Ovdje je to namjerno napisano tako stila i kvalitetnijeg opisa radi - nije kopirano, kao što to ti radiš (da ne velim da su svi iz struke to zvali, a
i danas to zovu tako - "ŠNITŠTELA"... no ti o tome, jasno, pojma blagog nemaš, glavno da serendaš... da si dosljedan, uputio bi nas i na hrvatske izraze za video, videorekordere, drajvere, adaptere, kabele, softvere, grabbere - a što su sve izrazi iz te Lidlove reklame koju je Kunta prenio ovamo...).
Ti izrazi su strukovne prirode, i struka ih koristi istio kao što koristi i šteker, antenu, šalter, kompjuter... to je tako i gotovo, to je govorni jezik majstora i struke, i iako isti nije u udžbenicima - on se saživio sa svakodnevnim govorom i kao takav se koristi i u zagrebačkom slengu, zagrebačkom govoru, lokalnim dijalektima i šatri, kao i širom Hrvatske kao ostavština nekadašnjih vladara Hrvatske i njihove germanistike.... I za to ima opravdanje, za razliku od kopiranja srpskih viceva (koji i nisu srpski, ali si ih tamo pobrao...), i njihovo spuštanje ovdje bez prilagodbe forumu, narodu, jeziku i elementarnom poštovanju ostalih forumskih sugovornika, kao i kulturi govorenja i pisanja u hrvatskom jeziku.
Ja srpske tekstove bilo koje vrste NIKADA neću donositi ovdje, jer to - za razliku od tebe - nije moj izričaj, jezik, stranka, narod i forum, ja nisam SDSSovac, SDPovac i njima slični. Nisam ni lijenčina koja samo kopira u roku 3 sekunde jer želim sve što prije skinuti sa neke stvari - a što isto karakterizira tvoje učešće na forumu, očito nisi čuo za narodnu izreku da se "jeben i pošten ne može biti", iako si ti uporan u nastojanju da pomiriš te dvije krajnosti. A moja nahođenje je oduvijek bilo da ili velim kak se spada, ili ne velim niš. Između ništa ne postoji, iako se ti upravo u tom ništavilu najbolje snalaziš. Kakva stranka, takvi i stručnjaci...
Problem je u tome kaj se loviš za svaku slamku koja bi ti kao dala za pravo, tako potenciraš incidentne situacije na forumu, a ne shvaćaš osnovne stvari. Iako sumnjam da shvaćaš uopće i išta. Jer da shvaćaš...