ludnice? Naime, ovakva količina samouvjerene bahatosti zaslužuje poseban tretman, sa time se opća praksa ipak nemre baviti... Svemire, daj se konačno počni vrtjeti oko nje, inače buš i ti proglašen onim koji "ne shvaća na ispravan način", jer nije onako kako je zamislila...
Allloooo!! ne čekajte, zovite bez odlaganja! Stvar je ozbiljna!!