ja bi samo nadovezal se da još svi morate imati i uporabnu dozvolu i certifikat o energetskoj učinkovitosti...
Nisam siguran za uporabnu dozvolu, jer objekti do 400 kvadrata za privatnu uporabu (obiteljske stambene kuće) istu ne trebaju, no predaje se samo izvješće nadzornog inženjera kao pravovaljani dokument koji garantira da je sve izvedeno u skladu sa propisima i standardima, i na temelju tog izvješća se dobiva pravo na upis u katastar i gruntovno. Naravno, ako je nadzorni inženjer krivo prikazao neke činjenice, može ga se tužiti i on ostaje bez licence i posla, pa se zato oni neće igrati sa takvim stvarima. Iako mi je kum jedan od jačih graditelja (izgradio je npr. Kiku na Jankomiru), mogu ga uzeti na nadzornog inženjera, no mene osobno ne zanima potpis (koji bih dobio gratis, ali i maltene bez da je vidio moje gradilište), već povjerenje u izvedene radove na kući u kojoj ću stanovati do kraja života i koju ću isto toliko otplaćivati...
Dobar (čitaj: savjestan) nadzorni inženjer košta cca od 10-15.000 kuna po obiteljskoj kući od prvog uboda lopate do šetnje sa njim kroz završen objekt, no ono savjestan znači da je isti SVAKI dan na vašem gradilištu i da osobno kontrolira svaki rad na svim građevinski važnim elementima i detaljima kuće.
Za certifikat - još nisam došao do toga, no budemo vidjeli kaj bu od toga i kak to ide... no o smislu toga certifikata ipak ponešto znam...

Inače još malo prikaza besmislene birokracije. Certifikat o energetskoj učinkovitosti se izdaje na 10 godina. A kao da će se u to vrijeme išta promijeniti glede energetske učinkovitosti. Kuća će biti ili sa istom zaštitom ili će biti sa novijom i boljom. Stog zašto samo 10 godina???
Pa vjerojatno ima neki razlog, tanašan ili malo jači, da izdaju na taj rok, jer vjerojatno postoje neke odredbe ili standardi po kojima nakon toliko vremena postojeći materijali pokažu ili otkažu svoju "poslušnost", svojstva, i pokazuje se kvaliteta izrade.
Još davno, dok smo žena i ja obilazili turopoljska sela, bili smo kod frenda u Lukavcu, te gledali interesantnu modernu kuću jednog njegovog susjeda pomorca... fora je kaj je kuća tada bila atraktivna, stara samo sedam godina, ali i dopola crna od vlage, loše izvedbe, raspucale žbuke na fasadi, odignutih pločica na neograđenim balkonima, a crni tragovi vlage od slijevanja kiše vidjeli su se sa svih strana te inače arhitektonski lijepe kuće. Jasno je da starost kuće od "7 godina" puno obećava, to je u svijetu kuća skoro novi objekt (i tak se računa), no činjenica je da je praksa i realnost jedna šaka jada i neispravnosti, da je kuća gotova sa svojim vrtijednostima još i prije negoli je počela nekakav svoj "život"... fasada je unutar deset godina ispucala i počela je otpadati, ta kuća NEMA više ono što je imala, a pogotovo nema ništa više od ideje arhitekta...
Možda ti standardi i postoje zato, jer će se u prvih deset godina pokazati svi istinski nedostaci i loša gradnja??
Obzirom su takvi naši zakoni uzeti i usklađivani sa praksom i zakonima EU, moguće da i tamo - među pametnijima i iskusnijima - treba potražiti oslonac zakonodavca za takove odredbe... osobno i nisam za to da se nešto izdaje na rok od milijun godina, jer sve propada i gubi svojim trajanjem i upotrebom, i jasno je da kuća koja je nova i nakon 30 godina više nisu isti objekt, mada je moguće da su razlike maltene nikave, minimalne i uporabno nevažne. No kada zbrojiš tko sve u Hrvatskoj gradi i kakao, sa čime i na koji način, te kakovih sam sve kuća vidio - jasno je da je za mnoge i tih 10 godina predugi rok!
To bi bio nonsens tipa nekadašnjih vozačkih dozvola - položiš kao mlad, zdrav, sposoban osamnaestgodišnjak, a dobiješ valjanost sposobnosti do navršenih - 65 godina!! Heeejj!! Do 65 godina ima slijedećih 47 godina propadanja, stradavanja, gubljenja svih mogućih sposobnosti i karakteristika u svim mogućim mjerama, mnogi postanu invalidi, oslabi im ili i izgube vid, sluh, reflekse, zdravlje, kičma, zglobovi - sve ode vrit, no vozačka još uvijek vrijedi bez ograničenja, samo zato jer si ti - najnormalnije!! - sa 18 godina bio kao zapeta puška... to što su mnogi u vozačkom smislu za deset ili dvadeset godina već "kreteni", pojedeni bolestima i oslabljenih svih funkcija koje doprinose kvaliteti vožnje i njezinoj sigurnosti, nema veze... glavno da se računa da si ti "sposoban", iako od sposobnosti nema više niti "S"...
BTW, razvojem novih tehnologija, povećanjem standarda i osobnog i društvenog, te standarda gradnje i inih stvari, jasno je da će ljudi i ulagati u svoje kuće, možda u bolje krovište, izolaciju, drugu fasadu, druge sustave grijanja, bolju termo-stolariju itd itd (a to su sve stvari koje imaju isto rokove trajanja, garancije na materijale, izvedbe i same uređaje, i koje ne prelaze baš taj rok od deset godina, pa je možda i to jedna od tajni...)... a sve to će promijeniti i razred energetske učinkovitosti, tj. taj certifikat neće više biti važeći i odgovarati stvarnom stanju (što ti može štetiti ako prodaješ lošiju kuću od prvobitne, ali i koristiti ako si kupac!), jer će i taj standard služiti da se zna da nisu sve kuće iste, i da netko na papiru cijeni tvoja ulaganja u objekt, što ćeš samim time moći i naplatiti pri prodaji kuće... kao što se kod kupoprodaje auta odavno pita za milijun stvari, paradoks je što se za kuće pita manje pitanja negoli za auto, iako je riječ o neusporedivim ulaganjima i važnosti za život i standard čovjeka. Sada će se uvođenjem tih certifikata i to promijeniti, pa kada dođem kupiti kuću - imaj certifikat kako je kuća šljuka, a ti mi pričaj bajke kako je kuća san snova... pa da vidimo tko će popušiti priču!