Grrr...

Ovo bi najbolje pasalo pod
Novi forum u Velikoj Gorici, ali neko je to zaključal!
'ba te to tvoje zaključavanje!

Već ni sam ne znam kak dugo tražim temu na koju bi najbolje pasalo napisati ono kaj hoću, ali najbolja je zaključana! Al pošto mi se zbog te sitnice koju sam sam htio ovdje podijeliti sa vama ni štelo otvarat novu temu bum to napisal ovde.
Naime, prvi put sam danas malo krenul čitati po tom novom forumu, kad mi kao prvo palo u oko da ja te linkove u postovima ne smijem vidjeti ak nis registriran.
Hej!Piše: [
You must be registered and logged in to see this link.]
'bo te forum, pomislih, ali pošto sam ja na ovom uvijek prijavljen, ajde da provjerim kak je ovdje ak čitaš neprijavljen.
Odo ja tako na ovaj forum bez da se prijavim i - pogodite:
sve se vidi. I linkovi i ubačene slike sa drugih portala. Tak i treba biti! Svako drugo rješenje bi bilo bezveze.
Osim toga na onom forumu sam još primjetio skroz dolje informaciju da ne mogu odgovarati na postove. Onda sam se sjetio da sam vidio neke postove plemenitašice kao gosta, pa sam pomislio da ovdje mogu i gosti pisati, ali to tak nije. No, ni ne mora biti, samo sam išel provjeriti kak je to tu.
U svakom slučaju bih iz iznesenih razloga izjavio da je ovaj forum bar po tehničkim kriterijima puno otvoreniji nego onaj drugi, jer taj drugi informacije skriva korisnicima koji se ne prijave. Na taj način te jednostavno primoravaju na registraciju. Kao da su te informacije iz tih linkova baš tolko vrijednije nego negdje drugdje, recimo ovdje.
Pih!
A ja sam tip koji, ak me neko na nešto primorava, onda dela upravo obrnuto. I vjerujem da nisam jedini takav. Loša im je ta politika...
Jadno.