Stjepan Radić & Mlačanin - držite se teme, držite se pisanja o Domeku Turopoljskom, a ne analizama i hračakanjem po osobama koje u Domeku nešto po funkciji. Oni NISU udruga - jer će ista postojati i kada oni to više ne budu, ili ako odu iz nje. Zato se ograničite, i vi i svi ostali, na bavljenje samom Udrugom, od njezinog mota, ciljeva, akcija, djelovanja itd itd, bez ikakvih apostrofiranja bilo kakvih pojedinaca.
Dokle god radim ovaj posel moderatora, neću dnevno gubiti brdo vremena da rješavam pritužbe i zahtjeve za brisanjima, kažnjavanjem, uređivanjem itd itd članova i njihovih postova, kao niti čišćenja inboxa zbog pritužbi i prepucavanja. Nisam pristalica brisanja i cenzure, no kad već do toga dojde - ako vam nestane post, to je zeleno svjetlo i znak da je čaša puna, i da bu uskoro ili pukla ili se kroz prolijala, pa molim za hitno otrežnjenje onoga kome se to desi.
Tako da stavljam na dušu svima - držite se tema, nemojte trolati, spamati ili offati teme, lokalpolitičku pljuvačnicu ću ubuduće tolerirati samo i isključivo u samo tom podforumu i samo u temama koje budu za to (sad sam se sjetio - sranje, sad ću morati i ja čitati taj plac, to smetlište najnižih ljudskih instikata, no tamo ću dolaziti sa buldožerom spuštene ralice u najniži položaj!...). Mada ću se u sličnom vozilu vozikati i kroz ostale teme. Bar mi iz Mraclina znamo kak smetlište izgleda - zato ga lako i prepoznajem!
Najvažnija stvar -
DRŽITE SE TEMA, ne smeta me toliko trolanje pokretanjem visokoparnih tema koje razvijaju burne rasprave, smeta me kada se namjerno razvodnjava tema ubacivanjem offa i kada se u svemu poteže politika, bez koje očito neki nemreju ni na zahod - to je, globalno gledano, faktor koji najviše šteti forumu i najviše odbija potencijalne nove članove... kad već nemrete bez politike, onda ćete ju barem držati unutar nekih plutača, a ne da ta zmazana mrlja pluta uokolo, kao ona iz Meksičkog zaljeva, i uništava sve i sva... Nadam se da sam bio razumljiv svima, nebum sad tražio klik na "dogovoreno!"...

Za sada toliko - ne želim više u ovoj temi čitati o bilo kojoj fizičkoj osobi. Samo o Domeku...