sledge, smijem li pitati jesi li ti u kojem MK?u kojem ako jesi?
LE MC IPA Croatia - Zagreb.
ova izjava potpuno ruši tvoju tezu da je plemenitašica sebično đubre (tak nekak se dalo shvatiti iz tvojih postova o njoj). A ako ona nije đubre...
Gdje sam ja to izrekao?

Ovako, za ubuduće - svatko tko bude i dalje glumio budalu, i prozivao ikoga mimo teme - dobit će opomenu, a tko ih ima dovoljno, i bann. Nikakve uvrede, konstrukcije, izvlačenja iz konteksta, smatranja, filozofije i druge stvari NEĆE SE TOLERIRATI. Znači, služenje najnižim lažima, kako to rade markulin, mali, Joža i masaai - bit će obrisano skupa sa njima.
Stvarno je malo previše da sami konstruirate lažljive priče i optužbe (i po tome se vidi tko je jadnik!), da ne čitate ono što piše
OVDJE na forumu (mene ne zanima što piše negdje drugdje, pogotovo ne na drugom forumu). Također, neću dozvoliti nikome da skače na bilo čije komentare, traženje bilo kakvih lapsusa u pisanju i govorenju, korištenje bilo čega da se napadaju drugi, bio to ja ili bilo tko.
Svi koji imaju za cilj samo blaćenje neke osobe ili forumaša, ovdje nisu dobrodošli, i skretanje sa teme zbog takovih stvari će se kažnjavati.
U samom uvodnom tekstu piše da su jedni od organizatora TUR BIKERSI - prema tome, ja se držim toga navoda, koji ovdje piše, i njih sam i komentirao.
Nisam protiv nikakve humanitarne akcije (i sam sam kao bajker sudjelovao u dosta njih, svake godine po nekoliko njih za poginule ili stradale kolege, za spomen vožnje, za izgradnju nečega itd itd...),
ja sam se samo osvrnuo na pozadinu nečijih htijenja, što nepoznavanje situacije za mnoge dovodi do prozivanja bez temelja i bez granica, vjerojatno jer sami o sebi imaju mišljenje kako sve znaju i sa svime su upoznati, pa im takva "svijest" daje zeleno svjetlo da ulijeću i gdje treba i gdje ne treba. A to je loše, pogotovo je loše ne pitati bar na što ili koga ili zašto sam tako mislio, nego odmah uvredama, drvljem i kamenjem sa najnižim prozivkama. To nebu išlo.
BTW,
jedno od troje nagrađene djece dobro poznam, radio sam sa njezinom majkom godinama, i znam ju od najmanjih nogu, kao i puno priča što je sama prolazila sa invaliditetom svog djeteta. Tako da je i time pljuvačnica promašena 101%, no najžalosnije je što to ne smeta, i neće naučiti kulturi i obziru one najgalsnije kojima je to osnovni obrazac ponašanja, uz već spomenuto etiketiranje i konstruiranje najgnjusnijih laži - kao što je ovaj markulinov ulet iz citata, kojom sam ja po njemu izrekao tezu da je plemenitašica obično sebično đubre, iako ja to nikada nisam ni pomislio, a kamoli igdje izrekao, niti bi mi išta od toga bilo i na kraju pameti.
Takove stvari će se ubuduće najstrože kažnjavati, i nikome se takove laži i konstruiranja neće tolerirati.
Da nebu bilo "nisam znao". Sad znate.A sada se posvetite humanitarki. Ili šutite. Trećeg nema i neće ni biti.