naravno Bilaj ... sleđ kreće iz Lučkog, dobro da ni rekel iz Bosiljeva.
Tko je rekao da ja krećem iz Lučkog? Tamo počinje autocesta, a meni do nje treba 15 minuta. Naravno, baš bih volio vidjeti da si ti na naplati Lučko za 15 minuta - za to nema šanse. Ili ja krenem iz Mraclina, a ti iz VG u isto vrijeme - cilj je naplata Lučko; si siguran da i to ne bi došao - IZA mene?
Problem je u biti što ja govorim iz pozicije vozača, a ti iz pozicije kilavca za volanom, koji nam tu servira nekakva infantilna tumačenja i gura nekakve bezvezne daljinare, koji ne utječu na stvarnu brzinu i sposobnost vožnje. Daj shvati da od vremena kada si ti tamo bio - promijenilo se mali milijun stvari.
Veli da može (Split - Dubrovnik 235 km) prijeći za sat i pol ili manje (pola od toga nije autoesta) čak i po HAK-u na kojeg se pozivaš put traje preko 6 sati ili pogledaj na ovaj link a nigdje se ne spominje da treba iz Gorice doći do Lučkog ...
Pa ja se pozivam na HAK da TI vidiš kako je mala razlika od onoga kaj ti tvrdiš da je nemoguće, pa do toga da se prelazi put poštujući sva ograničenja. Od VG do Lučkog (ja dapače ne računam od VG već od Mraclina!) meni treba 15 minuta. No i to ne mijenja bitno ništa - ja ću i sa Mraclinom biti na Stradunu debelo prije 5 sati.
tam vele da se od Zagreba (ne Velike Gorice !) do Dubrovnika (ako se vozi konstantno 120 km/sat) može stići za 4.9 sati ... ako se vozi 160 km / sat ... da se može doći za 3.7 sati (istina, dobar dio ceste možeš voziti tom brzinom)... samo ne znam zakaj svima nama treba samo od Gorice do Lučkog 15 minuta ... jedino sleđu treba 5 minuta (ako usput ne stane na kavu) ...
Jesi li shvatio koliko nisi u pravu? Ako treba (po njima) 3.7 sati -
zar misliš da 15 minuta od Mraclina do Lučkog bitno remeti ono što sam ja tvrdio? I sa tih 15 minuta (ma nek bude pola sata, da se približim tebi), i opet sam u Dubrovniku debelo ISPOD 5 sati - a
to je nešto za što ti tvrdiš da je nemoguće. Valjda sada i oni lažu, najbolje da se tamo ulogiraš i njima isto objasniš, kao i nama, da se do Dubrovnika NE MOŽE stići za 5 sati... Štef, daj onaj smajlić "rolling funny", tako se najbolje može opisati silna pamet kokota.
Može oklada za manje od 5 sati - ali uz obvezu da popijem 3 kave usput na različitim mjestima - to dokazujem računima?