Za goričanku i inače nemam riječi, mada su se puno puta prepucavali ovdje na forumu, sad traje ljubav, jer su se složili, da je politika fuj i da je najlakše promatrati tu politiku sa svog trijema, ljuljajući se u svojoj fotelji, eventualno sa puškom u ruci, i mantrat, fuj, meni se politika ne sviđa, ali kaj mogu kad sam kilava i ne da mi se ništa mijenjat, zadovoljna sam tako, svi su oni isti, a vi se, volite, ljudožderi...
Zašto uopće pišeš na političkim temama? Nekome nešto dokazuješ?
Ja sam se u životu oprijedjelio, da me dira, i nepravda i brisanje postova koji ne vrijeđaju nikoga, a za koje neki pikzibner odluči da mu baš nisu po šlifu, pa ih obriše, i da, smeta me laž i smetaju me parade dobrodošlice kao u New Yorku i smeta me arhaično: "Svejedno mi je i svi su oni isti"! Jer nisu!
A sad i dalje zajedno možemo pjevati: "Fly me to the moon..."
Pa prilično si riječi potrošio na nekoga za koga "nemaš riječi".
U pravu si da smo se Sledge i ja puno puta prepucavali na forumu. ALI, ono što me razlikuje od tebe i tebi sličnih istomišljenika, je činjenica da nikad nisam cendrala po forumu o tome, nisam tražila ičiju podršku, zaštitu i razumijevanje, niti je itko od vas forumaša ("vrlina čistih") napisao jedno jedino slovo slaganja ili neslaganja s njegovim načinom kad je bio sa mnom u konfliktu. Šutjeli ste mudro i veselo se cerekali iz svojih fotelja, svi do jednoga - osim jednom amarkulina na temi o homoseksualcima i jednom Točkice u temi o smrtnoj kazni. Svoja sam prava i mišljenje branila isključivo sama ili sam prijavila adminu kad mi je baš prešlo mjeru. Tada te nije boljela i vrijeđala nepravda?
E, pa sad se malo ja veselo cerekam i šta mi možeš

Kažeš da sad traje ljubav jer smo se složili oko toga da je politika fuj.
Pa ne smeta te valjda što "traje ljubav"? Kao da si malo ljubomoran na taj naš idiličan odnos?
Nije li cijela priča pokrenuta upravo zato jer mu zamjerate da je svakakav, fali vam što nije ljubazniji, a kad negdje "traje ljubav" onda ipak ni to ne paše?
Zanimljivo, kaj ne?
No, da te utješim, ne traje nikakva ljubav, samo trenutno na ovom forumiću, na moju veliku žalost, nema ni jedne poštene teme oko koje bi se počepusali.
To je prava nepravda.
Što se tiče mog političkog opredjeljenja i stava, uopće mi se ne raspreda ovuda. Najmanje s tobom i ekipom koja misli da sve zna najbolje.
U Hrvatskoj politike u pravom smislu riječi nema. Ne postoji. Sve što nam se servira na dnevnoj bazi je hrpa politikantskih floskula za koje nemam vremena jer radim više nego ikad, tako da bi mogla normalno živjeti.
Mislim da u toj dnevnoj "politici" i previše sudjelujem jer mi je nametnuta u svakoj pori života, tak da mi nemoj zamjeriti kaj još ovdje nemam potrebu piskarati o goričkoj vrloj političkoj sceni.
Ima vas dovoljno na tim temama i bez mene.
A kad već spominješ moju navodnu političku pasivnost (o kojoj btw nemaš blagog pojma), mislim da žvrljanje po forumu nije način na koji se bu nekaj bitno promijenilo, a za mlaćenje prazne slame nemam ni volje ni vremena.
So, fly me to the moon