Velika Gorica - neovisni forum? Ne mogu više da šutim
Malo, malo pa se spominje GBR, VŠO, ZŠ, VFK, dajte molim Vas i nama smrtnicima objasnite o kome se radi. Što ne znam proguglam, a ako na nekom neovisnom forumu imam potrebe googlat da otkrijem značenje vaših skračenica onda svaka vam čast na neovisnosti. Neovisni ste kao i Lijepa naša i prodali bi i dušu vragu samo da vama bude bolje

Stjepane,
uz dužno poštovanje, da ste duže na forumu znali bi što znače te skraćenice i na koga se odnose, to je postala praksa a te skraćenice su postale Brend, vidiš da muha nemože ni jedan post ni na jednoj temi napisati a da ne spomene
GBR (tebi za informaciju, to je Goran Beus Richenbergh), usput da pitaš svaki forumaš bi ti objasnio, uvjeren sam u to.
Ako si to napisao samo tek toliko da bi nama na kraju imputirao nekakvu ovisnost i izdaju nečega ili nekoga, e onda si se zahebal skroz, a ti razmisli tko izdaje nacionalne interese, tko je napravio propust u Saboru da Srbima omogući ponovo autonomiju, tko je od ove lijepe i sretne zemlje nakon oslobođenja napravio socijalni slučaj, razmisli tko je upropastio sve što je vrijedilo, tko je pokrao i opljačkao zemlju i ovaj narod na sofisticirani način, što čini i danas još uvijek, razmisli tko je zadužio moju i tvoju djecu da dok su živa nemogu se oporaviti, zadužio zbog svega prije rečenog a ne zbog razvoja, razmsli tko je tebe kao branitelja godinama kupovao, kupovao tvoje povjerenje a ne istinski se brinuo o tebi, razmisli tko je napravio jedno veliko ništa u smjeru dokazivanja i lobiranja u dokazivanju obrambenog domovisnskog rata, razmisli tko je isporučivao generale u Hag, razmisli zašto Srbija već danas pokreće nove tužbe za Američku tvrtku koja je po odobrenju Američke Vlade pomagala u Oluji, razmisli kuda plovi ovaj napušteni brod, napušten od svog kapetana koji je odplovio za Ameriku, možda i zauvijek a ostavio svoj narod u najtežim trenutcima, tebe, mene, sve nas, razmisli još puno toga i kad razmisliš javi nam se ovdje ponovno s konstacijom da bi mi prodali i dušu i vraga, izdali sve poradi sebe i svojih intersa, moš misliti koliko smo mi kvarni i zločesti naspram ovih koji sve predhodno nabrojano učiniše. Živio!