.........
Ispricavam se ako sam gdje pogriješio i ako sam koga uvrijedio nije bilo namjerno samo želim pomoći. U današnje vrijeme sve se treba staviti na papir i vidjeti sto je povoljnije.
Meni je vaša tema i savjet vrlo ohrabrujuća, jako dobrodošla i proslijedit ću je dalje, ostalim studentima ili mladim ljudima koji nemaju novca za boravak na moru, a na ovaj način svakako mogu biti na ljetovanju, pa ako ništa vikendom.
I ja razmišljam krenuti tako bar do Zadra, pa poslije „hvatati“ neki drugi autobus prema Splitu. Vjerujem čak da nije niti velika gužva u tim busevima pa se može lijepo odmoriti tijekom noći. Inače, znam za tu liniju, ali prije su vozili (i ne svaki dan) iz Siska preko Topuskog na Karlovac pa tako i natrag. No, vidim promijenili su trasu.
I inače češće idem nekim drugim (bus, spavaća kola u vlaku, avion) prijevozom na more, jer je jeftinije, mogu uživati u pogledu i primjećivati prirodu, mogu se opustiti, mogu spavati, mogu educirati dijete koje onda nije "kufer", i u konačnici automobil mi na moru samo smeta jer se plaća dnevno parkiranje (čak i u hotelima), pa bude sve dane na suncu, pa si u strahu da će mi ga netko oštetiti itd.
Na moru mi auto uopće nije potreban, jer na sve izlete idem brodom ili busom.
Svakako vam hvala na ovoj informaciji, sigurno ću je iskoristiti.
Ako ništa onda da odem na Pašman ili Ugljan kod prijeatelja tijekom vikenda. Jedino ne znam kak ću "ubit" vrijeme ranim dolaskom u Zadar. U stvari znam, ne sjećam se kad sam zadnji put pratila izlazak Sunca. Evo mi prilike.