Autor Tema: Otvorena tribina na temu "Položaj žena u Islamu" ,petak 11. lipnja  (Posjeta: 7091 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

shaka zulu

• Gost
Otvorena tribina na temu "Položaj žena u Islamu" ,petak 11. lipnja
« : Lipanj 10, 2010, 10:13:24 poslijepodne »
Poziv: Otvorena tribina na temu "Položaj žena u Islamu"

Forum mladih SDP-a Velike Gorice u suradnji s Vijećem bošnjačke nacionalne manjine Grada Velike Gorice

u petak 11. lipnja 2010. organizira:

Otvorenu tribinu

na temu:  „Položaj žena u Islamu“

Voditelj tribine  je mr. sc . Mirza ef. Mešić,  imam Zagrebačke džamije, koji će gostima tribine pokušati približiti odnos Islama prema ženama i njihov status u islamskom društvu (položaj žena u islamskim obiteljima,  u obrazovanju, odijevanje žena, vjerski fundamentalizam, odnos  Islama i  Europe...).

Tribina će se održati u Gradskoj vijećnici Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica s početkom u 20 h.

Dođite na tribinu, slušajte, pitajte  i saznajte sve što ste  htjeli znati o Islamu, a niste se usudili pitati !
http://www.sdpvg.org/news.php?subaction=showcomments&id=1276016395&archive=&start_from=&ucat=&

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
Odg: Otvorena tribina na temu "Položaj žena u Islamu" ,petak 11. lipnja
« Odgovori #1 : Lipanj 11, 2010, 09:32:12 poslijepodne »
Da, ja i svog frizera pitam kada je vrijeme za frizuru!!

C'mon, našel si koga bum pital za položaj žena u islamu... kada tribinu bude održavala svjetska udruga žena izbjeglih iz islama i njegove "ljepote i demokracije", onda ćemo doći na tribinu... ova će biti na razini kao da mi HUP priča o poštenju prema radnicima, Jadranka o poštenju u HDZ-u, a Ratko Mladić o humanom ratnom pravu...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #2 : Lipanj 11, 2010, 10:26:06 poslijepodne »
Da, ja i svog frizera pitam kada je vrijeme za frizuru!!

C'mon, našel si koga bum pital za položaj žena u islamu... kada tribinu bude održavala svjetska udruga žena izbjeglih iz islama i njegove "ljepote i demokracije", onda ćemo doći na tribinu... ova će biti na razini kao da mi HUP priča o poštenju prema radnicima, Jadranka o poštenju u HDZ-u, a Ratko Mladić o humanom ratnom pravu...

Slažem se.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #3 : Lipanj 12, 2010, 08:18:59 prijepodne »
Morti bu nam hodža objasnio neke skrivene ljepote islama koje mi, budale, ne možemo skužiti ni nakon podužeg razmišljanja, pa će nam objasniti bičevanje onih dviju debelo maloljetnih curica (snimka je negdje na Youtubeu) koje su, od straha i protivljenja da ih tata oženi sa 12 ili 14 godina (jednu je dao da podmiri dug!), pobjegle do doma, a revni policajac iz islamske policije ih je vratio njihovoj lijepoj, dobroj, pametnoj i nadasve islamsko-vjernoj familiji, koja ih je dala izbičevati na gradskom trgu... jer islamske odredbe se moraju poštovati... ipak je to ljepota islama, koji propovijeda ravnopravnost, jednakost, pravdu, kulturu, humanost, osnovna ljudska prava i ostalo...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”