Autor Tema: Prvi za odstrel je .... KAPITALAC !  (Posjeta: 15444 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
Prvi za odstrel je .... KAPITALAC !
« : Studeni 23, 2010, 08:12:36 prijepodne »
DVA POUZDANA izvora, od kojih je jedan blizak suradnik premijerke Kosor, ustvrdili su za tjednik Nacional kako se Jadranka Kosor želi riješiti ministra Šukera jer je nepopularan, potpuno je izgubio podršku javnosti, ne cijene ga navodno ni strani diplomati, i u svim anketama nalazi se među najlošije ocijenjenim ministrima.

Tjednik donosi i nekoliko imena koja bi mogla zamijeniti nepopularnog ministra financija, a najizgledniji kandidat za njegovog nasljednika je Zdravko Marić, državni tajnik u Šukerovom ministarstvu.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/prvi-na-kosoricinoj-listi-za-odstrel-je-ivan-suker/524876.aspx

Sad će na kraju ispasti da ću joj još i čestitati na najavljenim potezima ... a nakon kapitalca, vrijeme bi bilo da se pohvata i sitna riba u Gorici ....
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Neo

• Iskusni član
  • mas-tur-bator
Odg: Prvi za odstrel je .... KAPITALAC !
« Odgovori #1 : Studeni 23, 2010, 08:34:33 prijepodne »
Samo se ti nadaj, i Sanader ga se htio riješiti pa nije uspi.

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #2 : Studeni 23, 2010, 08:39:43 prijepodne »
Neo, kapitalac će pasti, vjeruj mi, možda neće za dan-dva ali hoće, a onda ... na red dolazi sitna riba, razni cvergli, ožboltići, pretorijanci i ostali ...
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Spol: Muški
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
« Odgovori #3 : Studeni 23, 2010, 09:13:33 prijepodne »
Nemam baš ništa tako jako kaj bi me veselilo da ode Šuker sa svojeg sadašnjeg mjesta. Dolazi drugi i opet sve po starom.
Barem je tako bilo sve do sada u svim dosadašnjim vladama, gotovo isto kao i u nogometnim klubovima.

Mislim da je stvar ipak u cijeloj vladi i u predsjedniku vlade,koji bi trebao sve ministre držati oko sebe i da nastupaju zajedno kao tim.
Odlaskom jednog ili dva ministra samo je zamagljivanje ili pišanje uz vjetar. Mislim da ni jedan ministar ne radi sve sam i ne odlučuje sve sam. odgovornost je na svima jednako sve do predsjednika(ce) vlade. I ako treba , a mislim da treba , neka odu svi . Sve ostalo su gluposti.

I naravno pritisak iz Evrpske unije koja nas pomalo ipak .ebucka i radi kako njima odgovara. E tu bi vlada trebala ostati čvrsta ,a ne spuštati hlaće...
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

Offline BobRock

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #4 : Studeni 23, 2010, 09:35:45 prijepodne »
I naravno pritisak iz Evrpske unije koja nas pomalo ipak .ebucka i radi kako njima odgovara. E tu bi vlada trebala ostati čvrsta ,a ne spuštati hlaće...

Da nema pritiska iz EU mislim da bi i dan danas Sanader bio na vrhu Hrvatske, i da bi se i dalje kralo lopatama. Ovak ih (HDZ) je EU malo stisla i barem se sad među sobom svade. To ih slabi i sad imamo situaciju da je promjena vlade ne samo moguća, nego i vjerojatna. Bez pritiska izvana je ne znam jel bi to tak daleko došlo. Zato je za mene vladino nastojanje da uđemo u EU zapravo sretna okolnost da se kod nas ipak nekaj promijeni na bolje.

A da Šukera smjene - zakaj ne? Jel može biti gore? Može, ali nije baš vjerojatno. Možda novi ipak nekaj napravi kak treba, pa da ne moramo čekati sve do izbora da krenemo bar malo naprijed.

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
« Odgovori #5 : Studeni 23, 2010, 09:57:18 prijepodne »
Ne vjerujem da nam unija baš toliko želi dobro,bez obzira na sve.
A da se treba riješiti lopovluka i inih gluposti,s tim se slažem.
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

Offline BobRock

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #6 : Studeni 23, 2010, 11:07:42 prijepodne »
Ne vjerujem da nam unija baš toliko želi dobro,bez obzira na sve.
A da se treba riješiti lopovluka i inih gluposti,s tim se slažem.

Niti ne tvrdim da nam EU želi dobro. A zakaj bi? To je po mojem više uzimala - davala. Ubijeđen sam da svaka strana ima nešto od toga. Ali tvrditi da nam žele loše je isto krivo. Oni žele "samo" interes, tržište, ekonomske prednosti, ali i stabilnost u regiji. Bez stabilnosti nema dobrog tržišta.

Da EU nema u tome nikakav interes onda to ne bi delali. Pitam se kolko love tj. poticajna sredstva su nam već dali iz tih nekakvih pristupnih fondova? Ne znam, ali pošto nam davaju sredstva očito je da i EU ulaže. EU, naravno, u međuvremenu već i profitira. I to zato jer imaju firme koje dobro posluju, pripremljeni su, a mi nismo. Ali ko nam je kriv kaj imamo ovakvu državu gdje svako krade gdje može i niko se ne brine za red, zakon i za radnika. Zato nemremo uvijek druge kriviti. Smatram da obadvije strane profitiraju od ulaska u EU, a mi bumo imali još taj dodatni efekt da bu se ipak nešto malo više čistilo u vladi i u drugim institucijama. Napravit će se nešto reda.

Ili misliš da bi se tolko javno pisalo i znalo o tom političkom kriminalu da mi nejdemo u EU? Ja mislim da je to povezano. Sad - kaj bumo mi od toga napravili, to je u "našim" rukama.

Offline Neo

• Iskusni član
  • mas-tur-bator
« Odgovori #7 : Studeni 23, 2010, 12:34:16 poslijepodne »
Neo, kapitalac će pasti, vjeruj mi, možda neće za dan-dva ali hoće, a onda ... na red dolazi sitna riba, razni cvergli, ožboltići, pretorijanci i ostali ...

Pasti će s kompletnom vladom na izborima prije sigurno neće.

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #8 : Studeni 23, 2010, 01:07:39 poslijepodne »
... Misliš da će privreda izdržati do izbora ? Misliš da će Šuker moći otići kao u supermarket i "donijeti" nam još pun kufer milja eura duga ? Predviđa se da će do ljeta biti oko 500 000 nezaposlenih. Ok koliko je stvarno "nezaposlenih" to je pitanje,  jer ih masa radi u fušu, ali broj se svakim danom povečava. Europska unija radi po principu Batine u jednoj ruci, a Mrkve u drugoj ... Ako budete dobri, pristupit ćete uniji, a ako ne budete ... Više se sad ne radi da li HDZ može izdržati na vlasti ili ne. Od samog početka su postojale interesne skupine, a pripadnost nekoj stranci samo je bilo paravan. Ako se sječaš, Šuker je izradio gospodarski program za Paška Patka (Pašalić) i onda odjednom se priklonio Sanaderu. Jaca ga je pratila ko pesek, kam god je išao, a sad nema pojma što je sve on radio, dogovarao i potpisivao. Raspast će se ta kula od karata sama od sebe, iznutra ...

Offline fitt

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #9 : Studeni 24, 2010, 04:23:50 poslijepodne »
Ne kužim, kaj ga mijenja samo zato kaj je nepopularan??????????????????????
Besposleni internetski ,nadimkom zaštićen, anonimni zloporabitelj - inanugurirani masturbator

Offline Vegi

• Iskusni član
« Odgovori #10 : Studeni 24, 2010, 05:32:35 poslijepodne »
Ne fitt, uopće ga ne mijenja. Smjena ministra financija u ovom trenutku nebi imala nikakvog smislenog učinka na sveukupno financijsko stanje u kojem se trenutno nalazimo.
Dok god HDZ ( premijerka) kalkulira bili se kojekakvim kompromisima održali na vlasti ili povukli radikalne poteze i time i ministru odvezali ruke, dotle ministar financija, ma ko god bio, neće moći vući poteze koji bi bil realni korak ka boljoj financijskoj budućnosti.

Ova naslađivanja od strane koko-vg i ostalih lupetala iz te ekipe ovdje na forumu samo su znak njihove politikanske zadojenosti i zadovoljenja primitivne ljudske naslade potaknute nedostatkom sivi moždanih stanica.
« Zadnja izmjena: Studeni 24, 2010, 05:52:05 poslijepodne Vegi »

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #11 : Studeni 24, 2010, 06:30:22 poslijepodne »
O kakvom naslađivanju ti govoriš ?  Tako nešto može napisati samo osoba koja nije svjesna situacije u kojoj se nalazi zemlja. Dok se ne dotakne samo dno i ne krene se od početka, mičući sa puta sve one koji su doveli zemlju u ovakvu poziciju, te one koji su svojim postupcima i prešutnim odobravanjima dopinjeli tomu, dotle nam neće biti bolje.  Da li ti je sad jasno, zadojena politikantska kreaturo sa nedostatkom sivih stanica (nažalost, toga nisi ni svjestan) .... samo vračam istom mjerom, kad već napadaš iz čista mira.

Offline Vegi

• Iskusni član
« Odgovori #12 : Studeni 24, 2010, 08:29:12 poslijepodne »
Nažalost, za razliku od tvoje ograničene , moja svjesnost situacije ,u kojoj se nalazimo ,malo je šireg poimanja od primitivnog naslađivanja.

Bilaj

• Gost
« Odgovori #13 : Studeni 24, 2010, 08:58:52 poslijepodne »
Dok se ne dotakne samo dno i ne krene se od početka, mičući sa puta sve one koji su doveli zemlju u ovakvu poziciju, te one koji su svojim postupcima i prešutnim odobravanjima dopinjeli tomu, dotle nam neće biti bolje.  

Ja mislim da si u krivu.
Ispod svakog dna ima još veće dno. Gospodarski mi uvijek možemo niže pasti. Možemo pasti do te razine da nas sve porobe i da postanemo roblje. Najbolji je primjer zauvijek izgubljene afričke zemlje.

Ne treba čekati da se dođe do dna. Treba odmah djelovati. Ako netko donese loš proračun - nek se odmah smjeni. Ak je netko glasao za loš proračun, nek se odmah smjeni. Odmah a ne čekati neke nove izbore.

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #14 : Studeni 24, 2010, 09:00:20 poslijepodne »
Nažalost, za razliku od tvoje ograničene , moja svjesnost situacije ,u kojoj se nalazimo ,malo je šireg poimanja od primitivnog naslađivanja.

... baš mi te žao ... ti čak ni ne znaš da ne znaš ... ne bum te više opterečival sa ovako teškom tematikom ...