ZŽ ima pravo da ide kam hoće kao i bilo tko durgi, postupa po svojoj savjesti, činjenica da kada je odlazio iz SDP(to je druga tema, kako, zašto, zbog čega) je ispitivao mogućnosti za sebe, od dosta prijatelja znam da se uvelike interesirao i imao velike simpatije prema HNS-u, znam pouzdano da je i kontaktirao neke HNS-ovce, na kraju je odlučio otići u DC, što se mene tiče i neka je, jer osobe koje mijenjaju kapute ko kauboj kojna, za mene nemaju legitimet, moral, vjerodostojnost, poštenje, nego traže samo svoj osobni probitak, ZŽ je to potvrdio, dakle kada nije ostavrio svoj preambiciozni cilj, napustio je i sraćkao po SDP-u, čiji je član bio dugi niz godina, sraćkao je zapravo po sebi, samo toga nije svjestan, kao i mnogi drugi uostalom koji su jednako tako postupili( o odlasku ZŽ iz SDP, ovdje se mnogo napisalo i nebi se ponavljao)
Uvjeren sam da GBR nije ta osoba koja bi nekoga takvoga, posebno poput ZŽ potezao za rukav, da bi došao u HNS.
Osim toga o tome ne odlučuje samo GBR, nego tijela stranke, čiji je GBR predsjednik u Velikoj Gorici.
Prema tome ostavite te floskule o natezanju ZŽ u HNS.
@sused, ja mogu ovdje napisati da je u Buševcu otkriveno veliko nalazište zlata, samo ti to nisi vidio. Jelte?