0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
a nemate pojma ni gdje su sva ta mjesta u Turopolju koja su trenutno poplavljena ni kako doći do njih u normalno vrijeme (a da ne spominjem sadašnje uvjete)
Citat:a nemate pojma ni gdje su sva ta mjesta u Turopolju koja su trenutno poplavljena ni kako doći do njih u normalno vrijeme (a da ne spominjem sadašnje uvjete) Bitno da ti i tvoji pajdaši znate, tako i danas ekipa iz foruma mladih svi do jednog u crvenim majcama dijele vodu po Čiću TEMELJEM STRANAČKE PRIPADNOSTI....ako si iz SDP-a dobiš dvije boce, ak si iz HNS-a jednu a ak veliš da si iz HDZ-a ne dobiš nijednu...
jel bila eksplozija brane ili ne?
to mogu potvrdit svi ljudi koji su bili tam
osim ak su bacali petarde pa su ljudi čuli te detonacije
SRAM TE MOŽE BIT!
Je bilo je miniranja brane, to mogu potvrdit svi ljudi koji su bili tam, osim ak su bacali petarde pa su ljudi čuli te detonacije. A ti muha, neznam kaj bi ti rekel, SRAM TE MOŽE BIT!
Mislim da je u ovom slucaju ipak kao dan jasno da je podnositelj kaznene prijave osoba koja se trenutno nalazi u iznimno teskoj psiholoskoj situaciji te ne razmislja racionalno, no svojim postupcima steti drugima. Ljudi moji pa cak ni index nije pricu razvezao sto vam dovoljno govori o kakvoj se nebulozi radi.
Mislim da je nekim ljudima uzalud bilo šta objašnjavat, ONI VEĆ SVE ZNAJU!Dražen Tomić je jedan jako racionalan i razuman čovjek, kolko ga ja poznam, a poznam ga dobro, to kaj je poplavljen nije pomutilo njegov zdrav razum. Nek misli ko kaj hoče, vrijeme bu pokazalo jer optužba opravdana ili ne!