Email:
Najjednostavnije je da zemeš tekst i onda copy & paste. Samo time gubiš format emaila ako je prvobitno bil u HTML formatu.
Ili ga sejvaš u neki .txt, ili čak .html format, pa ga uplodaš tam gdje stavljaš i slike. Onda zemeš onaj link koji ti se pruža i staviš link na forum. Ja to još probal nisam, ali ne vidim gdje bi trebal biti problem. Pitanje je samo da li taj server gdje ti slike uploadaš to podržava, ili je ograničen samo na slike.
Link ispod teksta? Pitanje je tak jednostavno da sumnjam da sam ga razmel. Evo jednostavan odgovor:
Napišeš tekst pa staviš... Ah... sad sam razmel. Treba čitati do kraja.
Ovak dok pišeš ovdje u ovom prozoru markiraš s mišem tu jednu riječ iza koje bi štel da ti bude taj link. Onda dok je riječ tak markirana odeš s mišem gore iznad prozora gdje su ti ikonice alata i klikneš na onu ikonicu "link". Naziv ikonice vidiš kad staneš s mišem iznad nje.
Nakon kaj si kliknul na "link" oko markirane riječi vidiš dodatne znakove: [ url ] i [ /url ]. Znači:
[ url ]
markiranariječ[ /url ]
Sad k tome dodaš još svoj link na sljedeči način:
[ url
=h t t p ://www.forumgorica.com/o-forumgorica-com-stranici/ubacivanje-teksta] markiranariječ[ /url ].
S tim da sam ja ove sve moje razmake stavil samo da sad na ovom primjeru kod ne funkcionira, nego da vidiš kak zgleda. Kod tebe naravno ne bi smjelo biti nikakvih razmaka.