........... Htio bih da ovo razumiješ ko jedan dobronamjeran savjet.
Da, i ja to pokušavam već par puta, ali ne vidim da je dobronamjeran savjet pao na plodno tlo.
Primjer 1: "
sve ovo što ste do sada napisali jednim dijelom pada u vodu."
Ključne riječi -
sve ovo … jednim dijelom (dajte se odlučite ili je sve ili je jednim dijelom)
Primjer 2: cijeli citat koji je BobRock naveo – koje je pitanje, zaključak, mišljenje?
Svašta , ...........
Slažem se sa mišljenjem stručnjaka koji ste skopirali. Uostalom, tko sam ja da se ne bih složila.
I da, pogodili ste, ne samo da se „
vama osobno čini“ nego se i ja se točno prepoznajem u ovom mišljenju.
Valjda sam se zato i prijavila na VG forum i dobila inventarski broj.
Stoga na forumu kontaktiram „
samo s ljudima koji su posebni ili imaju visok status, pa mogu o ljudima s kojima se druže govoriti da su jedinstveni, savršeni ili nadareni“……. (nadam se da ovdje uvrštavate i sebe kao i sve ostale forumaše)
Ali vaše mišljenje je ipak samo vaše, i moram skrenuti pažnju da ste pogriješili u jednoj maloj, minijaturnoj sitnici: „
hoćete reći plemenitašice da sve što pišete da je argumentirano..“
Ako već znam pisati, a to ste vjerujem osobno zaključili, onda mi
nemojte stavljati riječi u moja usta tipa: hoćete reći….
Jer, prvo - sve što ja hoću reći to i kažem ili u ovom slučaju napišem.
I drugo – da sve što napišem je argumenitrano i vrlo dobro obrazloženo zašto ja to tako vidim kako vidim.
To što
vi taj moj pisani izričaj
ne možete razumjeti to pripisujem
svojoj kak stručnjaci pišu „iskompleksiranosti“.
I ovo ću pripisati
svojoj „iskompleksiranosti“:
(
citat) „
meni osobno se čini slijedeće : Vi kao dominantna osoba na forumu , željom za isticanjem kao što ste Vi….“ (
gotov citat)
PS „obožavam“ ljude koji koriste riječ „sve“.
Eh Bob Rock............ Sve ljrpo pise, samo ti neznas citati ili ostaje ono... da si glup!
Eto skrenuli mi s Bosanaca na pismene ljude. Dobar pomak. Samo loše je u tome da prozivaju polupismeni.