Fak d Čazmatrans.
STVARNO SI DOSADAN STIM RACUNICAMA. SVAKO IDE NA MORE KAKO HOČE. PUNO IH IDE I AVIONOM .
Da razumiješ računice, nebih ti bio dosadan. Jer kontra se udara argumentima, daj mi izračun koji pobija moj, i reći ću da nisam u pravu. Do tada se vrati u svoj pješčanik.
I nitko nigdje nije osporio da svatko ide na more sa čime god hoće. No to i nije tema. Tema je autobusna linija za more iz VG, i isplativost tih vožnji sa svim troškovima.
JA SAM ZAVRŠIO FAKS, DOBAR POSAO NAŠAO, KUPIO NOVI AUTO KOJI MALO TOROŠI , PA ZNAŠ ŠTA OPET IDEM S ČAZMATRANSOM NA MORE POGOTOVO SAD KAD MOGU OTIĆI DO VODICA ILI ŠIBENIKA
Priznaj da si kupio vozački ispit, i da te je strah voziti dolje u onoj gužvi. Ili ti mama neda.
JESI LI TI IKADA BIO U VODICAMA DA MI KAŽEŠ JEL BI TI SE DALO UPALITI PO ONAKIM ULICAMA AUTO DA IDES NA KAVU .KAD SVE PJEŠKE MOŽEŠ OBIĆI
Ja u Vodicama nisam bio nikada. Jer ljetujem u Tribunju, a to je od Vodica oooo-hooo-hooo...
Da nisi ti bio onaj koji im je srušio rampu na ulazu na rivu? Pa su ti zabranili dolazak autom u Vodice?
UOSTALOM MENI SE ČINI DA TI I NEJDEŠ NA JADRAN NEGO U DALMATINSKU ZAGORU GDJE OČITO IMAŠ BESPLATAN SMJEŠTAJ PA SE MORAŠ VOZITI AUTOM DO MORA 15 - 20 MINUTA.
Meni se čini da si ti bio na faksu kao i ja u Kini. I da si možda na faksu svaki dan - kao portir. Jerbo ti je pismenost tolika da me frče od tolikog znanja i akademske obrazovanosti.
A JA ČU OVE GODINE KAO I PROŠLE BITI 30 METARA OD MORA POPITI KOJU PIVU JEL SE NEMORAM BOJATI POLICIJE DA ČE ME ZAUSTAVITI , A MOŽDA SI I PLATIM NOČENJE U HOTELU .
Pa i ja sam na samoj obali (ne samo 30 metara od mora), a pivu si popij ako te mama ne gleda. Inače bi moglo biti galame.
SAMO DA ZNAŠ NISI VIŠE INTERESANTAN STIM OMALOVAŽAVANJEM AUTOBUSNOG PRIJEVOZA I VOZAČA.

Oprosti, ali pod
1. nemoj galamiti, ako ne znaš iskopčati velika slova, reci, budemo pomogli;
2. nitko nikoga ne omalovažava, nego raspravljamo o isplativosti. U tom slučaju postoje određene računice, koje ti očito ne razumiješ, ili ne želiš razumjeti, a to je zbog točke tri, koja glasi
3. jer si sam vozač autobusa.
=====================
A najveći broj njih ima faks. Prometni. Kupljeni.
I sada mogu biti šefovi voznog parka.
=====================
Potpis ti je istinit; dobro je za malo para otić do mora!
Zato nitko i ne ide busom. Osim tebe koji ga voziš, pa ti je to stvarno jeftino. Dapače, besplatno...