A jesi ga razdužiooooooo, ali ništa novo za tebe. Večeras je nešto što ima veze sa motorima, ali pošto nisi na moronima.hr vjerojatno nemaš spoznaja o istom.
To znači da ne smiješ reći što je?? Ili moram baš ići na portal motori.hr i doznati što je (obzirom sam tamo član redakcije, što je funkcija koja nema veze sa forumom!). Pa tamo kaže - na
http://www.motori.hr/kalendar/ - da je susret TNT Ridersa...
Ispao si jako tajnovit, i strašno važan jer si znao nešto tako beznačajno kao što je javni podatak do kojega ja još nisam došao...
Nisam ni ja tebe sretao, makar sam prelazio po 30-ak tkm godišnje pa je moje jedino mišljenje bilo da si caffe racer.
Vidiš, vidiš, ja se ne kužim u te pederske fraze, pa i meni i ostatku ljudi malo objasni kaj to je - "kafe rejser"... to su oni motori koje nemreš voziti duže od prve birtije, ili između dvije birtije, tj. kafića - jer su pojam udobnosti i svega ostalog pozitivnog? Ili je nekaj drugo posrijedi - brdo ulupane love u nekakav kvazi-dizajn kojim se poručuje da se ima love, ali nema ničeg drugog...? Daj malo, zapali žarulju i prosvjetli nas... nedo Bog da me neko svrstava u takvu nekakvu gayozvučnu kategoriju...
I ja sam vozio puno dionica, no
ne znam zašto bih morao ikoga sresti, pa tako i ja tebe - ili ti mene?
Čega je to dokaz?? Meni to ne pokazuje i ne dokazuje apsolutno ništa, a ako to tebi nekaj znači - samo se ti tješi da si ne znam kaj... ja susrete izbjegavam, jer su hrvatski susreti - mahom 99% njih - živi shit. Isti raspored - pozornica na kojoj drketa lokalni bend, oko 1 u noći eventualno nekakva gola fuksa, 30 metri dalje je šator sa grahom i/ili bažuljem, i neizostavan šank gdje je mnogim "bajkerima" smisao života, jer popiju više pive negoli naprave kilometara, a ja nisam onaj kojeg takvi sportovi zanimaju, jer ne pijem (jednu pivu ne smatram cugom, to je ništa prema onima koji popiju gajbe...).
Uglavnom, mnogi susreti nemaju veze sa moto-svijetom, već samo sa velikom željom da se od tog moto-svijeta napravi dobar posao i uzme lova preko noći maltene za ništa - za tanjur graha i podaskani šank sa dva pivska automata...
Ja, kada idem nekuda, upoznajem taj kraj, vozim se uokolo, obilazimo znamenitosti, obilazimo prijatelje koji nas vode svukuda u obilaske svojeg kraja - uglavnom, svugdje sam samo ne za šankom i na susretu. Tamo se pojavim(o), upišemo kao klub (ili ne upišemo ako sam sam), eventualno popijemo jednu i prođemo parkane motore da vidimo zanimljivosti, i idemo dalje...
Tako je bilo i u Slunju na 15.-obljetnicu Oluje (MK Poskoci, 07. kolovoza) - na samom susretu smo bili samo na upisu, pa otišli, vratili se na sam moto-defilej i otišli - sve skupa u krugu nismo bili pola sata... no zato smo obišli jezera kod Cetingrada, cijele Rastoke, prijatelje u Batnoga... jebe mi se za susret, kurenje guma i pucanje iz auspuha - to je zanimacija za kretene! Ako ti smatraš da si zbog obilaženja susreta bajker, a ja ne - alal vera, samo ti sebe tješi. Meni ne treba ničije priznanje, najmanje tvoje. Ja znam što jesam, znam što znam po pitanju motora i vožnje, i znam da je to daleko više negoli ogroman postotak "bajkera" ima pod guzicom i u glavi. No oni imaju dobru podršku svojih pajdaša istog znanja i iskustva, pa se tješe u zboru.
Meni je prednost što se ja ne trebam nikome dokazivati, i ne zanimaju me ničiji kriteriji, pa tako ni tvoji. Ja sam sa preko 30 godina iskustva na motorima odavno dokazan apsolutno svima kojima se trebam dokazivati, i do kojih mi je stalo. Ostali su kategorija zvani - "nula bodova"...
Da si policajac je svima dobro poznata stvar, a da si biker - NISI!
Kada ti tako kažeš - koji maloumno valoriziraš ljude po tome jesi li ih sreo ili ne (ti si, kao, nekakva mjerna jedinica za "bajkera", pa tko te nije sreo - nije bajker??) - onda ja nisam bajker. Jer ti i ja sigurno nismo isto, i ne želim da nas trpaju u isti koš. Nemoj me nasmijavati... znači,
nisam bajker jer me ti još nisi sreo... ovo je za krepavanje od smijeha!!I ti sebe smatraš umnom i pametnom osobom nakon takvog stava?
Jesi li branitelj? Ne znam i ne ulazim u to dok se jednog dana ne objavi službeni registar, ali i taj registar ima svoje mane.
I da znaš, i da ne znaš - nebitno. I sa tobom, i sa mnom - ima tko će se baviti. Ja se nema od koga skrivati, imaš li ti - vidjet ćemo. Voditi braniteljsku udrugu u mojim očima ne znači baš puno. Dapače, ima ih koje su osnivali i vodili ljudi koji branitelji i nisu, no tako su si htjeli dati pokriće i da ih nitko više ne dovodi pod znak upitnika...
Smeta te osnivanje još jedne braniteljske udruge?
Da, smeta me, jer je ista dokaz kako su cigani za vas - gospoda.
Smeta te osnivanje još jednog moto kluba? Pa što te ne smeta?
Ne smeta me osnivanje nikakvog moto-kluba - nemoj srati i lagati, izmišljati i stavljati mi u usta riječi koje ja nikad nisam rekao. Dapače, ako se je itko borio i zalagao da svi imaju slobodu osnivanja klubova i nošenja boja kakve im se sviđaju - to sam bio ja, koji jedini nije bajao i povlađivao kriminalcima koji bi određivali kako i tko će se ponašati na cesti u Hrvatskoj. Čkomio si onda - čkomi i sada. Ti sigurno nisi taj koji će ikoga prozivati i ikome soliti pamet. Jer kada je u moto-svijetu to trebalo, znam tko je bio uz mene u borbi za prava da smo svi na cesti jednaki, a ne da ju neki svojataju.
Smeta me da svaka šuša misli kako je sama zakon za sebe.
Uglavnom, smeta me puno toga. A i tebe smeta - istina.
Ako netko misli da može više dobrog napravit ulaskom u politiku - široko mu polje, ali tada u Udruzi više nema što raditi.
Malo mašemo "demokracijom"... tako tipičnom isključivošću i bahatošću, koja je i dovela do toga da imamo više braniteljskih udruga negoli valjda registriranih vozila... tako si možda i ti odletio iz neke udruge prije, pa si sada složio svoju - jer je to bilo neophodno, obzirom da ti niti jedna od njih 256 prije nije mogla pomoći... to nam želiš reći?? Ti stvarno misliš da pričaš sa budalama ovdje... sorry, ali to je jedini zaključak koji se nameće sam po sebi...
I savršeno se uklapa u ono što sam rekao u postu prije - ako ne mogu biti ja, onda ćemo ići osnivati dalje - udruge ili stranke, svejedno, obrazac je isti! - glavno da smo mi najbolji, najistinskiji, najoriginalniji, jedino su kod nas branitelji (ostalo je sve pod velikim upitnikom, itd itd...), mi smo jedini pošteni, mi jedini znamo, mi...
I da, ostajemo nepolitička i nestranačka organizacija, a ako nekog podržimo onda je to u interesu Hrvatskih Branitelja, ali opečeni gorkim iskustvom to je sve danas jesi, sutra nisi.
I što je pjesnik želio reći?
Pohvalno je pokretanje akcija koje idu za neke takve stvari, no također je mnogima pun quaaa takvih akcija i skupljanja kunu po kunu za stvari koje je država morala, i imala obavezu odraditi. I meni je prepun quaaa upravo toga.