..meni bi recimo bilo normalno da Vas drugi hvale a ne vi sami sebe...
Pa ja ih hvalim, a pripadam u druge.
....apro po ja uopće nisam protiv dobronamjerno organiziranih događanja, no ovo je čisto politiziranje...he...već kad ste takvi dobrotvori zakaj su ljudi kad su tam došli morali trošiti svoje novce...he..pa se je super osmišljeno...vlasnik Odranskog Ribiča ima diel sa HNS-om na način dovedite mi ovce a ja ću ih ošišati, tj. oplest...he..po džepu...
Zato jer bi se onda umjesto građana nagomilali ZNA SE MI-gliste koje kao govno na muhe ide tam di je sve zabadaf (i nitko ih ne zove ili zove jer mora) i onda se ponašaju svinjski.

Zašto politiziranje? Pa nek se zna tko organizira, zaboravili ste da je
svaki sudionik mogao uzeti majcu s tiskom da je sudionik biciklijade i dobio je gratis bon za ručak u Ribiču. Prije toga je okrijepa bila na Ježevu?
Vama bi očito odgovaralo da su usmjerili biciklijadu na Ključić brdo tam bi ziher bilo sve zabadaf, još bi se za uspomenu i dugo sjećanje mogla dobiti i fotografija gratis sa kapitalcem (kao deda mrazom - sjedneš mu u krilo).
Pa kak imate obraza i morala pljuvati samo iz niskostranačkih pobuda, umjesto da pohvalite akcije, vi blatite.
Ma muha, stvarno drsko. To je isti rang s onom bojom u Šiljakovini.
Ja sam vas držala za pametniju osobu od Raka.
Iduće godine bi mogli vi i ja krenuti na bicilinima pa se usput posvaditi, malo popiti i pojesti na račun nekoga (nebitno koga) i na kraju pohvaliti akciju.

(samo bez kuma molim)