Gospodo forumasi bojkotirajmo ovo glasilo sljedbenika HNS-a. Hvala!
U pravu si acer1, pridružit ću se, prvenstveno nakon pročitanog glasila "Velikogorički obzor" (gnoj), biltena koje dijele HNS-ovci, prestrašno, bilten pršti jednostranim i pristranim člancima,.........
muha, samo se pročitajte na koji način pišete, pročitajte sami sebe.
Ako netko gnoji, onda to Vi kontinuirano radite ovdje na forumu, a što se tiče toga kao i novina Velikogorički obzor, koji sam i ja pročitao, procijeniti će građani, kao što će i Vaše i moje pisanje procijeniti građani i kolegice i kolege forumaši.
Naravno da Velikogorički obzor nije pisan i tiskan za HDZ-ovce, oni imaju VG Reporter, GT, RVG grupu, nego za građane Velike Gorice, koliko se meni čini, koji će sami procijeniti, znam da Vas je sve više nervoza, blokada medija se probija, sve više i više, istine dolaze do građana, zato toliko žuči zbog toga, žao mi Vas je, ali Velikogorički obzor koliko čujem je odlično dočekan i pozdravljen, a vidi čuda kako jedna tako "mala" stranka poput HNS-a uspjela izaći s novinama? Zanimljivo muha, jelte?

Jedino možda bi HNS-ovci trebali Vas pozvati i konzultirati za uređivanje Novina.

Isto tako sam pročitao novine i u njima je skup svih istinitih događanja u Velikoj Gorici unatrag godinu dana, građani koji su pratili rad gradske uprave i rad gradskog vijeća to vrlo dobro znaju, ali puno je onih koji to nisu pratili a preko goričkih "nepristranih" medija su plasirane neistine i laži ili frizirane informacije, koje su nametane građanima, te ove novine imaju po meni upravo za cilj da prikažu drugu stranu priče, drugu istinu, građanima koji će onda moći procijeniti što je sve od toga istina. Po Vama se vidi nervoza, a Vi ste predstavnik te grupacije, posebno ovdje na forumu, znači da je grupacija nervozna i to je dobro, to potvrđuje da je projekt s novinama pun pogodak a grupacija puna grijeha te je zbog toga i nervozna, jer vjerujte mi ako nisam grešan nema razloga da budem nervozan.

@ gospon mlačanin podržavam Vaš komentar i slažem se.