Ma daj koji jedan škropec?!?!? Pa ja njega nikad nisam vidio trijeznog, stalno je pod utjecajem alkohola!
E moj jožica kakav si ti karakter kad me prvo optužuješ za nešto i kad ti ja argumentirano dokažem da si u krivu, ti samo zašutiš i nastaviš me prozivati na drugoj temi i tako stalno. Vidi se da na forumu izvršavaš partijske zadatke jer samo kenjkaš, i provociraš.
Daj malo ohladi, uzmi bicikl provozaj se, bar ti je jezero blizu pa malo ohladi glavu, vani je pakleno vruće.
Jedan od rijetkih koji ima karaktera i poštenja, borbe za svoj kraj i javno dobro, protiv pohlepe, lopova i kvarnosti, partitokratije a i kad je pod utjecajem "alkoholnih para", (kad popije škropec) i kao takav bolji je od raznih VŠO, Antiša, pijavica, S zavoja i inih, da to je g.Lučić, pravi narodni tribun i turopoljac. Pa koga smeta, neka pati.
sused, tebi nešto ponekada nema smisla dokazivati, jedna naroda kaže: pametniji popušta, pa se ponekada kada si ti u pitanju držim te narodne.
Mene prozivaš da izvršavam partijske zadatke, sudiš po sebi ili? Iznosim moj stav i svoje mišljenje, nekoliko puta sam napisao, ja sam svoj i božji, prema tome to što nemam dobro mišljenje o VŠO ja izvršavam partijske zadatke po tebi, pa onda partijske zadatke izvršava 50000 velikogoričana, glupost.

I nemoj se puno brinuti za mene, ja sam uvijek hladne glave, bez obzira koliko je vani vruće, hladim se sladoledom na moru i u ugodnoj morskoj vodi a imam i dobru hladovinu, čak me ni ti nemožeš izbaciti iz takta skup zajedno sa VŠO i svim ostalim pijavicama.
Javi se Zoranu Žicu, s njim ćeš sigurno se moći bolje i ugodnije spominjati.