Katastrofa, ja nevidjeh gluplje osobe od plemenitasice vec dulji period... da sama sebe cita sto pise, odavno bi vec prestala ovuda pisati. je i ovaj internet bogom dan za takove frikove!
A Josipjoža, ma bas se cudim da ste se javili hahahah... sigurno ste puno razmisljali o tome bi ili nebi se javili, siguran sam oko 1 do 2 secunde... ili sam pretjerao? Niste razmisljali? Ah, po obicaju... da jeste nebi onako glupave tocke nametali svoj post!
@Newbie, sram
vas može i treba biti, jer ako netko jeste frik onda ja vas vidim kao takvog.
Vi ste puni mržnje, jala, jada, čak što više dozvoljavate si nekoga drsko i bezobrazno vrijeđati, a forumašicu plemenitašicu JESTE uvrijedili. Možete i mene, ali ne dajem niti 1 pare na vaše mišljenje o nekom drugom. Stanite pred ogledalo i oličenje "gluposti" možete vidjeti. Sram vas bilo!
@acer1, @muha, @sused istina je "jedino i samo" vaša. Mislim da ste previše vremena potrošili ovdje na forumu, da bi vam bolje bilo da ste se tako aktivno angažirali u SDP-u pa tamo i unutar stranke mijenjali što se hoće, ali vama očito to nije namjera, izbacili vas pa sad ovdje rigate vaš otrov i frustracije. Mislim da vi ne spadate u tu stranku, bolje vam je prispodobna HDZ ili još bolje ova prevrtuša DC. Tražite svoje mjesto bez bljuvanja i blaćenja onih kojima više ne pripadate.
@dadi - DeCe - VeCe, opravdanja za čin i postupak VŠO jednostavno NEMA i vjerujem da će joj račun na naplatu stići kad-tad, nadam se prvom prilikom. Snaga DC-a mi je nepoznata jer je na izborima bila u "ćušpajz" koaliciji u kojoj je sada popušio SDP-HSLS. A sada je za sve to kriv HNS. Dajte najte, ne budite smješni, pa tko vam to puši. Priznajte da je VŠO strgovala na sajmeni dan, zahebala SDP, HSLS i HNS koji su s njom imali "većinu" u GV. Pa to je jasno i nama izvan bilo koje stranke kao biračima i građanima. A to što je i tko predsjednik GV, valjda je stvar dogovora i izbora unutar formirane većine u GV. To što su nečiji apetiti promjenjeni, što se neko prestrojio, niti je fer, niti korektno prema građanima biračima, niti prema dogovorenoj koaliciji.
I još nešto, nisam član niti jedne stranke, pristalica i birač sam HNS-a VG i vrlo sam zadovoljna što znam da sam dala glas "baš tim trima vjećnicima" - članovima GV iz HNS-a. Čisto ko suza, jasno ko dan, regularno i po mojoj želji. Nemam dvojbe niti dileme. Ako ne budem zadovoljna idući put ispostavljam račun, jer to je jedino što mogu. Ah, da i ne treba tu nikakva "ozna".
Zato
gospodo, lupajte svugdje drugo, samo ne tamo gdje je sve čisto, jasno i neupitno. Pun mi je kofer već vašeg lupetanja i morala sam reagirati utoliko da znate da nismo "baš svi" ovce, guske niti ispranih mozgova, a ne konzumiramo niti buniku. Mi smo ti koji skupo plaćamo vaše političke trgovine i nedosljednosti.

O0