Jel neko zna na kojem se planu od
svih tih razbacanih planova na goričkom portalu može izvuči informacija da li bu Pleška slijepa ili ne? Ja to nekak nemrem najti.
Jel uopće postoji obaveza grada da nas informira o tome jel bu neka cesta zatvorena ili ne, a ponajviše gdje točno bu zatvorena?
Uzmimo u obzir da neki investitor želi otvoriti obrt ili slično koji je dosta ovisan o prometu. I sad, da je analiziral sve karte na gradskom portalu i ne našel ništ sumnjivo pa kupio česticu u Pleškoj, sad bi to bio zajeb. Znam, sad budu se našli pametnjakovići koji budu komentirali "a zakaj ni pital", ali ak imamo portal gdje ima brdo karata, valjda se more očekivati da takav jedan značajan pothvat bude tam dokumentiran, ili ne? Rotor na početku Pleške je označen, ali križanja sa obilaznicom nisu detaljno prikazana.
To argumentiranje da je to županijska cesta je po mojem skroz bezveze. Pa valjda grad zna kaj bu se delalo na njegovoj površini. I valjda o tome može obavijestiti svoje građane. Ako to ne dela (karte tog dijela gdje bi se nekaj moglo zaključiti još nis našel) onda u qurac s gradom i njegovim portalom i svim kartama tam. Jedina karta koju sam ja našel je
plan prometa kod sportsko rekreacijskog centra. Tam se nekaj malo vidi da nema isplaniranog spoja Pleške i HBZ i obilaznice. Ili to ide ispod zemlje? Samo se vidi nekaj ko rotor(čić) na kraju? ? ? ?