Ovo mi se posebno dopada:
..........vazno je znati-
ljudi koji glasaju ostaju isti, dakle, nece se promjeniti,
a ono sto se moze promjeniti su politicari koji vode neku stranku i nacin na koji komunicira/ju
s javnoscu...
To svakako HNS nema u svojem radu u Turopolju. Da, da, HNS radi upravo suprotno, niti komunicira s javnošću, niti predlaže nove ljude, niti su ti novi ljudi prepoznatljivi po svojem radu.
GBR neki ljudi poznaju ili prepoznaju samo kad prate sjednice Sabora, a on uopće ne zna gdje živi, vjerojatno misli da je u zaleđu Splita kad obilazi sve ogranke, kad se svojim autom vozika po Turopolju i Vukomeričkim goricama, a kad hoda po nogostupu po VG onda je nevidljiv, pa ga ljudi ne prepoznaju, i najvjerojatnije pozdravljaju duha.
A na svim mogućim manifestacijama koje se nude u ovom našem gradu sjedim ja umjesto GBR i članova HNS. Hihihihihihi, samo kaj ja stvarno jesam duh, dok HNSovci - nisu.
Nema potrebe ponavljati, pa već sam sve napisala.
A molim GBR da prestane pisati po forumu jer to nije način na koji se
komunicira s javnošću, i da kad vidim na ulici da s nekim od građana razgovara prišla bum im i rekla da to nije način, kaj ima on odgovoriti na upit slučajnog prolaznika,
kad se ljudi ne mogu promijeniti.
Ionako SVI glasamo za ZNA SE.
A da s GBR nekaj nije u redu, to isto piše – ovisnik.
Je da, zaista je ovisnik, ali o točnosti, istini, poštenju, dosljednosti, ne cenzuri, kako on tako i njegovi suradnici u VG, uz naglasak na dvojicu muškaraca koji su bili na listi predloženi kao dogradonačelnici: gospodin Josipović i gospodin Mikulin. O nestranačkim ljudima na zadnjoj listi uopće ne treba trošiti slova, to su moguće nepostojeći ljudi (duhovi), ali ako i postoje onda su najvjerojatnije „
glupi“ pa su se dali imenovati na listu, a u stvari „
ne prepoznaju konstantni loš rejting“.
Najviše od svega volim kad se ljudi upuštaju u konverzaciju, a da pojma nemaju o čemu govore, zaključke donose napamet, a ne na osnovu pokazatelja.
To je ona kategorija: kaj se u ovoj Gorici napravilo od kad je ova vlast – ništa, ništa i ništa.
Sve kaj je napravljeno je napravil prvi živući ratni gradonačelnik (tak se nekak nazvao, kaj ne).

„
Važno je znati - ne ulazeći u daljnju diskusiju“, svrstat ću se u onu „
glupu“ grupicu ljudi koji ih „
ne prepoznaju“.